Keresés

Részletes keresés

SOWHAT Creative Commons License 2000.03.08 0 0 820
Nekem nagyon szimpatikus ahogy a slipknot nyilatkozott, egy csomo helyen tök mintha engem kérdeztek volna :)Lehet hogy most felkapottak de nem kommerszek és pozörök ! A kornék fölörlödtek a sikerben és hagyjak hogy spice girls baba szintü terméket csinaljanak belölük, már semmi öntudatuk nincs, irányitják öket.
araya Creative Commons License 2000.03.08 0 0 819
Jaja! Most hogy így mondod a füleim nagyon megkivánták az első két album meghallgatását.
Alig várom, hogy hazaérjek, mert ezen a kurva munkahelyen nem lehet zenét hallgatni.
A főnökasszonyom egy ilyen Midnight sikolytól a falon kötne ki.
Tényleg az új lemez jó lett?

Sowhat itt vagy? Fogadjunk, hogy országos Crimson Glory fan vagy:))))

Előzmény: Törölt nick (808)
Ripper Creative Commons License 2000.03.08 0 0 818
Tommylooz, létezel!!! Poszteren vagy a Méhészek Lapja karácsonyi számában!!
Tommylooz Creative Commons License 2000.03.08 0 0 817
A prágai QR egyszerűen maga volt a csoda, főleg, hogy tudtunk velük találkozni. Be kellett lógni, mivel már nem maradt elég kemény cseh koronám, hogy belépjek a FAN-klubba. Asszem 800 körül volt a belépés. Mivel csak egy üvegajtó választott el minket, nem hagyhattam ki, hogy ne menjek be. Gondoltam legfeljebb kidobnak (na nem a qr, hanem egy ronda kövér yenki csaj, de szerencsére elhúzta a csík(ló)ját).

Ejnye-bejnye Araya, hogy nem tudsz egy ilyen szép magyar szót megjegyezni mint a Queensryche. Egyébként az tényleg gáz, hogy Magyarországra nem jönnek az ilyen bandák. Biztos megtöltenének egy Pecsát. Nem is tudtam, hogy a Lady Of Winter-nek van klipje. Honnan lehetne megszerezni??

Az ausztriai CG koncert dátuma a hivatalos CG page szerint Április 22. Aki szervez valamilyen utat szóljon. Beszállnék.

Supertzar Laci, a Kreténben sem vagyok. Lehet, hogy nem is létezem?????
Dehogy van harag! Üdv. Milyen a Jacobs Dream? Meg kel venni??

Di JoiNT RiCHY Creative Commons License 2000.03.08 0 0 816
Tami ! Majdnem elfelejtettem megkérdezni, hogy mi van a www.tankcsapda.com -al ?
supertzar Creative Commons License 2000.03.08 0 0 815
Zero,
Bocs, ha megsertésedtél, de már ne is haragudj, elég mimóza lehetsz. A Zerovics nem sértés volt, hanem kedveskedés, mások nickjei is szoktak itt alakulgatni.
Szerintem elég precízen kifejtettem, hogy mi történt a WF-szel. Nem volt szándékomban semmi lekezelőt mondani.
Inkább az lehetett fura, ahogy Te ide beérkeztél ezzel a "remélem, jövő hónapban előbb jelenik meg az MHH" beköszöntő szöveggel. Mintha mi direkt arra utaznánk, hogy késsen már a nyomda pár napot.
És hát ugye volt már egy-két velünk kapcs. velős megjegyzésed másutt is. Spongyát rá!

Araya,
crowe mesternek nem van hozzáférése, de majd tolmácsolom neki a gratulát.

Amúgy a QR nagy bucska volt Prágában, már anyagilag értem, tehát valahol érthető, hogy a magyar szervező, ha tényleg volt ilyen, nem merte bevállalni. Egy QR produkció 5-600 nézővel egyszerűen veszteséges.
Nemcsak itthon, hanem még Németo-ban, Eu-ban is, ahol több koncert is elmaradt vagy került át kisebb termekbe. Az emberek többségénél, ahogy nálad is, az Operation meg az Empire a király, a grunge éra nem jött be, az O.M/E meg már 10-12 éve volt. A régi hívek közül egy csomóan már nem követik a zenéket, az újak meg mondjuk Dream Theatert hallgatnak.

