Igen, nagyon jó. Tudtam, hogy Monica nem halhat meg, de mégis végigizgultam az egészet. És még a romantikus lelkemet is megsimogatta egy kicsit, hogy végre rájöttek, szeretik egymást. Már csak kimondani/kinyilvánítani kéne, de azt hiszem erre pár epizódot még várnunk kell. :-) Jó párja volt ez a D4 epizódnak.
Na, a mai rész meglepően jó volt... Kifejezetten ideges voltam már arra a köcsög dokira, örültem volna, ha john szétbassza a fejét...Sajnos nem tette meg!
ez a vasárnapi legújabb rész valahogy előre látható volt minden mozzanatában, de azé várjuk mi lesz már a vége :))) jól láttam, hogy az összes szektatag megsült jól, csak a gyerek nem? esetleg a szekta vezér élte még túl csak még nem mutatják???
#&@%!§ anyját a Viasatnak! Miért írják kezdésnek a 22:15-t, amikor 22:00-kor kezdenek? Az egy órás ismétlésről is lemaradtam. Please help! Mi volt a magyar címe? thx.
Reyes is re! Sajna a suli miatt nem láttam ezer meg 1 éve X-filest. A pénteki részig se bírok fennmaradni, úgy kifáraszt a hét. Tegnap végre megtudtam újra nézni :))) Nagyon tetszett... mondjuk a végénél volt egy kis deja vu-m... *7. évad Harcosk Klubja címü rész* :D
Az naggyon nagy volt, mikor az egyik jelenet végén magán a kamera optikán (illetve persze nem, csak úgy volt megcsinálva) ment keresztül egy csótány... :) Birom az ilyen részeket, nem is emlékeztem, hogy már a korai szezonokban is csinálták...
Meg tudná nekem magyarázni valaki a tegnapi részt? Mert én valahogy sehogy sem jutok vele dűlőre. Most akkor mi volt a csótányokkal. Azok öldösték az embereket, vagy nem. Ha igen hogyan, ha nem, mégis hogy jöttek a képbe?
Nem kaptam meg még egyik leveledet sem... :( Van spamszürő a freemail-emen, de az sem írta, h megfogta volna amit küldtél... Biztos jól írtad a mailt? bad-tiger@freemail.hu
Írtam neked a freemailedre egy mailt, de nem válaszoltál. Korábban itt írtad,hogy megvan neked az összes angol részhez a magyar felirat, el tudnád küldeni ezeket emailben? Megköszönném!
Üdv!
Én asszem illegális határátlépésnek.
'PASSENGER AGENT (AGENT DALEY): Unit one to sector station we are in pursuit ... in pursuit of an illegal border crossing.'
'KERSH: They were found during an illegal border crossing in North Dakota. Canada to the U.S.'
'SCULLY (still to KERSH): An illegal border crossing by whom?
'FOLLMER: Last night, a man made an illegal border crossing from Canada.'
Ami engem illet, én elfogadom az utolsó két évadot is ugyanúgy, mint a többit, de megértem azokat, akik a "Mulder nélkül nem X-akták az X-akták" álláspontot képviselik. Sokan vannak, akik nem komálják az efféle változatosságot.
Amúgy nekem a 8. szezon Scully-Dogett felállású epizódjaiból a gonosz láb nélküli törpés rész viszi a pálmát. Címe sajna nem jut eszembe. Borzongtam rajta rendesen, egyenesen féltem elaludni.
de, ez elég egyértelműnek tűnik, én úgy hallottam, hogy kb. 5 különböző verziót állítottak össze minden fordulópontnál, és a legjobbat választották ki.
(persze a super-soldier kifejezés valószínűleg CC-jé, csak nem merték neki mondani, hogy NEEEEE! :)) )
amugy a Truth készítése az egyik legjobb epizód a 200-ból (na jó, top50-es :) ), és azt megnézve sokkal kevésbé a főhősökről szól az embernek a sorozat.