Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43430
en nem akarok semit sem elkerulni..egyik az en sajat magatartasom..a sajat velemenyem es mas a masok barmilyen baromi velemenyenek megengedese..ez egy ellentetes kerdese az egyuttlesnek plane a vitanak..
Előzmény: eke (43426)
eke Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43427
Kobzi!
nem kéne, azt gondolom hogy mindenki szavazzon arra akire akar, egyben gondnak látom a kétpártrendszert ami már majdnem egypártrendszer. A sokféle politikai akaratot nem tudja artikulálni sem kettő sem 3 párt.

jó volna ha szélesedhetne a politikai paletta, aminek nálunk sem látom a jelét.
Előzmény: Kobzar (43419)
eke Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43426
Kedves Aspen!
Az indulataid nem értem az érveidet igen, bár ha jobban belegondolunk itt bővíthető az idióták sora a véglényszerű "antiszemitázókkal" ...

Mumu!
Ez az eredmény ha megtorlás nélkül marad a primitívség! Iga így elkerülted azt hogy a fellépéseddel célpontja legyél az antiszemitázóknak.
Előzmény: Törölt nick (43420)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43423

Ha aspen megy, én is.

Előzmény: Mumu (43422)
Mumu Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43422
Inkabb azt hiszem kedves aspen hogy Te radikalizalodsz,hogy nem turod el azoknak a velemenyet amely olyan mesze van a Tiedtol-- Az enyemtol is mesze van.. .azt hiszem hozzaszolasaim ezt dokumentaljak.. De valamikor meg kell tanulni -es Te meginkabb teheted- hogy barmilyen masnak a velemenye lehet megtamadni .ervelni ellene, sot kell is- de helye van a demokraciaban plane egy vitaklubban... Tudod- amit itt Kobzar is irt,johetsz mehetsz kedvedre de szivesen latnalak tovabb itt- Nalunk eddig majdnem tiz ev alatt egyszer avatkozot be a moderacio..az hogy en nem szeretlek teged es te nem szeretsz engem- elfogadhato de tovabb nem kell menni. Gondold meg menynire vagyunk felnottek es edzettek a demokraciaban. :))
Kobzar Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43421
Nnna!
Ne ülj fel a provokációnak.
Sajut szuvieren dotnesed, mesz vagy marasz, de joeb szaratnem,hammaradnal, ahogy Mumu mondaná.

u.i.: Amerika most a válság ellenére jó 4 év elé néz...
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43420
Ah, szoval velem van a baj. Akkor itt es most szeretnem felfuggeszteni a klubtagsagomat. Legyszi vegyel ki a klubbol, es niggerezzel Afapkkal/BadCoppal tovabb kettesben, meg azokkal, akiknek van gusztusuk egy tarsasagban maradni vele. En ide tobbet nem irok, koszonom, hogy eddig ittlehettem. Az index mas topikjain legalabb mukodik a moderacio, a klubod meg ahelyett, aminek eredetileg indult, vedoburka lett a rasszizmusnak, a te ovo tekinteted vigyazza. Nem kivanok ebbe a tarsasagba tartozni ezentul.
Előzmény: Mumu (43412)
Kobzar Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43419
Grat. az Obama-szavazóknak!
Kobzar Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43418
"Miert gyulolod annyira azokat akik 2xmentettek meg az ugynevezett europat.
Nelkuluk ma Europa nem is letezne."

Mi volt az első alkalom?
Előzmény: Törölt nick (43402)
Mumu Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43417
Helyes..meg akkor is ha ez meg egy kicsit patetikusan hangzik is.. sajnalom a nigro-t Toled hallani..ne felejtsd el barmenyire is amerikainak erted magad es meg ennel is jobban annak szeretned mutatni magad (en is mint annyi emigrans atmegyunk atmentunk ezzeken a dolgokon) Te es en is azen valsztott irszagomba kulturalisan ,etnikailag is kisebbsegeben vaygunk..en mege rdelkyben si az voltam..tehat nem csufulok nezek le oéyanokat akiknek meg kell kuzdeniuk az elismeresert..

Mas. Egy par gondolat amit a kritikatoknak vetnem ala:

-ketsegtelenul a ksi ember valszttja Obama,aldoztak is erte es felelosegre is fgjak vonni Obamat ha enm telejsiti remenyeiket..ez eleg nehez feladat lesz

-azzal hoyg aktivalodott egy eddig pasziv reteg: szines egyszeru viszoynokbol jovo fiatalok,egy uj politikai ero formalodik es egy par ev utan egy uj politikai kepvislet..ez a 21-ik szazd hangja

-az orszagbol legtobb country a "valodi Amerika"-bol konzervativ marad es ez egyre inkabb ki fog élesedni..osszinten felek egy politikai sugalatu merenylettol valamikor az elso evek utan...

