AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Dehogy szavazok minek ? a klippek megvannak és rohadt drága a telefon anyway :)
Hörgöverseny igen ez elég intellektuális játék :)
Akkor inkabb rozsagyuriféle kapcsoltamost kellene jatszani ?!
Menjenek amatör kamerával progressziv fesztivalra pl. Akarok röhögni :))interjú + koncertrészlet. kb 1000 Ftba bele is kerulne.Ha lehetne külföldi vendegekkel is legyen már interview.
Igen ennél már csak jobb lehet.Tudom Superztar nem szerette Vanessat de akkor is kurvára hianyzik az a müsor :(((
Miert kene barminek is fejlodnie ? :)
En megszerettem egy stilust, a maga pompajaban....es ezt akarom tovabbra is kapni.
Miert kene fejlodnie , es mondd meg nekem, hova kene fejlodnie annak, ami jo ?
Varialni lehet, de ha alapvetoen megvaltozik, akkor az mar nem az lesz, amit en szeretek, hanem valami egeszen mas. Nem tudom, ezt erted-e ?
Itt nincs szukseg semmifele mondvacsinalt hokuszpokuszra. Csak jo bandak kellenek, akik huek elodeik hagyomanyaihoz, megfertozte oket ez a stilus, es hajlandoak ezt azzal a tuzzel, elhivatottsaggal, fanatizmussal jatszani, ami ennek a mufajnak, a ROCKNAK a sajatja.
off
Egy kis segitseg kellene a pesti kollegaktol. Nehany hangszeruzlet hetvegi nyitvatartasa erdekelne. (Medgyesi, Oroszlanbarlang, Fon-Trade, Eldorado... vagy amit tudtok).
Kosziii...
off off
Teljesen ok-n látod a dolgot, max annyit tennék hozzá, hogy aki az élet minden területés toleráns az valószínűleg zene terén is az. Így aki csak mondjuk egy fajta zenét hallgat, de nem kotázza meg a másikat, akár az is lehet nyitott ember. Ez a dolog persze soxor core-ral jár, de szerintem egyben ajándék is, ha ilyen valaki.
még annyi hozzáfűznivalóm lenne a metalboxhoz, hogy minden bizonnyal lennének jobb klippek, ha a nagykiadók is megmoccanának, gondolkodj azon, hogy te mit tudnál tenni ez ügyben
ha pedig nem tetszik Bon Jovi, akkor szavazz a kedvenceidre, ez így működik
a hörgőverseny valóban "érdekes", de van akinek tetszik
a Life Of pedig lement a második adásban
lehet, hogy azért vannak stúdióban a srácok, mert ez egy élő adás és nincs pénz a felvételre
elsőre nem kéne Headbanger’s Heaven-t várni, főleg azért mert két kan vezeti a dolgok…nem Vanessa
amúgy lehet örülni, hogy ilyes is, lesz ez még jobb is
Egyebkent oke, hogy filozunk ilyen dolgokon, de peldaul arrol is ejthetnenk egy-ket szot, hogy mi is lesz akkor azzal a Z+ MHH kooperacioval? Biztos kiraly a Musicbox, csak sajna nemigen foghato...
A hetfoi Zuzda pl. eleg gyenge volt (magyar demos csapatok regi szamait nyomtak...), konnyen lehetne a szinvonalon javitani.
Ez így igaz. Ponttosan ugyanolyan, mintha azt kérdeznénk, hogy kit nevezünk intelligensnek. Azt, aki egyetlen "témakörben" a lehető legtöbbet tudja, vagy azt, aki mindenhez ért egy kicsit, és ezek közül vannak erősebb oldalai.
Ez egy eléggé komplex dolog, de az tény (mint ahogy az előttem levők már leírták), hogy nem rossz az, ha valaki csak egyfajtát ismer. De az már hiba, ha valaki a mást szapulja, amit egyáltalán nem szeret.
A jó vs szar témában igazad van.
Ha valaki csak egy adott zenei stilust szeret azzal sincs bajom.
De ugye aki ismeri mondjuk a piros összes árnyalatát, az nem ismeri a paletta szineit, kvázi nem nevezném széles látókörünek. ;)
A széles/szűk látókör problémája igencsak relatív szerintem, avagy x stílus ismerete és szeretete után széles látókörű lennék? Ha valaki tegyük fel csak a hard rockot szereti (nem én...), az szűk látókörű? Miért lenne az? Neki egyszerűen az a zene adja meg azt, amire szüksége van. Az igazán szemellenzős az, aki azt mondja, hogy ez jó, a többi meg szar.
a hard rock-tól a black metal-ig a keményebb zenék helyezkednek el
szerintem ez még nem széleslátókörüség, ennél jóval több zene és zenei stilus létezik
Én szűk látókürű vagyok. Azért a Rainbow-tól (hard rock) a Limbonic Art-ig (black metal, gyk) majdnem mindent szívesen meghallgatok. Szűk látókörű vagyok? (Ti hogy látjátok?)
