Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.01 0 1 1117

Az ő posztján vagyunk a legerősebbek Perl és Benke személyében. Persze utóbbi terveit nem ismerjük a jövőt illetően, de ha marad (én remélem igen), akkor Ivánnak nem lenne helye ebben a csapatban. Meg szerintem ő jó helyen van most Szegeden, 20 percet játszik átlagban, és azok után , ami történt vele az Albánál biztosan fontos neki ez a játékidő.

Előzmény: splity24 (1115)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.28 0 6 1116

Alap! Ha más csapat gyengíti magát, hülyeségeket csinál, stb., az nekünk miért rossz? Jó, hogy nem siratjuk azokat, akik fordított helyzetben kiröhögnének minket, meg gúnyolódnának rajtunk! Akik szurkolói szerint rákos sejtek vagyunk a magyar kosárlabdában, meg hasonlók. Nem azt mondom, hogy nekünk is hasonlóan kell viselkednünk, de hagyjuk már őket a saját maguk által okozott problémáikkal küzdeni és örüljünk neki, hogy nálunk az ilyen jelenleg szinte elképzelhetetlen! Ezzel nem sportszerűtlen akarok lenni, de nehogy már mi sajnáljunk más csapatokat a saját hülyeségeik miatt, hanem - ha lehet - használjuk ki és örüljünk, hogy nem nálunk vannak ilyen problémák! 

Előzmény: CrazyBasket (1112)
splity24 Creative Commons License 2021.02.28 0 5 1115

En jovore Keller melle idehoznam a tesojat is ha lenne ra lehetoseg.

A tobbit rad bizom! 

Előzmény: Törölt nick (1113)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.28 -4 0 1114

Nyilván arra gondolt, hogy szerinte tök simán nyerünk így is, csak egy picit szorosabb lesz. Vagyis iróniát rejtett a hozzászólásába.

Előzmény: CrazyBasket (1112)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.28 -3 2 1113

A realitás talaján kell maradni, nem biztos, hogy jövőre is szuper lehetőségeink lesznek. Nyilván annyira igen, hogy a bajnokságban újra számolni kell majd velünk. Mivel Kellernek jövő évre is szerződése van, ezért Molnár nem kerülhetne képbe, mivel egy minőségi légiós center kellene. Vojvodának három évre van szerződése Fehérváron, és azon a poszton meg vagyunk, ráadásul a legjobb játszik ott nálunk. Én pusztán olyan magyar játékosokban gondolkodtam, akik a padról beszállva is tudnának segíteni, amikor az adott poszton az első számú játékos pihen. Benke (ha marad), Kovács B. (őt Barac helyére kell jövőre "feltolni") és Keller mellé gondoltam az általam elképzelt két játékost a padra. Így meg lenne a legfontosabb 10 játékos, mellettük pedig Dancsecs és Sövegjártó lehetne még a 12-es keret tagja.

Előzmény: Donc1c (1110)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.28 -3 3 1112

Teljesen érthetetlenek ezek a kommentek és gondolkodásmódok számomra is!

"Remélem jövőre jobban igazolnak és bajnokok lesznek" ez kb ugyan az lenne🤣

Előzmény: zizou0005 (1109)
Donc1c Creative Commons License 2021.02.28 -2 2 1111

Nem tudom hogy ez mi.. bb1-en ugyan ez megy.

Előzmény: zizou0005 (1109)
Donc1c Creative Commons License 2021.02.28 0 1 1110

Pedig ezt most én is kíváncsian várnám.

Talán Molnár Marcit és Lukácsot mondanám akiket elfogadnék.

Nyilván Mócsán és Vojvoda lenne a favorit, de itt van a VPB trió;) 

Előzmény: Törölt nick (1107)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.28 0 4 1109

Az miért jó nekünk, hogy szorosabb lehet így az a 2 meccs?

Előzmény: Yelloman (1108)
Yelloman Creative Commons License 2021.02.28 -2 0 1108

Szomszédok közben edzőt keresnek, talán így szorosabb lesz a 2 márciusi rangadónk🏀🏀🏀

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.28 -3 0 1107

Nem.:))) De csak azért nem, mert nem szeretnék most ebből vitát. Ez úgyis csak egy lelkes szurkolói elképzelés részemről (egyébként a komplett keret a fejemben van már:) ), aminek nagyjából semmilyen valóságalapja nem lesz.:) Azt viszont komolyan gondolom, hogy elég lenne három minőségi légiós (bedobó, erőcsatár és center pozícióba, természetesen mindegyikük kezdőnek).

Előzmény: _Espada (1105)
_Espada Creative Commons License 2021.02.28 0 0 1106

hoznál 2 magyar játékost*

Ez kimaradt.

Előzmény: _Espada (1105)
_Espada Creative Commons License 2021.02.28 0 0 1105

Ha jól értem, akkor egy magyart elküldenél, és hoznál magyar játékost?

Lehet tudni, név szerint kikre gondoltál?

Előzmény: Törölt nick (1104)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.28 -2 0 1104

Én jövőre növelném a magyar játékosok számait kettővel (tudom is kikre gondolok), eggyel csökkenteném, és mindössze három (minőségi) légióssal vágnék neki a szezonnak. Most nem BL-ben gondolkodom (hiszen nem tudni amúgy sem, hogy milyen lehetőségeink lesznek), hanem csupán a bajnokságra.

