Igen, nagyon hasonlít, akárcsak az Amytiville Horror-ra, és a Darkness - A rettegés ház-ára, de egyik sem az. Már kezdem feladni a reményt, hogy sosem fogom megtalálni. :(
1. Ez egy horror. Pár fiatal (4-5) nyitott tetejű kocsival utazik valahová. Egy pusztán hajtanak át, mikor a sofőr srác (rövid, barna hajú?) oldalra nézve, megpillant a távolban egy szakadt ruhás nőt. Először azt hitte képzelődik, de mikor többször is visszanézett, a nő egyre közelebb volt, ugyanabban a pózban állva (eközben folyamatosan haladtak az autóval). Később megállnak valahol, ahol van egy régi bánya (?), és ott megijednek egy vén fószertől. Továbbmennek (?), és egy viszonylag nagy házban(?) kötnek ki, ahol elvileg egyikük meghal. Sajnos nem láttam végig a filmet, így nem tudom, hogy ezután mi történt. A Film+ Paraszerdájában vetítették.
2. Ennek a filmnek a műfaját nem tudom pontosan behatárolni. Asszem árva/hajléktalan kislányokat visznek el egy szigetre (?), ahol valami féle kiképzésen vesznek részt, melyet elvileg csak egyikük élhetne túl, a többieket legyőzve. Hárman maradnak, és ők részt vesznek egy vacsorán a főnökasszonnyal. Az italukba valamit belekevertek, minek hatására lebénulnak. Ekkor a főnökasszony behív három gorillát, akik megerőszakolják a lányokat. Közben az asszony valami olyasmit mond, hogy a férfiak akkor a leggyengébbek, mikor a legerősebbnek látszanak. Ez a filmnek kb. az első fél órájában történik. Ugyan végignéztem, de nincsenek további emlékeim róla. Ha jól emlékszem, van benne egy nyomozó-szál is.
3. Ez egy tipikus családi thriller: apuka, anyuka, kisfiú és talán van egy nővére is. Apu baltával, baseball-ütővel (?) terrorizálja a családot egy éjszakán át (?). Úgy emlékszem többször is mutatnak egy órát a filmben, ami olyan, mint a Titanicban, ami előtt a végén ott áll a hajó tervezője, mielőtt meghal. A film végén pedig elmenekülnek mind annyian (?), és apu meg ottmarad. Emlékszem, hogy a gyerek még a kocsi hátsó üléséről visszanéz a ház felé, és az ég (?).
Láttam egyszer egy filmet, aminek nem emlékszem a címére. A második világháború idején játszódott. Egy fiatal nő nevelőnőnek vagy házvezetőnőnek megy egy magasrangú SS-vezetőhöz, de igazából zsidókat ment. Két gyereket kell megmentenie, akik bujkálnak, és egyszer egy hentestől kap egy cetlit, amin a cím van, de már csak a gyerekek furulyáját találja az üres pincében. Több csavar is van a filmben, pl. üldözik a nőt, aki elmegy a kapcsolattartójához, az pedig enged neki egy kád vizet, hogy fürödjön meg, de közben lemegy telefonálni a ház elé, innen tudja meg a nő, hogy elárulta.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehetett ez a film?
Keresek egy filmet, aminek nem emlékszem a címére, és a cselekményére sem nagyon. Életemben egyszer láttam, és még egyszer azt az egy jelenetet amire emlékszem belőle. 90- es évek közepén láttam, tehát vagy akkori, vagy régebbi. HBO sugározta.
A filmben egy felnőtt férfi autózik valahova egy kisfiúval, és mond valami ilysmit, hogy "még sosem láttam barna szemű Philippe-et". Valamint megjegyzi, hogy hasonlítanak a gyerekkel, mert mindketten szeretik a kólát. Az is rémlik, hogy a gyerek megkérdezi, hogy megállhatna - e egy benzinkútnál pisilni, de a fickó mondja, hogy pisiljen egy fánál.A fickó közben kocsit lop és ordít a gyereknek, hogy gyorsan ugorjon be, de a gyerek sokáig pisilt és a fickó megkérdezi, hogy hány kólát ivott, erre a gyerek azt mondja, hogy négyet. Rémlik, hogy a gyerek talán ellop valami Halloween jelmezt egy boltból, ahol a fickó azt hazudja, hogy Buzznak hívják a gyereket.
Igen. Vagy 25 éve láttam utoljára, elég halványan emlékszem rá.
Tudom, melyik filmről írsz, de én nem azt keresem.
Szkafander szerű ruhában van az illető, az arca látszik. Van valami üzemanyagszerű folyadék, aminek a csövét kitépik, így hal meg/áll le a végén, ha jól emlékszem.
még egy emberből-robot film jutott eszembe, a Hármas számú űrbázis (Saturn 3), ami egy másik bolygón játszódik, és a robot teljesen robot, de emberi agya van.
Már rég írni akartam egy filmes fórumra, remélem tudtok segíteni egy film megtalálásában mert a címére már sajnos nem emlékszem... Kb 8-10 éve a TVben láttam, a sztori az volt hogy egy pali a történelem nagy katasztrófáinak (pl Titanic stb) fényképeit vizsgálta, amikor mindegyik képen ugyanazt a férfit vélte felfedezni. Egyik nap repülővel utazott, és egy másik férfi kezében meglátta a holnapi újságot, ami címlapján az ő járatának katasztrófájával foglalkozott, berohant a pilótafülkébe, figyelmeztette a pilótákat és így sikerült elkerülni a szerencsétlenséget. Kiderült hogy a jövőben az emberek szórakozásként visszautazhatnak az időben és újra átélhetik a múlt nagy katasztrófáit úgy hogy ők sértetlenül megússzák!
Ennyire emlékszem, a végére már sajnos nem, de eddig a történet szerintem zseniális, legalábbis gyerekként nagyon megfogott.:) Fantasztikus lenne ha ki tudnánk deríteni a címét! Előre is nagyon köszönöm válaszotokat!
Egy filmet keresek, amit kb 10-20 éve láttam a tv-ben. Egy nő és egy férfi volt a főszereplő. A nőt valami támadás érte és a teste nagyrésze megsemmisült, de a feje megmaradt és építettek neki egy élethű testet. Arra emlékszek még,h eleinte nem volt fájdalomérzete és megégette a kezét a tűzhelyen. Kb ez amire emlékszek.
Sziasztok!Keresek egy filmet,de sajnos nem tudom a címét.Volt egy amerikai vígjáték amiben ha jól emlékszem ...több csoport is keresztül kasul szelve Amerikát kincset keresett ami egy W betűvel jelölt helyen található. A film végén derült ki,hogy ez a W betű egy parkban W alakban álló pálmafa csoportot -4 pálmafát jelöl- amik alatt elásták a kincset. Úgy kezdődött a film,hogy elütöttek valakit,és mindenki csak részleteket hallott a kincs helyéről!
Ha tudtok segítsetek! Nagyon fontos. Régóta keresem a címét.
Keresek egy nagyon régi /nem magyar/ filmet.Ebben egy csúnya sebhelyes arcú nőt akar rávenni a barátja, hogy ölje meg unokaöccsét, aki még kisfiú. A nő azonban megoperáltatja az arcát és meg is kedveli a kifiút.