a Szentháromság misztérium, vagyis titok. csak az értheti meg aki már újjászületett. akkor válik megtapasztalhatóvá, mi a fiúság, ki a szentlélek, illetve az atya, s hogy ez miért 1 mégis
az elején klasszul zanzásítja a filozófiai áramlatokat
aztán a vagyok aki vagyok elemezgetésénél úgy érzetem irány az antikvárium...de ajándékba kaptam így megkegyelemeztem neki, a polcon ugyan nem nagyon fér de jól mutat, mikor ide vetődnek kő ateista barátaim
aki viszont mondjuk többet különböztet meg, mittudoménmilyen szempontból:-) mondjuk a bibliában, az diszlexiás?:-) pl Elohim > Jehova
Jehova > Satan meg ilyesmi Jézus Elohim fia stb
ha fentiektől függeltenül a szentháromságot röviden megvilágítanád:-)...mer arról sok értelmeset még nem hallottam...de hát biztos a befogadó képességem < mint azoké akik ezt számomra interpretálni próbálták:-)
takarítsál. bár pannenberg nem olyan súlyos, mint tillich, de jobban jársz ha egyházatyákat olvasol. ráadásul sokkalta jobban jársz... sőt, őket még tiszta szívvel is lehet érteni, a 'nagy' teológusokhoz már 'bűnbe' kell esni. ez van. bár nekem sem tetszik, de rá kell döbbenjünk, hogy amit a teológusok összehordtak, annak 95%-a 1xűen szemétrevaló, személytelen teologizálás
én...ha attól félek hogy vmit nem tudok azt nem fogom tudni
konkrétan tegyük ezt múlt időbe
miután ui nemtom mér de már nem félek attól hogy bmit ne tudnék...tudok és sikerülök és még csak nem is vagyok ezen meglepődve:-), na persze miután korlátokat azért csak felállítok...ezért a vízen még nem járok...se direkte, se szimbolikusan se sehogy
aztán persze lehet hogy Ford ezt még ügyesebben tudta, mert az is sikerült neki amit a félelme gátolni próbált
v ez vmi van akit blokkol a stressz van akit meg feldob gondolatkör?
viszont ellentmond vmelyik korábbi amerikai szerzőnek...akit idéztél
az vmi olyat mondott, hogy a sikerhez a siker hite kell slussz passz
persze hogy nem olyan könnyű...szubjektív összehasonlítás volt
ha ui vki megkérdezné vmelyik bibliai lap alján, hogy mit olvastál mindenszentekecske? akkor legalább ki tudnék nyögni vmit, ami persze még lehetne sült bolondság...bár ebbe sem vagyok biztos miután az objektív igazságot tapasztalatilag elvetendőnek tartom
semmi különös csak észrevette a dolgokat maga körül, azután volt képe megírni. logikus, tiszta írás, érzelmeket nem igazán vitt bele. vhol talán még megvan. az ún. antiszemita irodalom egyik oszlopos tagja.
God is everywhere. Therefore,God is nowhere in particular,because to be somewhere in particular ,God would have to not be somewhere else-which is not possible for God.