Keresés

Részletes keresés

wice Creative Commons License 2000.03.07 0 0 779
en banthatok barkit barhol. papirom van rola, h mindent utalok.
Előzmény: supertzar (776)
supertzar Creative Commons License 2000.03.07 0 0 778
Szerintem a heavy metal zene gyökere mondjuk Sabbath és oda vissza is nyúltak :-)
A Revolution Is My Name inkább Cowboys From/Down, mint bármi, amit a Cowboys óta csináltak. Akkora Sabbath/Trouble/Zep témák vannak benne, hogy kész.
Szól, mint állat!

Remélem, a lemez végig ilyen Cowboys/Down/Vulgar vonal lesz!

Egyébként van még egy új nóta, az Immortally Insane, ami az új Heavy Metal filmzenén lesz. Az amolyan lassú, higgadtabb, groove-os téma, de Anselmo ott is énekel.
Pan-fuckin-tera!

Előzmény: Fafara (777)
Fafara Creative Commons License 2000.03.07 0 0 777
Letoltottem, meghallgattatott. Kicsit megremultem, mikor mohohoben olvastam, hogy visszanyulnak hevimetalig... Aztan megnyugodtam. Phil dallamosabb helyenkent, inkabb a Down-ra ut, Vinnie Paul meg megint nemnormalis temakat ut. Riffileg tipikus Pantera, de huzos, otletes, szerintem jobb lesz az uj lemez, mint az utso volt. Meglassuk...
Előzmény: SOWHAT (773)
supertzar Creative Commons License 2000.03.07 0 0 776
Zérovics,
Mivel a Without Face-é egy hosszabb játékidejű EP, bármilyen jó is, nem akartuk HP-zni.
Ráadásul egyből azzal jöttél volna, hogy miért van tele a HP Hammeres cuccokkal, nem?
Így aztán UN javaslatára félmegoldásként a Sokkolók végére került az extrák elé.
Szóval, nem a minőség döntött, hanem az, hogy EP.

A levelekről meg annyit, hogy ha hiszed, ha nem, egyetlen olyan sem jött, hogy ez de szar ötlet, minek csináljuk, miért nem jó nekünk a Szigeten a Harangozó Teri!

Legalább az újságban legyen már kis önajnár, hamár itt úgyis mindig csak lelketlen, klikkesedő gazemberek vagyunk! :-)

wice,
Mámegin' ez a Blindmyselfezés! BlindGergő így is utál minket, ne báncsad mán itten őtet!

Előzmény: Zero (772)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.07 0 0 775
...remélem, a nemsokára elkészülő Stonehenge videoklip rácáfol erre... Mindenesetre profi stáb csinálja, megírt forgatókönyv, digitális trükkök, és a dalhoz (Between Two Worlds, lásd a Power Hung/a/ry-n) méltó hangulat jellemzik majd, ha elkészül.
Remélhetőleg egy hónapon belül a MetalBoxban mindenképp látható lesz majd.
Előzmény: wice (774)
wice Creative Commons License 2000.03.07 0 0 774
szerintem, ha a jovo havi korabban jelenne meg, mint az ehavi, akkor mar megjelent volna. :-) (bocs, ilyenek akkor jonnek belolem, ha nagyon pihent vagyok, v nagyon faradt. esetunkben az utobbi.)

a without face az a banda, amit neha lehet latni a zuzdaban, fekete-feher klip, lany iszonyu batortalan hangon intonal vmit, aztan bejon vmi srac is, es fahangon magyaraz vmit borzalmas angol kiejtessel? es az a klip koncepcioja, h senki se mozdul tobbet, mint egy haromnapos hulla? mert akkor igazad van, ez telleg iszonyu eros...

egyebkent tegnap adtak uj blind myself klipet, ott is az volt, h ulnek a sracok karosszekben, es olyan enektemakat, amelyekhez eltorzult pofa es kidagado nyaki utoer a minimum, olyan arckifejezessel adnak elo, mintha egy csomag cigit kernenek a trafikban. miert? miert? miert ilyen zerus itthon a vizualis fogekonysag? par jo otlettel, meg egy nyolcmillis kameraval olyan klipeket lehetne rittyenteni, h ihaj, errefol meg mindig az "hulyen allunk, es ugy teszunk, mintha zenelnek" jatszik?

zaklatott vagyok.