cornelius Creative Commons License 2000.03.08 0 0 813
"Társördögeimmel az új merítésből fogyasztunk s öntünk magunkra, viselt felszínünk feszül a díszített fejtől a festett lábig gördülő, testbe beívódó igaz pokoltöretlen vízcseppektől, melyek az igaz pokollakókat s pokoljárókat egyesítik." Ammmmen.
Előzmény: wice (790)
wice Creative Commons License 2000.03.08 0 0 812
csak hozzad nyugodtan azokat a panterakat, mondom, h szeretem oket, csak jaccom itt a kemenyfiut, de igazabol megveszek egy kis panteraert. a kivegzes a mai angolon meg csak azert maradt el, mert tul faradt voltal, ugy nincs benne semmi mulatsag, hamar utolernek a mokusok.

az aurea aetas fellepeset magam is tamogatom, es, tzar atyuska, ha lehet, rendeljetek a demokbol a barlangba, h fel tudjak keszulni, ne alljak ott tanacstalanul az ismeretlen szamok kozben.

Előzmény: Fafara (794)
Di JoiNT RiCHY Creative Commons License 2000.03.08 0 0 809
Tamikám: Örülök, hogy ilyen lelkes vagy, de az újságos nem azt mondta, hogy vegyél Nők Lapját, (vagy nézd meg magad a Nők Lapjában), hanem azt, hogy vegyél valamit Nők Napjára :)

és hogy ne legyek annyira "offtopic", elárulom, hogy rengeteg új póló érkezett a Barlangba, meg azt, hogy áprilisban is lesz MHH ! ;)

Előzmény: Tommylooz (799)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.08 0 0 808
Jaja, meg a Red Sharks a sikolyokkal (méghogy Molics, meg a Midnite sikoly, csak álmodott róla, most meg már csak rekedten károg a Kúl Hed Klán borzalomban), a Lonely a dallamaival, a Transcendence a lebegésével...
De ami nálam az abszolút ász: az első lemez záró dala, a Lost Reflection, ami alatt szinte látom a srácot, aki beleőrül egy kapcsolat végébe, bezárkózik a padlásra, és először csak az árnyakkal beszél, később teljesen beleőrül...
Előzmény: araya (804)
araya Creative Commons License 2000.03.08 0 0 807
egy glennbentoni átkot megérdemelne, de méginkább kötelezném arra, hogy elvegye a csontot a kutyusomtól:)))
Előzmény: Fafara (805)
wice Creative Commons License 2000.03.08 0 0 806
na, ha'listen, mar megijedtem, h megszunt az mhh-s szerzok egyetlen permanensen visszatero lehetosege, h szellemes kritikat irjanak ;-)
Előzmény: supertzar (793)
Fafara Creative Commons License 2000.03.08 0 0 805
azert kivancsi lennek ki volt az a szervezo itthon aki nem merte bevallalni a qryche-ot...
Előzmény: araya (804)
araya Creative Commons License 2000.03.08 0 0 804
A Lady Of Winter mekkora nóta, bár a videóklip egy kicsit (nagyon:))) cikis mai szemmel nézve.
Télleg Supertzar, nemto'd véletlen, hogy Crowe mér' nem jött le mostanában a topicba?
Szeretném megdicsérni a remek QUEENSRYCHE (hogy nekem ezt a bandanevet mindig copyznom kell valahonnan:)) riportért. De most komolyan. (az operation meg az empire abszolút favorit nálam) Beszámolhatna milyen érzés volt személyesen találkozni az istenekkel.

Egyébként kurvára tud idegesíteni, hogy a környékbeli országokban egy csomó banda 5-600 ember előtt játszik, aztán meg Geoff Tate nyilatkozza, hogy sajnos nem érte volna meg Magyarországra jönni. Ha nem ment volna ennyi ember is itthon, hát eladnám a Slayer lemezeimet, hogy megvegyem a kimaradt jegyeket.

Na ennyi
...hell awaits

Előzmény: Ripper (802)
Zero Creative Commons License 2000.03.08 0 0 803
supertzárovics:
hogy hasonlóan szellemesen szólítsalak meg. Nem fikázó szándékkal szóltam hozzá a témához és nem is az volt a célom, hogy a "kákán is csomót keressek". Egy kis szollíd szóviccel Paksi Endriske az, aki a "kakán /gy.k.: Ossian napjainkban/ is csomót keres". Csak volt egy felvetésem, ami szerintem jogos volt, de ilyen lekezelően kell rá válaszolni. Amúgy ha nem tetszik egy banda, az nem azért van, mert Hammer records kiadás, vagy terjesztés. Ez elég gyerekes lenne, nem, Mr. tzárovics?
Előzmény: supertzar (776)
Ripper Creative Commons License 2000.03.08 0 0 802
Supertzar: jajám, lesz Kamelot is a Crimson Glory-turnén. Legalább te menj el, aztán majd mesélj, hadd kapjak agyvérzést, hogy már megint miből maradtam ki.
supertzar Creative Commons License 2000.03.08 0 0 801
Na, Wörgl a helyes név, Ausztria és úgy 100 kilcsire délre van Münchentől.
Amúgy mikor lesz a koncert? Kik is vannak a turnén? Kamelot is?

