AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Ugyan már, nem eszik olyan forrón a kását ezek a metalhammer fiúk, szeretetből mondják, love is all you need, az új Pantera belsőn is ez van a fotó alá írva.
Üdv Rokko,
A Nativity In Black II valamikor az év közepén jön ki a jelenlegi tervek szerint, de az artwork már tényleg rég elkészült. Új kiadót csinált Sharon, ehhez új terjesztési szerződést kötött - tehát nem Sonys lesz a lemez - , vagyis a hátteret építgette. A lemez szerintem mindenhol nagyjából egyszerre jön majd ki.
Mellesleg az Iommi szólóalbum reklámját is láttam már tavaly nyáron valami amerikai Ozzys kiadványban.
jo-jo, az igaz, csak hat ugye elegge megrettentem a mostani hm dompingtol es gondoltam mar ok is??? de nem. mazsanyi koszikla gurult le...
tuparnakon ulve varom mar az uj lemezt!!
egyszeruen kibirhatatlan lesz ez a par het...
Szerintem a heavy metal zene gyökere mondjuk Sabbath és oda vissza is nyúltak :-)
A Revolution Is My Name inkább Cowboys From/Down, mint bármi, amit a Cowboys óta csináltak. Akkora Sabbath/Trouble/Zep témák vannak benne, hogy kész.
Szól, mint állat!
Remélem, a lemez végig ilyen Cowboys/Down/Vulgar vonal lesz!
Egyébként van még egy új nóta, az Immortally Insane, ami az új Heavy Metal filmzenén lesz. Az amolyan lassú, higgadtabb, groove-os téma, de Anselmo ott is énekel.
Pan-fuckin-tera!
Letoltottem, meghallgattatott. Kicsit megremultem, mikor mohohoben olvastam, hogy visszanyulnak hevimetalig... Aztan megnyugodtam. Phil dallamosabb helyenkent, inkabb a Down-ra ut, Vinnie Paul meg megint nemnormalis temakat ut. Riffileg tipikus Pantera, de huzos, otletes, szerintem jobb lesz az uj lemez, mint az utso volt. Meglassuk...
Zérovics,
Mivel a Without Face-é egy hosszabb játékidejű EP, bármilyen jó is, nem akartuk HP-zni.
Ráadásul egyből azzal jöttél volna, hogy miért van tele a HP Hammeres cuccokkal, nem?
Így aztán UN javaslatára félmegoldásként a Sokkolók végére került az extrák elé.
Szóval, nem a minőség döntött, hanem az, hogy EP.
A levelekről meg annyit, hogy ha hiszed, ha nem, egyetlen olyan sem jött, hogy ez de szar ötlet, minek csináljuk, miért nem jó nekünk a Szigeten a Harangozó Teri!
Legalább az újságban legyen már kis önajnár, hamár itt úgyis mindig csak lelketlen, klikkesedő gazemberek vagyunk! :-)
wice,
Mámegin' ez a Blindmyselfezés! BlindGergő így is utál minket, ne báncsad mán itten őtet!
...remélem, a nemsokára elkészülő Stonehenge videoklip rácáfol erre... Mindenesetre profi stáb csinálja, megírt forgatókönyv, digitális trükkök, és a dalhoz (Between Two Worlds, lásd a Power Hung/a/ry-n) méltó hangulat jellemzik majd, ha elkészül.
Remélhetőleg egy hónapon belül a MetalBoxban mindenképp látható lesz majd.
szerintem, ha a jovo havi korabban jelenne meg, mint az ehavi, akkor mar megjelent volna. :-) (bocs, ilyenek akkor jonnek belolem, ha nagyon pihent vagyok, v nagyon faradt. esetunkben az utobbi.)
a without face az a banda, amit neha lehet latni a zuzdaban, fekete-feher klip, lany iszonyu batortalan hangon intonal vmit, aztan bejon vmi srac is, es fahangon magyaraz vmit borzalmas angol kiejtessel? es az a klip koncepcioja, h senki se mozdul tobbet, mint egy haromnapos hulla? mert akkor igazad van, ez telleg iszonyu eros...
egyebkent tegnap adtak uj blind myself klipet, ott is az volt, h ulnek a sracok karosszekben, es olyan enektemakat, amelyekhez eltorzult pofa es kidagado nyaki utoer a minimum, olyan arckifejezessel adnak elo, mintha egy csomag cigit kernenek a trafikban. miert? miert? miert ilyen zerus itthon a vizualis fogekonysag? par jo otlettel, meg egy nyolcmillis kameraval olyan klipeket lehetne rittyenteni, h ihaj, errefol meg mindig az "hulyen allunk, es ugy teszunk, mintha zenelnek" jatszik?
Hello!
Remélem a jövő havi korábban jelenik meg!
A sokkoló korongok rovatban nem csak a Hangpróbás bandák szoktak szerepelni? A Without Face mégis ott van. Tényleg: miért nem fértek bele a hangpróbába? Iszonyatosan erős anyag.
A Summer Rocks 2000-es levélgyűjtemény kissé az önajnározás kategória...
Szemétségnek tartom, hogy a news-ban Kerrrrry King csak két képen látható. Azzal az aranyos szakálkájával úgy néz ki mint Runcájsz.:))
Egyébként kiváncsi vagyok az új lemezre, bár szerintem a Diabolust nehéz lesz űberelni.
Richy, milyen a prágai QR koncert kritika. Remélem állat. Egyáltalán benne van?? Meg mikor lehet kapni a Hammert "vidéken"?? Vagy prosztó az ujság elosztó?? :-))
Supertzar: a decemberi amerikai Metal Hammer-ben volt egy Ozzfest fotó, amin a fesztivál egyik háttérvásznán, vagy min (pont Ozz mester állt előtte), a Nativity In Black II-t reklámozták.
Ezek szerint ott már nyáron beindult volna a promóció, és megy a reklám? Ne adj' isten, ott hamarabb jelenik meg?
Tudsz erről valami bővebbet?
Mellesleg valóban kapható az újság, én is megvettem ma reggel.
Gratula hozzá, király!
Szilvás Gergely
Metalmánia
Rádió 7/Eger
Ui.: Ezt leírtam a Summer Rock 2000 topic-ban is, de: már 16 oldal kész van a műsor honlapján, természetesen folyamatosan bőnül az egész, s a mostani "dizájn" is profibbá lesz csinosítva, de akit érdekel, látogasson el a www.extra.hu/gerry212 címre.
Véleménynek örülnék, és előre is köszi!
Egy időre valóban felszívódtak a törökök, és úgy hírlik, már nem a Century Media-nál, hanem a Noise-nál van szerződésük.
Lesz új Pentagram lemez tehát, előbb egy EP is, de szerintem nyár közepe előtt semmi esély ezekre.
Állítólag valami katonai szolgálat is nehezíti az életüket.
Gündüz Gece!
Ha a kérdésed az Ozzy tribute kiadási idejére vonatkozik, akkor a válasz: TBA (to be announced).
Ha jól tudom, a tribute albumokra specializálódott
Deadline/Cleopatra nyomja majd ki valamikor az év folyamán. Még pár hónapig keresni sem érdemes, de utána sem lesz egyszerű a beszerzése, mert az európai terjesztésük elég problémás.
Szegeny Ozzyékat meg az ág is húzza mostanság :) 1. Ez coal c. eset,2. Smashing pumpkinsék 150000 dollara pereltek be öket, 3. 20 millio dollart követelnek Ozzytol elözö zenésztársai.
Nem baj OZZFEST 2000-böl lesz egy kis bevételük. Lsd. Summer Rocks 2000 topic