AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
supertzar, hogy lehetett ilyen harmatos az új mhh?
komolyan gondolod, amit az új Stratónál leírtál???
bezzeg az Episode-ra 7-est meg 8-ast adtatok, pedig az tényleg király volt...
ez a lemez egy tudatos piaci művelet, elsőre fogyasztható , hogy azt ne mondjam,
popos tinglitangli.
ugye, mennyiféleképpen be lehet állítani az ilyen diszkrét slágeresedést?
emlékszem, volt már olyan sokszor az újságban, hogy ugyanezért valaki örökre
kegyvesztett lett.
csak ugye akkor még nem volt felfutóban a metal.
szándékosan nem írtam, hogy divatban, mert szerintem most sincs divatban.
a múlt hónapban le se szart új Kamelot nem említehtő egy napon az Infinityvel, aminek
ráadásul a borítója egy giccses förtelem, hová tetted a szemed?
azért ne legyen már a Hammer a Nuclear Blast hírdetési újságja, jó?
'Tényleg, volt még valaki itt a GORE ZONE bulin? ' Igeeen! Bar mi csak 7utan erkeztunk. Valahol a Mood es a Diafragma kozott kapcsolodtunk be. Mit ne mondjak... En nagyobb erdeklodesre szamitottam. Kb felhazas volt a pecsa. Remelem nyaron tobben lesznek.....:))
'Tényleg, volt még valaki itt a GORE ZONE bulin? ' Igeeen! Bar mi csak 7utan erkeztunk. Valahol a Mood es a Diafragma kozott kapcsolodtunk be. Mit ne mondjak... En nagyobb erdeklodesre szamitottam. Kb felhazas volt a pecsa. Remelem nyaron tobben lesznek.....:))
Incho, te állat :))) még szerencse, hogy nem tölti le a netscapem a
képeket, különben belefutottam volna a 740kb-os, már általam letöltött borítótokba.
Egyébként nagyon tetszik, de úgy érzem, nekünk is sikerült ehhez mérhetőt
alkotnunk. Mindenki fellélegezhet, ezt most nem fogom idemásolni, mert az
röpke 2,5Mb lenne...
Tényleg, volt még valaki itt a GORE ZONE bulin?
supertzaron, gyakon és Xen kívül.
Tudom, itt nem nagyon illik ilyet csinálni, de akkor legalább lesz mit fikázni :)))))
Szóval akit esetleg érdekel a Without Face progressive/gothic metal zenekarnak megjelent az új albuma, a "Deep Inside", aminek a borítója valahogy így néz ki:
És ahhoz a Vakuljakmeg-es kiszóláshoz mit szóltok,hogy a Hammerbe metal alatt szinte csak az opera fér be???aa. Ja és a rivájvellel kapcsolatosan morzsolgatom szemem sarkában a könnycseppeket...Unholy forces of the Ívol von Disztráksön..Hüpp Hüpp...aa
meg valami a tru-cinkeleshez:
nem egeszen ugyanez a tema, de nekem kicsit boki a csorom egy ideje, hogy ugy nez ki egz magara valamit ado black csapat ki kell hogy legyen meszelve,kulonben nem hiteles(ld DB )
erre csak annyit, hogy a hitelesseg nem a kulsosegeknel kezdodik
sajnalatos, hogy eleg nehany hosi szoveg meg egy-ket kard meg lanc es te vagy a true metal warrior
na hujesegeket beszelek
ma tulaja lettem eletem elgjobb mhh-janak
a cimlap kivetelevel teljesen fekete
na ezt probalja barki kritizalni, hehe
amugy a farao atka(vagyis az enyem) szalljon a DT-re
nephren ka
ui.a norvegok nincsenek maguknal(megint a kovenant nyerte a norveg grammyt)
A jelenseg ellen szoltam, nem ellened, te csak az apropot adtad. Lehet, hogy nem te vagy a tru-cinkeles elharcosa, de az a hozzaszolasod eleg felreertheto volt.
QUEENSRYCHE UPDATE: (http://www.progmetal.net/news) QUEENSRYCHE will
chat on their website, http://www.queensryche.com on March 22nd. Also,
the 2000 edition of "Eye on Queensryche" (Fan Club Newsletter), a future
release, is in the works from the band's old record company EMI. Word
has it that this will be a Best of Queensryche CD with some harder to
find songs as well. No release date has been set at this time.
Kedves TMW!
Nem sertodom meg, mert tudom, hogy nem ismersz. Van nekem epp eleg Gamma Ray meg Dickinson lemezem, csak azt nem szeretem, amikor azzal jonnek, hogy igaz, hogy nem lesz DT, de ne sirjak, mert lesz peldaul Gamma Ray...ennyi.
Es ha visszakeresel akarmelyik topicban, hogy hol fikaztam true heavy zeneket, akkor csalodni fogsz, mert nem csinaltam ilyesmit.
TMW:
Szerintem death fesztet senki nem akar csinálni a SR-ból, viszont az igenis elvárható, hogy legalább 1 külföldi death banda legyen a fellépők közt. Vagy jobban örülnél pl. egy Korn-nak? :)
Mindenkinek:
Minnél többet járok ide olvasgatni a hozzászólásokat, annál jobban úgy veszem észre, hogy egyre kevesebb a death/black/doom metallal kapcsolatos hozzászólás! Ne legyünk szűklátókörűek, de ez mégsem HM, vagyakármilyenmásműfaj topic! Mindennek legyen meg a maga helye.