-Europanak uj eselye lesz,valoszinuleg onnalobb politikara mert egy iylen uj felállásban USA ah enm vonulvissza Europaboo akkor is szuksege lesz egy naygobb egeretsre es igy az europai erdekek figylembe vetelere

- apőolitikai metalitas is valsoszinuleg vatozik: tobb fantazia,kisebb ugyetlensegek,tobb imoprvitazacio az ujdonsag lelepe altt kovetkezhet..

-Ha Obama betartja a szavat akkor Keleten megerosidik az iszlam orszagok helyzete de ugyanakkor ezekek az orszagoknak a feleoseg tudata is mert a szovetseh USA-val koteleztsgeket uis hordhat magaval..

A legutoso beszedeben felhangzo USA a,vilagitotorony a domb-hegy tetejen patoszal a NEW JERUSALEM hajjaz,ami meg mindig kicsit demagogusan hangzik es ez elgondolkoztat

-Florida,Ohio atpartolasa sokaig determinalhatja a calsuzasokat..a demokratak tobb legiszlaciora keszulhet fel
Előzmény: Törölt nick (43416)
Mumu Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43415
Az en szekembol Obama gyozelme a miatta aktivalodo szines boru szavazo gyozelme is,remelem hogy ok helyett kapva az adminsiztracioba megszuleltik vagy megerosodik a szines borueken beluli allamot - jogot vedok szama..ez az ut az etnikai bunozes lefaragasahoz ... Most nezve a terkepet bizony kette valt az USA-a hatarok elege elesek a countryk kozott.
Meglatjuk hogy jon-e a politikai osmozis vagy eppen az ellenkezoje lesz.. Obama-val valoszinuve valik a delamerikai politika atrendezodese is,esetleg Kuba integralasa Amerikaba csaladba es a Venezuelea-Bolivia-Kuba egyseg gyengites is.. Izrael kapcsolata a legnehezebb ,de csak akkor ha vele egyutt valobban feltor a muszlim lobby ami igenis letezik azUSA ban nem olyan evidens mint a zsidoke mert cegek mogge bujt... meglatjuk kiket vesz magahoz Obama mint keleti tanacsadokat...
Mumu Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43414
Na ha ezt irod akkor emg gondolkozok rajta... Te is itt vagy a szelsoseges hozzaallasoddal..te is kepvislesz egy iranyzatot..minden liberalis szivesn van latva eppen ugy mint a konzervativek,a valasosake s az ateistak..minden ami letezik kepviselni valo.
Előzmény: BadCop (43410)
Mumu Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43413
Ez mar valami..ha komolyan irtad akkor meg csoda is.. Igen ,en sem vagyok Obamaert de kuss nekem nem vagyok amerikai.. engem az emberismeretem vezet akkor mikor luftikusnak gondolom,olyanak aki nagyon inteligens de semmiben nem hisz..ez meg segithet is ha jo tanacsadoi lesznek es hallgat majd rajuk. Reagan-t tartjak a legeredmenyesebb elnoknek es az o szellemi kepesegerol halottgyalazas lenne beszelni...de meghallgatta tanacsadoit es kitunoen tudta a dolgokat eloadni..
Előzmény: Törölt nick (43411)
Mumu Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43412
Kedves aspen.Te allandoan tiltanal,cenzuraznal..Kero johetne mert nagyon szimpatikus,a baj az hogy Ragika sokat mutatkozott ezzen a neven vagy vele meg a 90-es evek vegen es igy nem tudom emnnyire azonos vele... Amig TEged vagy amst nem szemyesen bantanak hanem igen csak elitelndoen markans legtibbunk szamara nem elfogadhato jellzokket hazsnalnak azert nem dobunk ki senkit. Kulonben sem dobtunk ki senkit,ha ugy gondolja a moderacio megetszi azt a fejem felett is..
Itt is emngjelelnt a ferg..? A vita klub nem az egyforman gondolkozoek helye (bar nagyon jo volna ez is ) hanem az egymassl vitatkozoke..mindneki sajnos a mafgaval hozott kultura es civilzacio,demokracia ismeret es meggyozodes szerint ir...
Előzmény: Törölt nick (43409)
BadCop Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43410

Az egesz klubb "balra" huz

Miert kell nekunk egy libsi kero?+ba

Előzmény: Törölt nick (43409)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43409

Eleg volt. Mumu???