Előzmény: Zero (772)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.07 0 0 773
A dallasi intellekteullek hivatalos honlapjarol mar letölthetö 3 uj szam + europai turne datumok
Zero Creative Commons License 2000.03.07 0 0 772
Hello!
Remélem a jövő havi korábban jelenik meg!
A sokkoló korongok rovatban nem csak a Hangpróbás bandák szoktak szerepelni? A Without Face mégis ott van. Tényleg: miért nem fértek bele a hangpróbába? Iszonyatosan erős anyag.
A Summer Rocks 2000-es levélgyűjtemény kissé az önajnározás kategória...
araya Creative Commons License 2000.03.07 0 0 771
Szemétségnek tartom, hogy a news-ban Kerrrrry King csak két képen látható. Azzal az aranyos szakálkájával úgy néz ki mint Runcájsz.:))
Egyébként kiváncsi vagyok az új lemezre, bár szerintem a Diabolust nehéz lesz űberelni.

...hell awaits

Előzmény: Di JoiNT RiCHY (770)
Di JoiNT RiCHY Creative Commons License 2000.03.07 0 0 770
Szaladj az újságoshoz, még a poszteren is rajta vagy !!!

Ha mégsem találod meg a fotódat, vegyél egy másikat, mert lehet, hogy az előző nyomdahibás !

Ha az is nyomdahibás, akkor vegyél mégegyet, és így tovább... ;)

Egyébként benne van a Queensryche interjú, de mintha azt olvastam volna, hogy állítólag Te nem is voltál ott :-)

Előzmény: Tommylooz (768)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.03.07 0 0 769
Nálunk már van , pedig elég vidéken vagyok.:)
Előzmény: Tommylooz (768)
Tommylooz Creative Commons License 2000.03.07 0 0 768
Richy, milyen a prágai QR koncert kritika. Remélem állat. Egyáltalán benne van?? Meg mikor lehet kapni a Hammert "vidéken"?? Vagy prosztó az ujság elosztó?? :-))
rokko_ Creative Commons License 2000.03.07 0 0 767
Üdv!

Supertzar: a decemberi amerikai Metal Hammer-ben volt egy Ozzfest fotó, amin a fesztivál egyik háttérvásznán, vagy min (pont Ozz mester állt előtte), a Nativity In Black II-t reklámozták.
Ezek szerint ott már nyáron beindult volna a promóció, és megy a reklám? Ne adj' isten, ott hamarabb jelenik meg?
Tudsz erről valami bővebbet?

Mellesleg valóban kapható az újság, én is megvettem ma reggel.
Gratula hozzá, király!

Szilvás Gergely
Metalmánia
Rádió 7/Eger

Ui.: Ezt leírtam a Summer Rock 2000 topic-ban is, de: már 16 oldal kész van a műsor honlapján, természetesen folyamatosan bőnül az egész, s a mostani "dizájn" is profibbá lesz csinosítva, de akit érdekel, látogasson el a www.extra.hu/gerry212 címre.
Véleménynek örülnék, és előre is köszi!

Előzmény: supertzar (761)
Ripper Creative Commons License 2000.03.07 0 0 766
Én nem bp-i vagyok, de már megvettem az újságot.
supertzar Creative Commons License 2000.03.07 0 0 765
Nálam itt az asztalon.
Tegnap a Hammer Barlangban már volt, ma gondolom a pesti újságosoknál már kint lesz, holnap pedig a nem pestieknél is.
Előzmény: Terra K (764)
Terra K Creative Commons License 2000.03.07 0 0 764
Hun a újság?
supertzar Creative Commons License 2000.03.06 0 0 763
Egy időre valóban felszívódtak a törökök, és úgy hírlik, már nem a Century Media-nál, hanem a Noise-nál van szerződésük.
Lesz új Pentagram lemez tehát, előbb egy EP is, de szerintem nyár közepe előtt semmi esély ezekre.
Állítólag valami katonai szolgálat is nehezíti az életüket.
Gündüz Gece!
fanfan13 Creative Commons License 2000.03.06 0 0 762
Egy kérdés! Tud valaki a török Pentagram együttesről valamit? Remélem nem haltak meg a földrengésben.... A weboldaluk megszünt...
supertzar Creative Commons License 2000.03.05 0 0 761
Ha a kérdésed az Ozzy tribute kiadási idejére vonatkozik, akkor a válasz: TBA (to be announced).

Ha jól tudom, a tribute albumokra specializálódott
Deadline/Cleopatra nyomja majd ki valamikor az év folyamán. Még pár hónapig keresni sem érdemes, de utána sem lesz egyszerű a beszerzése, mert az európai terjesztésük elég problémás.

Előzmény: Hamster (760)
Hamster Creative Commons License 2000.03.05 0 0 760
Akkor már csak egy kérdés, ami valahogy nem derült ki számomra: MIKOR?

