Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
azert mert azon 'maradi' fiatalok koze tartozunk akik a leheto legtobb szerettei es kedves ismerosei kozott unnepelje a nagy napot. szivesen meselek akarkinek a csaladtol valo tavollakas 'gyonyoreirol' mar ami a hirtelen betegsegeket, ot havonta oriasit novo gyerekek es szellemileg leepulo idosebb rokonok torteneteit illeti.
Nem varhatom el a rokonaimtol hogy repjegyet vegyenek meg szallast fizessenek az eskuvomert, es hat Anglia nem Ausztria hogy ' egy nap alatt megjarjuk!' :)
Jol erzem magam ahol vagyok, de a csalad az csalad es addig kell megragadni minden lehetoseget veluk lenni amig lehet.
Kiskukacka, egy "magán" kérdés... miért nem Angliában esküdtök? Vagy nemtom... ez pl. egy finn házaspár, akik egyszálmagukban eljöttek szépséges Magyarhonba... boldog volt a Kedvencem, mert egyedül voltak a templomban...:-) Finnek:-)
Ami nagyom megható volt, hogy kukkot nem tudtak egymással beszélni, és azt is törve...:-) Igazából az is nagyon homály, hogyan találtak rá Timire...
Ez Kincsem Park, a másikat ugye lebontották:-( Színesben szörnyű vagyok:-) (mielőtt megkérdeznétek, a fényképezőgép szerű valami az egy linhof technar, síkfilmes gép, az ÉN hobbim:-) )
Ó én tökéletesen megértem... :) Nem szeretem, ha a felsőm, a bugyim és a cipőm nem egy színű... Nem tudom, valahogy zavarna, ha különböző színűek lennének... Ha végiggondolom, általában két szín van rajtam, max. három, de azt csak télen engedem meg magamnak... :D
Mondom én amúgy, aki képes vagyok összeharmonizálni a szék masniját a dekorkövekkel, a menü és ültetőkártya betűszínével és a fényekkel :D. Ami visszaköszön a vőlegény kitűzőcsokrában is :LOL:
jjeeeeeeeeeeeezus.... :S Ismerek egy ilyen holgyemenyt eloben, kizart hogy te legyel o (meg eljegyezve sincs), de o meg azon borul ki amikor van rajtam egy feher cipo meg kek taska es barna penztarca.
Mindig mondom neki hogy majd ha otven eves leszek akkor koordinalok! :)
Igazság szerint nem gondoltam volna, hogy létezik nálam nagyobb szín-őrült... :D Szóval a terítő nálunk is fehér volt, az igaz, de az összes többi dekor anyag (asztali futók, ültetőkártyák, díszek a falon, az oszlopokon, dekorhomok, rózsaszirom, masnik a széken, lufik stb.) bordó színű volt, úgy, hogy mindenhová becsempésztünk egy kis ekrü színt (pl volt pár ekrü lufi is, az ültetőkártyán volt egy kis ekrü szív, az úszógyertyák ekrü színűek voltak stb.) és szép volt az egész összességében, nem volt nagy a színkavalkád...
Szia! elküldtem a varrónő elérhetőségét + a képeket, sajnos nem adja vissza, milyen volt igazából... asszem azt elfelejtettem írni, h kb. 10 éve varr menyasszonyoknak ruhát, van tapasztalata bőven:)
miert mikor lesz az eskuvo? Ha egy tavaszi datumrol van szo, akkor en siman hasznalnek friss, tavaszias zoldet, sok margaretat meg mas tavaszias viragot, es a sarga meg a zold mindjart nagyon vidam.
A bordo es a sarga szerintem jol nez ki egyutt, a barack meg az ekru szerintem nem mutatna jol(nem latszana), de hat ehhez latni kellene a termet is (mert ha bazi nagy teremrol van szo akkor a fal abszolut nem szamit.
Eddig meg eszembe se jutott hogy a falat is szamitasba vegyem amugy... :)
viszont ha csak a bordót választjuk, és eltekintünk, hogy milyen a fal színe, vagyis úgy szeretném, hogy bordó legyen az ültető kártya, masni a székszoknyán, virágok, persze fehérrel párosítva, és sárga csak a fal lenne, vagy ez már túl sok szín, viszont a bordó, meg a fehér dominálni...
rokamesz, ez egy ilyen elpróbálós társaság. 3 évvel korábban voltunk Magyarországon egy családtag esküvőjén és ott a polgári szertartást próbálták el a szertartás előtt 1 órával (ki hova áll, hogyan vonul be stb...), itthon ez nem annyira szokás, de pl. egy hónapja voltam egy lagziban ahol már majdnem megtörtént a teljes próba, elpróbálták a szabadtéri polgárit eseményeit az éles helyzet előtt, szóval lehet, hogy begyűrűzik nyugatról ez a szokás előbb vagy utóbb ;)
foglaló: mi sem kérünk előleget sem foglalót. a tapasztalatunk az, hogy nálunk évente egy pár szokta visszamondani (vagy szól vagy "elfelejt szólni"), ez nem akkora dráma, viszont ha havi kettő lenne rendszeresen akkor elgondolkodnék ;) A szerződés vagy a szóban megállapodás elég szokott lenni.
nekünk tavaly volt az esküvőnk és a neten kerestem fotóst. nem néztem meg túl sok oldalt, szerintem kb. 10-15-öt, kb. három-négy ajánlatot kértem be és végül két fotós Fogarasi Zoltán és Váradi Tamás képeinél kötöttem ki. nagyon sokszor végignéztem a galériáikat, de a végső szó a férjemé volt, mivel dönteni nem tudtam:)) Tamást választottuk, nem bántam meg.
azóta már céges rendezvényen is dolgoztam vele és profi volt.
senki nem ajánlotta, a munkáit csak a neten láttam, személyes találkozás után szimpatikus volt, élőben is tetszettek a képei.
a lagzi egy suliban volt, amihez hatalmas park tartozik. ígérték, hogy szép lesz, de igazából koszos volt nagyon. a fotózás is a parkban volt, hát a képeken nem ugyanazt a parkot láttam viszont:)) nagyon jól meglátta azokat a helyszíneket, ahol szép képeket tudott készíteni.
Kezdetben bordó szinű dekorációt szerettem volna, de mivel a fal sárga, nem tudom ha lehet-e még szó bordoról. Ugyanakkor gondoltam narancssárgára és barack színre is, de mintha nem lenne annyi dekorációs anyag. Ha valakinek van egy jó tippje, esetleg...
Ő is... de amikor közlik vele, hogy emlékszel rám, én a 5 évvel ezelőtti menyasszony esküvőjén voltam, és most itt vagyok, házasodok, ugye nagyon boldog az ember, de közben számol... ha ilyen hosszú idő tellik el, akkor akár símán éhen is lehet akár halni...:-)
Hát írj egy levelet, vagy próbálj az oldalán eligazodni:-) (nekem szimpatikus vagy a stílusod alapján, ő meg nem ismer meg, ha nem írsz:-) )
Visszatérve a fixa ideámra...
Szal, te vagy a menyasszony... tekintsünk el attól, hogy milyen műízlésed van, mi az a viszonyítási pont, amihez viszonyítod a átnézett fotósok képeit? Egy esküvői magazin képei? Más menyasszonyok képei? Mi az úristen térdekalácsa?:-)