kíváncsi lennék miért akarta ennyire most ezt a vb-t. a végén ez a nagy elérzékenyülés is azt mutatta, hogy ez most valamiért nagyon kellett neki, én még nem láttam ilyennek.
kicsit olyan volt ez, mint federer legutolsó wimbledonja, ott is egy "öregember" gyalogolt át tükörsimán a mezőnyön.
Valóban kicsit lapos volt a VB, a 3 decider-es meccs volt csak izgalmas.
Viszont le a kalappal a jó Ronald előtt, mert végigszáguldott a mezőnyön, megmutatta, hogy ha fejben ott van, akkor tkp verhetetlen. Lehet szeretni, nem szeretni, sok a hülyesége meg a hisztije, de tényleg ő a legnagyobb.
Az oké, hogy egy VB győzelemhez összesen 71 frame-et kell nyerni, de vajon mikor volt olyan utoljára, hogy összesen csak 38-at vesztett a győztes?
A 14-es vb döntő után azt hittem sose fog nyerni még egyet.
Pontosan ezt gondoltam én is, jött a sok meglepő vereség 1.-2. körös meccseken (Cartertől kikapni, hogy??). Aztán úgy voltam vele, valahogy becsúszott 2020 (speciális körülményekek közt, és életem legjobb 3 frémjével megspékelve :) ), tavaly megint korai kiesés, csak egy rossz pozíción múlt a végén.
Most sem számítottam sokra, látva a sorsolást, de mégis összejött. Egészen hihetetlen, volt egy rossz délutánja, de azon kívül tarolt 2 hétig.
Megvan a tripla 7-es!
Milyen csini kislánya van, nem is gondoltam volna. :)
A papa is kemény volt. Sapka, kabát és rövidnadrág. :))
Szerintem évek óta ez volt a legjobb szezon, ahhoz képest a VB kicsit lapos lett. Az nem kérdés, hogy a legjobb játékos nyerte meg teljesen megérdemelten, de egészen kevés kivételtől eltekintve teljesen hiányzott a dráma, a meccsek messze túlnyomó többsége teljesen egyoldalú volt.
És akkor a szezon legjei szerintem:
Legjobb játékos: O'Sullivan
Legnagyobb alulteljesítő: Selby
Szezon lúzere: Higgins
Legjobb meccs: Higgins-Allen NIO döntő
Legjobb torna: Tour Championship
Legjobb teljesítmény: Zhao a German Masters döntőben
Legnagyobb meglepetés: Fan győzelme a Europen Mastersen
A 14-es vb döntő után azt hittem sose fog nyerni még egyet. Most azt mondom nemcsak beállította, de meg is fogja dönteni a rekordot. Sose volt a kedvencem, de micsoda játékos. Sok minden mást nem lehet mondani, gratulálok.
Érdekes ez így! Trump nem érdemelné meg, hogy nyerjen, mert főleg Ronnie játéka romlott, Trump nem játszik a csúcs játéka közelében. És ilyenformán Ronnie visszaesése miatt, már ő sem érdemli ki igazán VB címet. Viszont így akár még nagyon izgalmas is lehet a vége.
Mi volt itt délután? Pont erre a Trump mákra kapcsoltam be a tv-t. Számítottam Trump feljavulására, de azért nem 6-2-re. Csak 3 nagyobb bréket lökött, Ronnie eresztett le ennyire?
Kecsőt(Williams) sajnálom, mert többször is kezében volt a döntő, de nem tudott élni Fortuna kegyeivel:(((( Persze lehet, hogy feldobva sokkal keményebb ellenfél lett volna, mint Trampli!!!!
Viszont a meccs még nincs lefutva, emlékezzünk csak a piszokul lemaradt Ausztrálra, aki zsinórban 7-et nyert!!!! Én láttam meggyfán pókot:))))) Hajrá Suli Van!!!!!
Kegyetlenül egyben van Ronnie, nagyon jó látni. Trump meg vakarózik, a kezébe temeti az arcát. Ennyit a statisztikákról, meg Trumpi mumusról. A legfontosabb és legtöbb frame-es versenyen az öreg róka oktat. Elképesztő figura tényleg, remélem még sokáig látjuk!
Ahogyan írtam az elődöntőkm első szakasza után, egészen biztos voltam benne, hogy ez fog történni.
Legyünk őszinték, az már a sorsolásnál látszott, hogy az alsó ági elődöntő gyakorlatilag előrehozott döntő lesz. A szezonbeli formákat látva óriási meglepetés lett volna, ha nem a Robertson, Higgins, O'Sullivan hármasból nyert volna valaki. Robertson aztán hozta a tőle szokásos vb teljesítményt, Higgins teljesen kipukkadt, O'Sullivan pedig végig jól játszott és teljesen megérdemelten fogja megnyerni.
Hendryt sajnálom, hogy ezt a rekordot is elveszíti, de valószínűleg ez az élet rendje. Különösebb kérdések pedig mostmár tényleg nem lehetnek azzal kapcsolatban, hogy ki a valaha volt legjobb.