Kedevelem az említett zenekarok többségét, sőt számomra a tavalyi Massive Attack buli volt az év koncertje.
Az elektro zenék mindenesetre nem igazán fejlődnek jobban, mint a rock. Sőt. A két műfaj egymásra hatása folyamatosan gerjeszti mindkét zene megújulását.
A ki-mit-szeret megközelítés pedig nem igazán objektív. Hetfield nyilatkozta: " A szűk látókör a fiatalok privilégiuma."
nem hiszem, h az ilyesfajta hozzaszolasok: "olyan melyrol nem nehez fejlodni", elosegitik az elektronikus zenek rajongoinak meggyozeset a rock letjogosultsagarol. azt sem hiszem, h erolkodni kellene ezzel. btw, a rokkenmetalforeverezessel is le kene mar allni, ez inkabb hangzik ketsegbeesetten, mint magabiztosan.
jomagam, aki elektonikus zeneket is hallgatok (ujabb ulvereket pl teccet mar hallani? v az arcturus remixlemezt? v a vader kingdom lemezenek utolso ket szamat? aphex twint? portisheadet? massive attackot? trickyt? goldie-t?), szamos "sztardidzsek" topikos kijelentesedet kifejezetten sertonek es meltatlannak talalom.
Válaszoltam Veecz úrnak a sztárdidzsé topic-ban, de javaslom, hogy Ti is írjatok bele szépeket, mert elképesztő, hogy milyen emberek vannak. ROCK&METAL FOREVER!!!
lehet ilyen kijelenteseket tenni, attol ez meg nem igaz. javasolt olvasmany: utolso mhh, nine inch nails interju, trent reznor kalandja a drum and bass-szel. fejlodes minden zeneben van, rockzeneben is boven, legfeljebb annak tobb a multja, ergo tobb a klise is, nehezebben tunnek fel az uj dolgok.
monnyuk pl nem feltetlenul a true metal jelenti a kovetkezo lepcsofokot, ha erted, mire gondolok... :-)
Azt hiszem le lettünk írva, a "Sztárdiidzsék Magyarorszagon :-/ " topicban Veecz nevű felhasználó ezt a rendkívül intelligens kijelentést tette: "Lehet a rockzenét szeretni, de alapvetően az már egy idejétmúlt dolog, semmi fejlődés nincs gyakorlatilag kb. jó tíz éve." Szerinte a fejlődés a "breakbeat alapú tánczenéknél van, meg esetleg a 4/4 alapú techno house"-nál... Tényleg ugyanazt a szart hallgatjuk 10 éve és ennyire őskövületek vagyunk? ;)
de uzseka is jol inditott, olyan kiraly "voivod lives" poloja volt az elso adasban, amilyet en is vettem volna, ha van nalam penz a koncerten, de nem volt. nem baj, majd marciusban.
5 oras musor mar volt, ket hete fel is vettem, mult heten vhogy elfelejtettem. az elso alapjan azt lehet mondani, h van meg az uzsekanak meg a kovacs bedlamnak hova fejlodnie musorvezetesileg. kulonosen uzsekenak, aki legtobbszor a cipojet bamulta, de ha epp a kameraba nezett is, azt olyan megszeppent kepet vagott, hogy. :-) a baby bone-os srac sokkal rutinosabban nyomta, persze o szinpadi ember, nem csoda.
a horgesverseny imho nagyon felesleges es ostoba volt, remelem azota lehasadtak rola.
klipkinalatilag is vannak meg ostromolhato celok, egy olyat se lattam amit korabban meg nem, raadasul az abszolut jelentosegetvesztett bon jovitol tul sok az a negy-ot klip, asszem. blekkmetalbol lehetne tobb (ertsd: legalabb egy-ketto, a jelenlegi nulla helyett...)
a legbosszantobb, h musicboxos szokasoknak megfeleloen a klipek alatt egyfolytaban mennek a kulonfele futo feliratok, a vegen meg a fel kepet kitakarjak a toplistaval. persze lehet, h ezt az arat meg kell fizetnunk, de speciel jobb lenne, ha nem igy volna.
Telleg a suicidalrol jut eszembe egyszer irtatok egy suicidal/wildhearts bécsi koncertrol ahol a vegen bejottek a terembe valami szelid motorosok és majdnem elgazoltak mindenkit . Kivancsi vagyok az hol volt ??? Arena ??? Wildhearts is milyen szar lett a vegen :(