AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Pár hozzászólással korábban találsz egy Kai Hansen linket, ami elvezet a Summer Rocks 2000 topikba. Ott már egy-két rejtélyre fény derül.
Remélhetőleg, úgy tíz napon belül lesz újabb bejelentenivalónk.
Semmi extra nincs a Screamen: max új Static X, meg Creed nóta, de összeségében kalap szar az egész. Az új bandák nagyon harmatosak.
Bocs, Locus star. Jobbak a kémied Crowbar ügyben, mint nekem. Viszont lement a Mood klip a Metalboxban.
Dear req,
Nem lehet mindenki, olyan adonix, mint te. Amúgy mindenkinek a búrájára lehet valamit mondani, így a tiedére is biztosan. Hamutartófej ergo kicsit erős a Paksira nem? Amúgy nem vagyok kifejezetten Ossian fan.
SOWHAT szerint az a lúúúzer, aki nem lesz ott Therepy-n. Eszerint elég sok loser van ebben az országban, amúgy anyukád és apukád is ott lesz? Hogy tudod Te, hogy másnak mi a jó?
Üdv Supertzar!
Nem volt még párszáz hozzászólással arról szó, hogy február 26.-án lesz az első hivatalos bejenlentés a Summer Rocks-tól itt az Indexen vagy a Concerto.hu-n? Nos...? Valami...?
Pénteken begyüjtöttem nálatok a LOA válogatást, aranyos :) Igaz a River Runs Red környékén írt akusztikus balladákkal nem tudok mit kezdeni, az Other Side Of The River demoja meg különösen vicces.
Scream 3 soundtracken semmi unreleased nincs ugye?
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Töletek. Nem tudná valaki megmondani, hogy honnan lehet olyan hátizsákot szerezni, amilyet a rockerek hordanak? Próbálkoztam több military boltban is, de eddig sikertelenül.
Ha tudna valaki segíteni, kérem írjon a fuchsmorder@hotmail.com-ra.
Segítségeteket elöre is köszönöm.
Huhh, az új Meathook Seed télleg eszméletlen jó, és az milyen jó, hogy vannak ez embernek ilyen kollégái akik megveszik :))) Monnyuk a csomagolás miatt érdemes begyűjteni, ha lát vki egy olcsóbb változatot az szóljon lécci!
Énekileg szerintem van benne Tool is. És az egész tök más, mint az Embedded. Olyan nagyon mai zene, ez is egyfajta space-metal, mint a Samael. Csak másképp.
nem ertem miert fikazza mindenki a napalm death-et...egyatalan nem helyben topogas amit csinalnak. hallgasd csak meg a 98-as lemezuket...iszonyu jo az a keves tiszta enekhang beszurva a turas koze. es az uj EP is nagyon allat.
basic instructions before leaving earth :)))))) legjobb albumcim a wilagon :)
ha mar cd arakrol van szo, meathook seed b.i.b.l.e. 4700-hoz mit tetszenek szolni? persze, a gyonyoru (es hasznalhatatlan :-)) digipack csomagolast meg koll fizetni, de azert megis a szivemhez kaptam, mikor meglattam, es legalabb egy honapot vartam, mig kepes voltam raszanni magam a nevezett osszeg kicsengetesere. olcsobb valtozat tudtommal azota se.
mellesleg a cucc minden egyes rakoltott fillert megeri. a mitch harris egy zseni (nem ertem, mit vacakol meg mindig az evek ota stagnalo napalm deathben), christophe lamouret enekes hangjaban ugyan kicsit tobb a korn a kelletenel, dehat istenem, a dalok viszont jobbak, mint barmi, amit az utobbi evek modern metal paprikajancsijai ki birtak izzadni, es, mondani se kell, teljesen masok, mint az embeddedes notak. szajenszfikson, ultrakuul. ja, es fafara kartarsnot se lattam meg soha ennyit lelkesedi es mosolyogni, mint miota. megerte, mondom.
A hónap albuma valóban attól a HIM-től származik, amiről a Sentencednél volt szó, de az új HIM kevésbé fémes, mint a Greatest Love Songs Vol. 666 volt. Az a horzsoló, karcos gitársound szinte teljesen eltűnt. A dallamok, a nóták most is jók egyébként.
Azt hallotta valaki, hogy a HIM főnök Ville Valo anyai ágon magyar származású?
