AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
(Lord Valentine) Summer Rocks 2000 ügyében nem tudok nyilatkozni. Kérlek, hogy figyeld az erről szóló topic-ot, a hivtalos bejelentéseket itt fogják közölni a koncert szervezői.
off
Ha az 'adatok'-ra ravisszuk az egerket, az kiir egy szamot alul az url vegen, naszoval az a szam azt jelenti, hogy hanyadiknak regisztraltam magam a forumba? S nem vagyok torzsvendeg?
on
Most jott le az Ossian-tol a keresztut :]
Allat zene.
Ja es most az egesz varos (Hb.), na jo csak a haverok a Nightwish-t nyomjak! Isten zene!
Hát sajnos nem valami ászok a nyomdászok, az új MHH megjelenése március 6-ra csúszott, ekkor kerül a terjesztőkhöz. A boltban valószínűleg hétfőn délután már kapható lesz az újság.
2. "Shot in the Dark" Vocals: Jeff Scott Soto (Yngwie) Guitars: Bruce Kulick
(Kiss/Union) Bass: Ricky Phillips (Coverdale/Page) Drums: Pat Torpey (Mr.
Big) Keyboards: Derek Sherinian (Dream Theater)
3. "Suicide Solution" Performed by The Flys
4. "I Don't Know" Vocal: Jack Blades (Night Ranger/Damn Yankees) Guitar: Reb
Beach (Dokken/Winger) Bass: Jeff Pilson (Dokken) Drums: Bobby Blotzer (Ratt)
Keyboards: Paul Taylor (Alice Cooper)
5. "Desire" Vocals: Lemmy (Motorhead) Guitar: Ritchie Kotzen (Mr. Big) Bass:
Tony Franklin (Whitesnake) Drums: Vinnie Colaiuta (Sting)
6. "Paranoid" Vocals: Vince Neil (Motley Crue) Guitar: George Lynch
(Dokken/Lynch Mob) Bass: Stu Hamm (Joe Satriani) Drums: Gregg Bissonette
(David Lee Roth)
7. "Hellraiser" Vocal: Joe Lynn Turner (Deep Purple/Rainbow) Guitar: Steve
Lukather (Toto) Bass: Billy Sherwood (Yes) Drums: Jay Schellen (Hurricane)
Keyboards: Paul Taylor (Alice Cooper)
8. "Goodbye To Romance" Vocal: Lisa Loeb Guitar: Dweezil Zappa Bass: Michael
Porcaro (Toto) Drums: Stephen Ferrone (Eric Clapton) Keyboards: Michael
Sherwood (Lodgic)
9. "Crazy Train" Vocal: Dee Snider (Twisted Sister) Guitar: Doug Aldrich
(Burning Rain) Bass: Tony Levin (Seal/King Crimson) Drums: Jason Bonham
(Bonham)
10. "Over The Mountain" Vocal: Mark Slaughter (Slaughter) Guitar: Brad
Gillis (Night Ranger/Ozzy) Bass: Gary Moon (Night Ranger) Drums: Eric Singer
(Kiss/Badlands) Keyboards: Paul Taylor (Alice Cooper)
11. "Children of the Grave" Performed by Racer X members Jeff Martin
(vocals), Paul Gilbert (guitar), John Alderete (bass) and Scott Travis
(drums)
Ritchy, ez azt jelenti, hogy a Hammer Barlangban már ma is van Möhöhö?
Vagy az már nem él, hogy ott egy nappal hamarabb van Newz?
És
SUMMER ROCKS 2000 FELLÉPŐLISTA WANTED!
Kíváncsi vagyok, na!
Progresszívek lesznek, ugye?
Ugye???
Ugye???????????????
(turpi): Huh, hajnalban már a gép előtt ? Nem bírsz aludni ? ;-)
Szóval, a Hírkerhez kerül ki pénteken az újság, innen viszik tovább a terjesztők. Ez kb. azt jelenti, hogy az új szám hétvégére már vidéken is kapható.
meghatottsagtol remego hangon tudatom, h egy egesz korrekt allapotban levo life sex & death cd-t birtam venni a tango nevu boltban, 2100-ert. ugyhogy, supertzar, most mar nem kell erolkodni :-)
> Hahó Araya! Igazad van, majd nyitunk req-el egy másik fórumot. Bocs ha a lelkedbe gázoltam.
Én aztán nem nyitok külön fórumot. Amennyiben nekem is szólt ez a "hagyjátok abba", akkor elmondhatom, hogy már rég abbahagytam mind a két hozzászólást abban a témában. Ha mondjuk napok óta itt fikáznék, még megérteném a reklamációt, viszont jól esett, hogy rögtön kaptam a pofámba érte.
> Hahó Araya! Igazad van, majd nyitunk req-el egy másik fórumot. Bocs ha a lelkedbe gázoltam.
Én aztán nem nyitok külön fórumot. Amennyiben nekem is szólt ez a "hagyjátok abba", akkor elmondhatom, hogy már rég abbahagytam mind a két hozzászólást abban a témában. Ha mondjuk napok óta itt fikáznék, még megérteném a reklamációt, viszont jól esett, hogy rögtön kaptam a pofámba érte.
Hahó Araya! Igazad van, majd nyitunk req-el egy másik fórumot. Bocs ha a lelkedbe gázoltam.
MINDENKINEK!!!
Mert közérdekű!!!
Itt is közzéteszem mert fontos, hogy:
MÁRCIUS 10.-ÉN A VOODOO-BAN (CSEPEL, RÁKÓCZI F. ÚT 89. 20 ÓRÁTÓL HAJNALIG TART A TÁNC.
FELLÉP:
DYING WISH
VALE OF TEARS
SAHIB
CHRISTIAN EPIDEMIC
ALTAR OF STORMS
A KLUB MEGKÖZELÍTHETŐ A BORÁROS TÉRRŐL A MÁSODIK HÉVMEGÁLLÓNÁL.
Igen tudjuk, másnap tilos heavy party, de arra mi is megyünk. Gyertek el és érezzétek jól magatokat! Mindenkit szeretettel vár a két szervező banda (Sahib és AOS).
Az új Hammert pedig én is várom, remélem lesz mit olvasni. És szerintem az új Therion van olyan jó mint a Vovin, de a Thelit meg sem közelíti.
Bocs! Hétvégén nem voltam gépközelben. Nekem is fájt, amikor csak a nevét leírtam! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Lézengek, ténfergek... NEEEEE!!!!! UUUÁÁÁÚÚÚÚ!!! Ok! Legyőztem a HMProduction szindrómát. Szóval elnézést, ha bántottalak nem volt szándékos. :)))
Tisztelt Illetékesek (majdnem elvtárst írtam, de nem hergelek, kérés jön)
Ugyan mondja már meg valaki nekem, hogy mai szent napon (II. 28.) lehet-e a Zenebarlangban még jegyecskét kapni a ma esti koncira, vagy másszak el a ww-hoz. Tudom, hogy késő, de ha este 7-ig volna nyitva a zbarlang, már megvettem volna múlt héten is. Így viszont lemaradok a nyitvatartásról.
Supertzar kösz az infót!
Az új HIM-et már be is szereztem, most vadászok a Greatest Love Songs Vol. 666-ra. Szerintem nagyon dögös kis zene ez, bár a szövegek első hallásra kissé viccesnek tűnnek, vagy tiszta irónia az egész, nem tom, nem volt még időm belemélyedni, viszont a dallamok azóta is a fülemben vannak.
Ha a Plost valami hasonló irányban ment volna a D.Times után most egy szavam se lenne