Sajnalom, ha az elobbi hozzaszolasommal megbantottam valakit. Azt hiszem, pont nem ennek a ket bandanak a kapcsan kellett volna megszolalnom, csak egyszeruen most fogyott el vegleg a turelmem.
Miert kell a true vonalat allandoan baszogatni? A magam reszerol eleg sok olyan -metal mufajok koze sorolt- zenei stilust tudnek mondani, ami nem tetszik, es van egy rakas olyan, amit kifejezetten utalok, -eleg csak megnezni egy Zuzdat pl...- megse anyazok itt folyamatosan.
En szivesen elolvasom azokat a velemenyeket is, akik death vagy progfesztet akarnak csinalni a SR-bol, de ezek a velemenyek ne torkoljanak allandoan true kutyazasba!
A hozzaszolasokkal kapcsolatban ket dolog van, ami most mar kurvara idegesit:
1. egyikotok se gondolja mar magarol, hogy o a kozvelemeny. A kozvelemeny az, aki elmegy a koncertekre: Maiden-re X-ezren, Gamma Ray-re Y-ezren stb, stb..
2. az SR topicba mar beirtam tegnap azt a velemenyemet is, hogy nem lesz egy zenekar szar, vagy erdektelen attol, mert sokan szeretik, es sokat koncertezik. Forditva meg plane nem mukodik a dolog, attol meg egyaltalan nem jo egy "underground" banda, mert senki nem szereti, vagy nem is ismeri oket.
Ne aggodj! Ennek a ket bandanak (Gamma Ray, Maiden) kulon-kulon is minimum tizszer annyian es tizszer annyira orulnek, mint QR-nek meg a DT-nek egyuttveve.
Sajnalom, de mi meg ilyenek vagyunk.
Hatalmas gratula Uzseka Norbi Geoff Tate - interjujahoz!!!! *Supertzar, kerlek, tolmacsold neki) Ez az egyik legjobb QR-interju, amit valaha olvastam.
KP koncertbeszamoloja is igen-igen korrekt, bar - offtopic - azon azert elmosolyodtam, hogy a "loerok koze csaptam", mivel KP az egesz utat a hatso ulesen lazulva toltotte (idonkent meg szundikalt is :-), es amugy is mar az elejen bevallotta, hogy bar van jogsija, masok elete vedelmeben nem vallalkozna vezetesre:-))))) Nem baj, ezt nevezik (ujsag)iroi eszkoznek:-)
Hu de irigyellek, Tommmylooz!!!!! Nekem sem volt penzem fanclub tagsagra, de annyi eszem nem volt hogy belogjak.
Szia Gergő!
OFF: Hol vesztél el? Tudod még, ki vagyok, hmmm? Nünüt bezzeg hetente látom... És a Közgé?
ON: Hogy megy mostanság a műsor? Ha esetleg kell hozzá valami... :)Az oldal jó lett, főleg a köszönetnyilvánítás tetszik. (Szívesen, továbbra is.) Gratulálok, szerkesztő-műsorvezető úr, építő szándékú észrevételeimet majd mail-ben megteszem.
Teljesen osztom Tamás véleményét: egy újságíró ne kocsmázni menjen koncertre, hanem azon kevés marha kedvéért, akit érdekel pl. a Manic Movement, figyelje már végig. Amúgy azt ajánlom, hallgassa is újra meg ezt a zenét, mert a koncerten és lemezen is nagyon kellemes kis zenét játszó társaság. Whitchery pl. nekem se tetszett, én is kimentem perecet enni, de ugye, én fizettem a szórakozásért, nem nekem fizettek cikkírásért, ergo nekem nem volt kötelező hallgattnom.
Még egy apróság: a szerkesztőség (minimum Cs.L.) a fülszöveg alapján osztja a kazettamániás olvasói levél tartalmát? csak úgy kérdem, mert én betegre röhögtem magam, már amilyen elhajló, sznob és koncerten hátul mélázó álrocker én vagyok, nekem az ilyen egyenes beszédű, tiszta lelkű kamaszok benyögései roppant szórakoztatóak. na jó, tudom, ők az törzsvevők...
Kezdek ideges lenni. QR koncert ugye nem volt. DT nem lesz, a Crimson Glory meg a Kamelot se jon ide. Sajnalom, hogy ilyen vagyok, de a Gamma Ray-nek meg az Iron Maiden-nek nem tudok annyira orulni... :(
ui.: tenyleg feloszlott az Aurea Aetas? Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan feladja... :)
Szerintem semmi gond a Without Face elhelyezésével. Csak azt nem tudom,
hogy a Dying Wish anyag EP vagy lemez, mert fél éve még EP volt. De hát
végülis mindegy, jó, jó, tetszik, tetszik, szarrá hallgatom, szarrá hallgatom.
Én már azzal is több, mint elégedett vagyok, hogy felkarolt a HMP. Ma
találkozom UN-nel is, egészen a fellegekben érzem magam.
A Slipknot-interjú valóban kellemes csalódás. Tökre kíváncsi lettem most már a lemezre.... Viszont, Super, a Moonspell beszámoló elég hülyén jött ki az előzenekarok földbe alázásával. Én, aki nem voltam ott, kíváncsi lettem volna kicsit többre is, nemcsak arra, hogy a tisztelt újságíró kollega inkább a kocsmában töltötte az időt, mert nem vevő az efféle csörömpre. Nem volt ott tőletek valaki objektívabb emberke?