Transfer Case, ha nem menni madzsar. Tudod, ez az ami neked sose volt! :))) (ebből megy a hajtás a difikhez...) Ezeken nem csapágyazzák a kardánt, olyan rövid, hanem itt van egy kicsit trapézformájú bak, ami csillapít. (amikor szétszakad, akkor meg ráz...)
Alámásztam, 100felett vagyok, de akna nélkül sikerült, a közlőműnél van egy gumibak, az elég könnyen billeg, lehet hogy utánfutóval +1tonnával nem kellett volna lepadlóznom hegynek felfelé. De ezek szerint jó a váltóm! :) Rick, dobnál egy közérdekű árat erre a gumibakra? (majd mailben alkudok:))
sziasztok ma vettem egy" "ökörlökő-nek nevezett vasat...én voltam a balfék mért nem próbáltam oda"ahova való...macskát se lehet vele fellökni,a hűtőmaszk közepéig érne ha fellehetne tenni de útba van a lökhárító mert nem ugyan olyan.Ha érdekel valakit féláron átadom. meg ne sértődj de sajna nem jó...majd lesz vele valami. Olyat keresek ami a motorháztető fölé ér,ha tud valaki.
Aha esélyes hogy az előző tulaj mert én sem láttam másikat . Július végén lett meg az előtt nem tudom merre kószált :).
cmena: Aha focizunk. Neem egy számom van :). Öcsémé a másik. De már játszottunk is egymás ellen (szó szerint, End voltál, Öcsém Tackle én meg Guard) :).
Ha hirtelen kezdett rázni (pár km-en belül), akkor nem gumi. Ha szépen, lassan kezdődött és erősödött, akkor lehet a gumi. Nekem a Focuson volt ilyen, puha volt a gumi, és szinte állandóan padlógázzal jártam. Fűrészfogasra kopott a futófelület a nyomaéktól...
4.0 V6, nekem egy bordóm van, tükrözött zöld üvegekkel. Néha járok arra, de inkább Dunakeszin vagyok.
lehet megint hülyéket kérdezek de kérdezek...belehet szerelni utólag olyan közép konzolt amibe van hátra felé fűtés?ha igen akkor van e valakinek,?illetve egy gyári zene kb milyen áru.és van e benne cd lejátszó?
Itt a link a kocsira: http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-22202082/ A lehetőség mindenkinek adott, lehet kérdezni az eladótól! :) Amúgy használt váltó - új váltó témában igazad van.
Jó az ötlet, egyetlen egy dolog, hogy nem tudod milyen váltó van benne (mármint milyen állapotú). Amikor 2-300-ért megcsináltatod, akkor viszont elvben biztosan jó váltód lesz.
Srácok, most én kérdezek. Reggel óta ráz a gép gyorsításkor, meg ha emelkedőn megyek. Kis gáznál, meg lejtőn semmi. Mivel most értem haza, nem volt időm még megnézni mi a tök lehet az. Járt már valaki így??? Egyik nap jól megpakoltam, meg húztam egy túlterhelt futót is, észre se vette amúgy, de lehet hogy az öregecske gumikban elpattant egy szál, vagy ilyesmi, és attól van? Help!