supertzar Creative Commons License 2000.03.08 0 0 800
Ez a Worgl szerintem nem Ausztria lehet, hanem inkább Középfölde, nem?
Úgy Gondor és Mordor között félúton.
További infókat szerintem Frodótól, vagy esetleg Hansi Kürschtől...

Amúgy Tamás a Kretént próbáltad már?

Nehogy megsertésedj ám, a Glorynak majd utánanézek!

Előzmény: Tommylooz (799)
Tommylooz Creative Commons License 2000.03.08 0 0 799
Olvastam a Crimson Glory oldalon, hogy játszanak Ausztriában, Worgl-ban. Tudja valaki, hogy pontosan hol található ez a sógórok térképén??

Richy, eddig 23 db újságot vettem de nem találtam magam benne? Azt mondta az újságos többet nem ad, vegyek mást. Most éppen 15 Nők Lapjánal tartok.... lehet, hogy elírtál valamit?

Tróger Creative Commons License 2000.03.07 0 0 798
A jó kis érdi Agressor
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.07 0 0 797
Slipkot elott meg : special guest: ONE MINUTE SILENCE, KITTIE

Mr._Bungle 14-én hozzál táskát meg mindent!

SOWHAT Creative Commons License 2000.03.07 0 0 796
ÁÁÁÁÁÁÁ kurva éélet télleg :((( Most látom
Fuck Austria
Fuck Vienna
Fuck jörg haider :(((((((
Nem lehet ez a vén fasz ilyen hülye :( nem sokkal jobb ha eljön és az összes szam között lenácizza ? Sokkal értelmesebb megoldás :(
Előzmény: Mr._Bungle (795)
Mr._Bungle Creative Commons License 2000.03.07 0 0 795
Hátha érdekel valakit SOWHAT-on kívül :

a március 15-én rendezendő Rollins Band koncert nem lesz megrendezendő ... elmarad, jaj de homályos vagyok ma ... no mindegy sz'al aki kimegy az legalább csokit hozzon :)

Fafara Creative Commons License 2000.03.07 0 0 794
nahh, nahh, azok a vérmókusok nem értek el, gyorsan elszöktem metróval. majd holnap angolon. nodehát akkor vigyem neked wice a panterákat merthogy azt is bejelölgetted a listámon... most jóól lebuktattalak, remélem írsz vmi frappánsat megint.
aurea aetast a summer rocksra!
Előzmény: wice (785)
supertzar Creative Commons License 2000.03.07 0 0 793
Mér, feloszlás is kell az újjáalakuláshoz? Ez az örök elégedetlenség, wice, ez az, ami cseppet sem tetszik nekem!
Amúgy most úgyis mindenki azt mondja, hogy sosem oszlottak fel, csak nem dolgoztak hatvanhárom éven át...
Előzmény: wice (792)
wice Creative Commons License 2000.03.07 0 0 792
feloszlott az aurea aetas? nema'r!
Előzmény: supertzar (791)
supertzar Creative Commons License 2000.03.07 0 0 791
chlodwig essark egy kultikus alakja a hazai metal életnek, szerintem azonnal újjá kéne alakulnia.
Summer Rocksra példul milyen lenne? Szerintem azzal mindent vernénk :-)))
Előzmény: wice (790)
wice Creative Commons License 2000.03.07 0 0 790
ja igen, es a multkor talaltam a neten egy kepet, amin phil anselmo clodwig essarknak oltozve pozol, corpsepaint, meg minden, hat, azota erte egyenesen rajongok, mondhatni, igy, kulon, phile'rt.
Előzmény: wice (789)
wice Creative Commons License 2000.03.07 0 0 789
en tulajdonkeppen szeretem oket, igen, csupan fe'lte'sbol fikazok, meg szeretetbol, meg ilyenek.
Előzmény: supertzar (788)
supertzar Creative Commons License 2000.03.07 0 0 788
Az a helyzet, hogy talán még meg is ijednék, ha mondjuk wice olyasmit mondana, vagy akár csak picit utalna rá, hogy tetszik neki a Pantera.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!