Hamster

Előzmény: Nogo (759)
Nogo Creative Commons License 2000.03.03 0 0 759
Én nem rajongok a tribute-lemezekért (mindig az eredeti az igazi), de ez az Ozzy-tribute ez kell! Nem gyenge összeállítás!
Előzmény: SOWHAT (744)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.03 0 0 758
Szegeny Ozzyékat meg az ág is húzza mostanság :) 1. Ez coal c. eset,2. Smashing pumpkinsék 150000 dollara pereltek be öket, 3. 20 millio dollart követelnek Ozzytol elözö zenésztársai.

Nem baj OZZFEST 2000-böl lesz egy kis bevételük. Lsd. Summer Rocks 2000 topic

Ripper Creative Commons License 2000.03.03 0 0 757
Kedves Mindenki, a Judas Priest topic még mindig várja az építő jellegű hozzászólásaitokat.

Egyúttal kellemes hétvégét mindenkinek!!

Fafara Creative Commons License 2000.03.03 0 0 756
persze, en is vmi ilyesmit gyanitok. az amcsik nem ettek meg, nem volt eleg kornos meg limpbizkites, sokkal kevesbe kommerszre sikerult, mint az elso. a birkanyajat meg nem lehet csak ugy gondolkodasra kesztetni. chamberek meg tul lettek porgetve, sok volt nekik az elmult evek hajcihoje, es ez az elo teljesitmenyuk rovasara ment. aztan hogy emberileg merre alakultak azt csak ok tudjak. de azt most boritekolom, hogy a kov. interjuk arrol fognak szolni szemben az eddigi "szinte egy csalad vagyunk ozzyekkal" szoveggel, h. nem is volt az annyira felhotlen es ez+meg az nem ugy tortent ahogy igerte sharon stb stb, jon a sardobalas ezerrel. szemely szerint sajnalnam, ha ennyiben merulnek ki a coal c. tovabbi tenykedese, de ugyis elkerulhetetlen vmilyen szinten. ez van, ilyenek az emberek a vilagon mindenutt (ld pl a mood fikazasa is divatos sajnos). aztan meglassuk. akit tenyleg a zene erdekel, az ugyis tovabb lat az orranal, mint ahogy eddig mindig.
Előzmény: supertzar (755)
supertzar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 755
Faff, legyek nagyon ronda?
Az egész mögött azt gyanítom, hogy a Coal Chamber kettes lemez még Sharon támogatásával sem indult be. A pénzt belenyomták, de a piac nem volt rá vevő, úgyhogy most megy az egymásra mutogatás, a bűnbak keresése.
Sharon azért Ozzyval meg az Ozzfesttel eléggé bizonyított, a Coal Chamber pedig - akiket magam is kedvelek - olyan gyengék voltak decemberben Németországban, hogy azóta sem tudtam összeszedni a koncertről pár épkézláb gondolatot. A dobos hihetetlenül pontatlanul nyomta, Deznek egy normál hang nem jött ki a torkán (még az Untrue is szar volt, pedig az a kedvencem tőlük), az egészből hiányzott az érzés. Meg is volt fagyva a közönség (3000-es, teltházas Type O buli), leszámítva az első két sort.
Előzmény: Fafara (754)
Fafara Creative Commons License 2000.03.03 0 0 754
SHARON OSBOURNE FIRED!: (Thanks to David L. Wilson for sending this our
way) Prior to Coal Chambers Detroit stop on the "Road Rage" tour SHARON
OSBOURNE was fired as the groups manager, this according to both the
band and crew. When asked exactly why it was that Osbourne would no
longer be retained in her former capacity no one wanted to be any more
specific than, "There is a long laundry list of things." Coal Chambers
Detroit performance was energetic and proved a thrill for all in
attendance but the post-show vibe was heavy to say the
least. All Dez, the groups vocalist, could manage for comment on
Osbourne was "Life is full of changes." This latest drama comes just
after Osbourne and her company received notice of lawsuits by both The
Smashing Pumpkins (for breach of contract) and two former Blizzard Of
Ozz members claiming back royalties due them.

nohat...

supertzar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 753
Van szerződés és vannak következmények is. De ettől ez az ország még elég speciálisan műxik.
Előzmény: Deepfreeze (751)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.03.03 0 0 752
Crowe teljesen eltűnt?
Deepfreeze Creative Commons License 2000.03.03 0 0 751
Az MHH nyomása és terjesztése nem valami szerződés alapján történik? Egy szerződésben pedig szoktak határidők lenni. Ha nem teljesítik annak azért van következménye?
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.02 0 0 750
Ritchy, kösz...
Hétfőn délután ott fogok "tolongani" a Boltban... :-)
Előzmény: Di JoiNT RiCHY (749)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!