Az ő posztján vagyunk a legerősebbek Perl és Benke személyében. Persze utóbbi terveit nem ismerjük a jövőt illetően, de ha marad (én remélem igen), akkor Ivánnak nem lenne helye ebben a csapatban. Meg szerintem ő jó helyen van most Szegeden, 20 percet játszik átlagban, és azok után , ami történt vele az Albánál biztosan fontos neki ez a játékidő.
Alap! Ha más csapat gyengíti magát, hülyeségeket csinál, stb., az nekünk miért rossz? Jó, hogy nem siratjuk azokat, akik fordított helyzetben kiröhögnének minket, meg gúnyolódnának rajtunk! Akik szurkolói szerint rákos sejtek vagyunk a magyar kosárlabdában, meg hasonlók. Nem azt mondom, hogy nekünk is hasonlóan kell viselkednünk, de hagyjuk már őket a saját maguk által okozott problémáikkal küzdeni és örüljünk neki, hogy nálunk az ilyen jelenleg szinte elképzelhetetlen! Ezzel nem sportszerűtlen akarok lenni, de nehogy már mi sajnáljunk más csapatokat a saját hülyeségeik miatt, hanem - ha lehet - használjuk ki és örüljünk, hogy nem nálunk vannak ilyen problémák!
A realitás talaján kell maradni, nem biztos, hogy jövőre is szuper lehetőségeink lesznek. Nyilván annyira igen, hogy a bajnokságban újra számolni kell majd velünk. Mivel Kellernek jövő évre is szerződése van, ezért Molnár nem kerülhetne képbe, mivel egy minőségi légiós center kellene. Vojvodának három évre van szerződése Fehérváron, és azon a poszton meg vagyunk, ráadásul a legjobb játszik ott nálunk. Én pusztán olyan magyar játékosokban gondolkodtam, akik a padról beszállva is tudnának segíteni, amikor az adott poszton az első számú játékos pihen. Benke (ha marad), Kovács B. (őt Barac helyére kell jövőre "feltolni") és Keller mellé gondoltam az általam elképzelt két játékost a padra. Így meg lenne a legfontosabb 10 játékos, mellettük pedig Dancsecs és Sövegjártó lehetne még a 12-es keret tagja.
Nem.:))) De csak azért nem, mert nem szeretnék most ebből vitát. Ez úgyis csak egy lelkes szurkolói elképzelés részemről (egyébként a komplett keret a fejemben van már:) ), aminek nagyjából semmilyen valóságalapja nem lesz.:) Azt viszont komolyan gondolom, hogy elég lenne három minőségi légiós (bedobó, erőcsatár és center pozícióba, természetesen mindegyikük kezdőnek).
Én jövőre növelném a magyar játékosok számait kettővel (tudom is kikre gondolok), eggyel csökkenteném, és mindössze három (minőségi) légióssal vágnék neki a szezonnak. Most nem BL-ben gondolkodom (hiszen nem tudni amúgy sem, hogy milyen lehetőségeink lesznek), hanem csupán a bajnokságra.
Ez így igaz és ebből levezetve nálunk is ezért jobb, hogy nem jött ötödik légiós, mivel így is mindig valakinek hátrébb kell lépni és beáldozni a saját statjait, de én úgy látom, hogy a jelenlegi keretből erre mindenki hajlandó lesz, Gasper ebben mindig is profi volt, remekül menedzseli a keretet. De egy új igazolassal már borult volna a helyzet, főleg akkor ha senki sem fog komolyabb ideig hiányozni. Ahol vannak klasszis magyar jatekosok szerintem sokkal nehezebb egy csapatot összerakni, hogy az tényleg csapat legyen, mint ahol csak kiegészítő szinten játszanak magyar játékosok.
Ha már Alba, ok a tökéletes allatorvosi lova annak, hogy miként ne építs csapatot. Ahol sikerült lenullázni egy Turnert, Vojvodabol kiegészítő játékost faragni, Currybol pedig streetball sportolot csinálni, ott óriási problémák vannak szakmai szinten.
Gratulálok a csapatnak, annyit adtunk Ki Magunkból amennyit kellett. Anderson visszatérése után 7 Assist, ez volt a legtöbb a csapatban, biztató comeback, de nem igazán nezett ma meg a gyűrűre. Szerdán már egy erosebb ellenfél ellen kell győznünk, nehezebb mérkőzést várok.
Gratulálok én is a csapatnak! Sokkal szorosabb meccsre számítottam, szerencsére nem jött be, összességében teljesen ok volt a mai. Anderson látszólag rendben van fizikálisan, idővel a forma is jön. Reméljük Benke is mielőbb visszatér és komplett kerettel megyünk neki a márciusnak.
Ha Okorn nem maradna,én hoznék egy jó kvalitású edzőt.
Hogy miért?
Erről írtam pár hete, ha valaki másodedző, nem biztos edzőnek jó lesz. Ilyen csapatnál meg főleg nem fér bele,mi legyünk a rookieév, hiába jók a játékosok, ha nincs aki össze tudná fogni.
Ami ma a Körmenddel történt,az szerintem ultragáz.
Ilyen szó, hogy térdinszalag nem létezik, a videóban sem szerepel. Az ín és a szalag két különböző dolog. Ha a térdszalagja szakadt volna el, akkor ma valószínűleg nem meccsre készülődne.