Kero nem johet a klubba, de ez maradhat????

Előzmény: Törölt nick (43407)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 43408
nem igazan pilota??? Mirol beszelsz? Fantasztikus, hogy le tudta tenni a gepet, szarny nelkul, igazi profi.
Előzmény: Törölt nick (43406)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43405
Bekapcsoltam, de semmi tudositani valo nincs meg. 40 perc mulva zarnak a szavazohelyek nalunk.
Előzmény: eke (43404)
eke Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43404
na annál a résznél nem voltam éppen iskolában amikor az Usákok felfedezték Európát. Miről maradtam le?

Én Csakis Bushék eltakarításának szurkolok... de tudom hogy mindegy milyen tányérból etetik velünk a szart, az szar marad.

De ideje volna elgondolkoznod, hogy az amerikai jólétet a kínai csórók néhány Jüanos megtakarításai (és a az USA minden képzeletet felülmúló fegyverkezése) tette lehetővé...

Obama annyira Muszlim max mint Te, nem ez számít, hanem a stáb, illetve a program.. Igaz mozgásteret nem hagytak a nagy republikánus s elődök...
Előzmény: Törölt nick (43402)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43403
Gondolom, kiszamoltak a 100 feetet. hogy tetszett a video, te pilota? Ferjem ilyeneket csinalt regen, es tegnap egesz este ezt nezte es sohajtozott es nevetett es konnyezett es odavolt. Lazits kicsit. Olvass vissza 4 vagy 8 evet, hogyan fogatuk el a valasztas eredmenyet Amerika akaratanak. En sem ereztem boldognak magam 4 eve, emlekszem, de mintha visszafogottabban keseregtem volna.
Előzmény: Törölt nick (43401)
eke Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43400
közvetíthetnéd!
jelzem idehaza, egy cigány vezér nem nyerhetne...
Obamában meg reménykedek, de ő sem egy ma született bárány, így túlzott elvárásaim nincsenek, az amerikai elnökök, bábok, ő is az lesz. Vagy halott!
Előzmény: Törölt nick (43398)
eke Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43399
ez a rasszisták és a hazug amerikaiak pontos aránya!
Előzmény: Törölt nick (43395)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43398
Nincs ma iskola, a lanyommal maszkaltam ma ide-oda, kabat kellett meg heti nagybevasarlas, ilyenek. Virginiaban minden utkeresztezodesnel 20-30 ember, vote today es Obama tablacskakkal. Dudalunk nekik meg integetunk es kurjongatunk, ahogy sokan masok is, megvan a hangulata. A meg nem tizennyolc eves lanyom erzi am, hogy tortenelmet irunk. Mindjart bekapcsolom a tevet es nezem az exit pollokat, de nagyon izgulok.
Előzmény: Törölt nick (43393)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43396

lazits kicsit. nezd meg ezt

http://www.chilloutzone.de/files/08102703.html

Előzmény: Törölt nick (43392)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43393

Se nem öregasszony (szerintem), se nem Delray, a többi stimmel.

GObama, go!

Előzmény: Törölt nick (43389)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43391

http://www.abcnews.go.com/Blotter/WallStreet/story?id=6180235&page=1

Ez más, de jó. A new yorki FED banktanácsadóként alkalmazta  tönkrement Bear Stearns rizikó menedzsment főnökét.

Mielőtt a wall streeti cég a hitelbizniszbe belebukott, ez a pasas volt a kockázatvállalási döntések tótum-faktumja.

eke Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43390
nekem? az Óhazában...
Előzmény: Törölt nick (43388)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43388

Nem tudom, nálad hol az "itthon" és csak autóúton hallgatok rádiót, Nekem újdonság volt.

Előzmény: eke (43387)
eke Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43387
ezt koradélután már itthon is bemondta a rádió
Előzmény: Törölt nick (43386)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.04 0 0 43386
The First Election Results Are in Already The polls have already closed in Dixville Notch, NH because all 21 eligible voters have cast their ballots. This village of 75 people traditionally opens the polls at midnight on election day and closes them a few minutes later after the last voter has performed his or her civic duty. Barack Obama got 71% of the vote here today. Dixville Notch is not a good bellwether, however; it has voted solidly Republican for decades.

Ennek a new hampshire-i falunak mind a 21 szavazópolgárja leadta már a voksát. Obama 71%-t kapott. 1968 óta mindig republikánusokra szavazott a többség.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!