De a legcikibb az volt, mikor a vonatra felszállt egy szellemileg visszamaradottakat kirándultató csoport, oszt a kalauz elkérte a nevelőtől a jegyeket, nagyjából végignézett a társaságon (ott ültem köztük), majd biccentett, és továbbált. Láthatóan nem ríttam ki közülük.
nem gondolom, mert a sotp béna ahhoz h ilyen saját hírei legyenek. esetleg érdekes lehet h rajtad kívül még kit érdekel ez, de most melóznom kell :DDDD
már amennyiben stop internetes portál a világsajtó. én speciel csak azért tudom h volt ilyen mert te topikot nyitottál rajta egy másik portálon, ahova szórakozni járok. magyarul te is aktív részese vagy a terjesztésnek. haértedmiregondolok.
Mondom, a fél középkor antiszemita volt, de az se normális, aki annak jár utána, hogy mit gondolt a fűszeresről Dante, vagy Balassi az izrealita negyedet is végigkúrta-e, vagy direkt kerülte.
Varnusról nekem is van egy egészen ideillő történetem: egy tévémörban mesélte, hogy egy koncertjén eljátszott egy Beethoven-darabot, ami után egy jajveszékelő hallgató feldúlt állapotban kérdezte tőle, hogy tudta-e a művész úr, hogy ezt a darabot játszották Auschwitzban akkor, amikor "zuhanyozni" küldték a rabokat.
najó, vki böffentett egyet, de ez kevés volt a fesztivál meg nem rendezéséhez. mit fáj az neked? mindenki jól járt. a zsidó kavarnak, zeneszeretők zenét hallgatnak. wagnernek meg mindegy.