Előzmény: falco Man (1103)
falco Man Creative Commons License 2021.02.28 -3 1 1103

Ez így igaz és ebből levezetve nálunk is ezért jobb, hogy nem jött ötödik légiós, mivel így is mindig valakinek hátrébb kell lépni és beáldozni a saját statjait, de én úgy látom, hogy a jelenlegi keretből erre mindenki hajlandó lesz, Gasper ebben mindig is profi volt, remekül menedzseli a keretet. De egy új igazolassal már borult volna a helyzet, főleg akkor ha senki sem fog komolyabb ideig hiányozni. Ahol vannak klasszis magyar jatekosok szerintem sokkal nehezebb egy csapatot összerakni, hogy az tényleg csapat legyen, mint ahol csak kiegészítő szinten játszanak magyar játékosok. 

Előzmény: _Espada (1102)
_Espada Creative Commons License 2021.02.28 0 1 1102

Ron-ra rá sem ismerni,annyira egy másik arcát mutatja az Albában.

Ezért kellenek a csapatba jó kiegészítő emberek (is).

Ha Forraynak lett volna esze,ezt a csapatot hierarchikusan Vojvodával kezdve kellett volna felépíteni. Ahogy tette ezt a Szolnok évek óta.

Előzmény: falco Man (1101)
falco Man Creative Commons License 2021.02.28 0 5 1101

Ha már Alba, ok a tökéletes allatorvosi lova annak, hogy miként ne építs csapatot. Ahol sikerült lenullázni egy Turnert, Vojvodabol kiegészítő játékost faragni, Currybol pedig streetball sportolot csinálni, ott óriási problémák vannak szakmai szinten. 

Yelloman Creative Commons License 2021.02.27 0 0 1100

Azért a jövő heti Alba-Szolnok még tud nekünk esetlegesen “segíteni” az első hely bebiztosításához egy esetleges Szolnok vereség ellenére is!

Előzmény: Törölt nick (1097)
hali79 Creative Commons License 2021.02.27 0 0 1099

Gratulálok az egész csapatnak a mai győzelemhez!

Sokkal simább lett ,mint amit Benke nélkül vártam!

Az meg ma eldölt,hogy a második helyünk tuti már az alapszakaszban!  Az elsőhöz meg Szolnokon tényleg nyernünk kell!

Hajrá Falco!

Előzmény: Törölt nick (1097)
Real013 Creative Commons License 2021.02.27 0 6 1098

Gratulálok a csapatnak!

Még annyit jegyeznék meg csendben, hogy Patai Benjamin a legnagyobb troll a magyar mezőnyben.

Beszólogat a Falcónak, Okornnak, hogy egy körmendi illetőségű edző a Szombathely ellen mindig nyerni akar...

Aztán a totál betli, húsz vereséget zsinórban elszenvedő csapatával végül Körmenden szerzi meg első vezetőedzői győzelmét.

Szép munka mester! 🤣🤣🤣

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.27 0 0 1097

Csak "majdnem tripla" volt, de nála ez felért azzal. A srác egyébként semmilyen komoly karriert nem fog befutni, botrányosan gyenge a védekezése.

Gratulálok a csapatnak, kiváló első félidőt hoztak le, ezzel meg is alapozták a győzelmet.

A Szolnok Kaposváron aratott sima győzelmével most már szerintem biztos, hogy az alapszakasz győzelemhez nyernünk kell majd a Tiszaligetben.

Előzmény: falco Man (1096)
falco Man Creative Commons License 2021.02.27 0 1 1096

Egyébként a mérkőzés jelenete az Lake harmasa volt, de a statban nem láttam beírva. :)

falco Man Creative Commons License 2021.02.27 -4 3 1095

Gratulálok a csapatnak, annyit adtunk Ki Magunkból amennyit kellett. Anderson visszatérése után   7 Assist, ez volt a legtöbb a csapatban, biztató comeback, de nem igazán nezett ma meg a gyűrűre. Szerdán már egy erosebb  ellenfél ellen kell győznünk, nehezebb mérkőzést várok.

Falco!

nForce Creative Commons License 2021.02.27 0 1 1094

Gratulálok én is a csapatnak! Sokkal szorosabb meccsre számítottam, szerencsére nem jött be, összességében teljesen ok volt a mai. Anderson látszólag rendben van fizikálisan, idővel a forma is jön. Reméljük Benke is mielőbb visszatér és komplett kerettel megyünk neki a márciusnak.

_Espada Creative Commons License 2021.02.27 0 4 1093

Ha Okorn nem maradna,én hoznék egy jó kvalitású edzőt.

Hogy miért?

Erről írtam pár hete, ha valaki másodedző, nem biztos edzőnek jó lesz. Ilyen csapatnál meg főleg nem fér bele,mi legyünk a rookieév, hiába jók a játékosok, ha nincs aki össze tudná fogni.

Ami ma a Körmenddel történt,az szerintem ultragáz.

Godemperor Creative Commons License 2021.02.27 0 0 1092

Gratulálok a srácoknak, bemelegítésnek jó volt ez a meccs a keményebb sorozat előtt.

Körmend nem semmi. 😂

RJBarrett Creative Commons License 2021.02.27 0 0 1091

Gratulálok az egész csapatnak! Ez ma sima volt.

Vulcan0 Creative Commons License 2021.02.27 -3 7 1090

Ebből ennyit kihozni. Most már nem teljesen mindegy, hogy térd ínszalag vagy térd hajlítószalag volt? A lényeg, hogy felépült és újra játszik. 

nForce Creative Commons License 2021.02.27 -3 1 1089

Ilyen szó, hogy térdinszalag nem létezik, a videóban sem szerepel. Az ín és a szalag két különböző dolog. Ha a térdszalagja szakadt volna el, akkor ma valószínűleg nem meccsre készülődne. 

Előzmény: falco Man (1088)
falco Man Creative Commons License 2021.02.27 -2 0 1088

Terdinszalagot is írtam. Mit neztem be? Ne írjunk butaságot. Sajnos hanggal csak később néztem meg.

Előzmény: nForce (1085)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!