És ha már itt tartunk, rekesszük talán be ezt a szélsőjobb emlegetést, nem kéne átcuccolnunk a politikába. Nem hiszem, hogy akár egyetlen sort is lehetne idézni bármelyik MHH-s cikkből, ami okot adhatna gyak haiderezésére. Ez egy rossz vicc.
Ezen az alapon Lemmytől Phil Anselmo-n át Jeff Hannemannig mindenki megvádolható. Miért kell ezt a baromságot még itt is emlegetni? Nem lehetne, hogy ez a topik, csak úgy, mint az MHH, a zenéről szóljon?
Ok tegyük fel ugyan az a cuccod van mint neurosiséknak.Min múlik a sound ? Föleg a studio kabelein / mikrofonjan /akusztikajan / mixen / materingen ? Min föleg ? miért van ilyen nagy különbség a magyar és a külföldiek között ? vagy csak egyszerüen botfülek a hangmernökeink ?
Crowbar-Eyehategod-Soilent green ápr.14. Bécs, 15. Oberwart yeeeaaaahhhhh!!!!!
Sexy T. kiszállt, Jimmy Bower kiszállt, helyére érkezett új dobos (Sid) kiszállt, most Craig Nunnenmacher (első két Crowbar) tért vissza.
Hátha valakit érdekel...
Azért Matt Thomas se volna kutya...
Persze egy jelképes összegért...
De itthon akárki akármit mond, nem lehet olyan hangzást kreálni, mint mondjuk egy Neurosis...vagy egy Crowbar.
Nekem aztán lehet beszélni, hogy ilyen-olyan magyar stúdió...Semmi...
Hozzáértők meg még ennyi se...
gyak>Más. Slipknot cédén a Barlangban??? Már megyek is. Remélem supertzar a magam fajta liberális judeobolsevik szemetet azért leengeditek még...:))))))
Slipknot CD / USA IMPORT / - 4500 Ft
Én úgy tudom, hogy a MHH-nál csak egy "jobbszélső" (óderwász) újságíró van, a Barlangászoknál viszont tutira egy darab sincs ebből a fajtából :-)- Mondjuk ennek ellenére, Krisztus vagy mondjuk Lenin "ikonja" sem került fel a falra.... van viszont egy csomó jó zenénk, és akad köztük rengeteg instrumentális is, amiért feltétlenül érdemes bejönni ;-)
req: Ezt nem tudtam, de jobb ha tisztázzuk mielőtt tényleg félreértenénk. Különben sem a haj teszi a rockert :)) Hanem az ACÉLSZÍV! (ebben az egyben egyetértek Paksival)
gyak: Tök vidám lettem (pedig semmi okom rá). Jól hazamegyek, és elolvasok pár M.P. írást, hátha fasiszta sátánista leszek. A kopasz fejem már megvan hozzá. :] Örvendeznék, ha Péterünk elmondaná azt, amitől kinyílna a bicska a zsebünkben. Egyébként a magam részéről gyakorlatilag tojok rá, hogy ki mit hisz, amíg rendes és érdekes kritikákat ír. M.P. rulz. :]
< Ja, kopaszok, szimpatizánsok, magánemilbe, jó???!!! Egy füttyöt! Majd inkább személyesen! :]
Már értem. De gondoljunk csak bele, hogy egy black/death és jelen esetben trash fanatikus valakiről van szó. Ha nagy black-es valaki akkor a sátánizmus mellett ott az okkultizmus és a népi hagyományok+múlt. Példa: Mystic Circe akik a Drachenbluton Nibelungeneztek, az Infernal...-en pedig már holt sátánisták. Ha ott a militarizmus és a sátánizmus akkor miért ne lenne szimpatikus az adott egyénnek a folk. És ha a politikában is hallatja a szavát... a többit fejtsétek tovább.
De a Slayerrel kapcsolatos "mikor lesz szerinted a következő háború a világon" meg ez az ostoba mondanivalójú erőszakos amcsi felfogású banda preferálása egyértelműen erre mutat. De ez az ő magánügye amíg nem prédikál az MHH-ban addig szivesen olvasom az objektív kritikát tőle is. Másrészt akinek '96 végén a Psychotic Waltz Bleedingje lett az év lemeze az még menthető.