Lehet, hogy mégsem kornél, hanem egy ártatlan kezdő és most aztán meglátta, milyen is itt a Kultúra, no. Mert ez utóbbi esetben szegény csak kapkodja a fejét és egy szót sem ért és azt hiszi, gonoszok vagyunk, pedig ez ám egy nagyon kedves társaság. Légy türelmes, plissken, és ha tényleg kezdő vagy, könyveld el komoly sikernek, van fogalmad róla, mit kell az embernek magát strapálnia, mire észreveszik!
Ha viszont getom vagy kornél vagy, ne röhögj rajtam, mer......
rnud ez persze, a gonosz kismalac volt a másik, amin lebukott, persze, trükkösen modnta, mintha a viccre célozna, de szépen belecsomagolva az egész topikot fikázta, hogy eddig még nem jött össze a vetítés. mintha ez lenne a lényeg!? a vetítés...
Ó, hát itt a probléma gyökere! Hát azt nekem mondta, de nem én vagyok a gonosz kismalac, hanem ő! Ezt mondta, nem volt ebben semmi gonoszság, csak türelmetlen volt, mert nem talált egy fia filmesztétát se! Na, béküljetek ki!
Nori azt mondta, hogy legyek türelmes, én erre azt válaszoltam, hogy nem leszek!
A gonosz kismalacos vicc meg úgy van, hogy a gonosz kismalac beleesett egy gödörbe és nem tud kijönni, de arra megy a jótündér és mondja neki, hogy mindjárt elszalad kötélért és kihúzza, várjon türelmesen. Mire a gonosz kismalac: - Nem várok!
Ez lenne a megfejtés. És már kezd elegem lenni belőletek.
Szemügyre vettem még egyszer a hozzászólásokat... egy biztos, nem új ember ez.
Lehet, hogy cornel, de az is lehet, hogy valamelyik másik ismerős. De azért mégis kezdek afelé hajlani, hogy ő.
Na ez az! Micsoda érzék kell ehhez! És akkor még nem is említettem a Menekülést New Yorkból! Amikor ezt beívelte ide, akkor tudtam, itt valami van. Valami, ami nem stimmel sehogysem.
Szerintem nem cornelius. Persze gyanús, hogy pont akkor ír ide, amikor a cornelius el van tűnve, meg aztán ott a freemailes cím is, de szvsz akkor sem.
á, ezek nem olyan anime jegyzetek, mondjuk van olyan is, de az meg elég érdektelen, nem mondom, jó ötlet lett volna rajzfilmnek megcsinálni például talcott parsonst, ez mindenkinek lényegesen jobb lett volna, persze