Keresés

Részletes keresés

wice Creative Commons License 2000.03.14 0 0 886
miez, ti egyutt dolgoztok, v mi?

pearl jam lite, na tessek ezt abbahagyni, jo? :-)
ja, ezen en is csodalkozom, mindennap ezen toprengek itten fennhangon, kollegakat sirba viszem vele. az a gyerek ugy nezett ki, mint keanu reeves, fenykoraban, csak jobban, komolyan, csajok osszepisiltek volna magukat, ha tudjak, h kitol kell.

Előzmény: supertzar (883)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.14 0 0 885
Huu akkor a rejtvény talált :)
na tényleg fiu és a nök kedvence :)) sikerült posztersztart csinalni belölük de csak Kanadában, a kiadó meg nem erölködik hogy máshol is ismertek legyenek.Europába meg nem jártak 5 éve : nem láttam öket.
Előzmény: supertzar (883)
wice Creative Commons License 2000.03.14 0 0 884
klipekbol. mostanaba az a hobbim, h beszerzem azokat a cedeket, amikrol szamokat vmikor 93 kornyeken lattam a headbanger's ballban, meg a metallaban, meg a wah-wahban, de nem volt penzem. babes in toylandet is kajtatok ezerrel, clutch-ot (transnational..., a shogun named marcus c szam istencsaszar), elso stabbing westwardot (szinten csodas videoklip. ja, a masik ket cd mar megvan). a wildhearts is rogton bejott a nothing ever changes (but the shoes) alapjan, de mire megvettem volna, mar bele is alltak a foldbe, meghozza csf stilusvaltas utan. d.a.d. szintugy, meg kuzdenek, de mar erzodik a hullaszag.

na, hat igy.

Előzmény: SOWHAT (882)
supertzar Creative Commons License 2000.03.14 0 0 883
igaz, igaz, a szenilitás.
amúgy sowhat épp a napokban Moistot dúdolgatott.

Azért a PJam lite igaz szerintem, legalábbis az első albumra. Viszont elég jók azok a nóták.
Csodálom, hogy abból a rendes kiállású frontemberből (ez most tényleg fiú), nem sikerült később valami posztersztárt kreálni.
Sowhat, tényleg poposak lettek?
Láttad őket élőben is?

Előzmény: wice (880)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.14 0 0 882
Ja és a Silver végig jó nincs rajta töltelék szám :) Annyira meg nem kapkodják mert több hónapig ott porosodott :) De a Wavebe is volt asszem. Arra vagyok kiváncsi honnan ismered ?!
Előzmény: wice (881)
wice Creative Commons License 2000.03.14 0 0 881
pearl jam hasonlat telleg baromsag, amennyit eddig hallottam az kb tizszer jobb volt, mint.

fene, most voltam bevasarolni, ha ezt elobb olvasom... es most ket napot varhatok, es lehet, h kozben elviszik, fene, es megegyszer fene.

Előzmény: SOWHAT (876)
wice Creative Commons License 2000.03.14 0 0 880
te, honnan tudod, h mit hallgat a sowhat?
egyebkent kossz az infot cserebe itt egy: a frontficko egy frontcsaj.
a szexoldalak benak es fizetosek.
Előzmény: supertzar (873)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.14 0 0 879
Gottfroá:Nemt'om, nekem a Dream Fallingja nagyon bejön... tetszik hogy nincs benne túlspirázva az, hogy "Hú bameg, de jó muzsikusok vagyunk, bonyolítsunk ész nélkül, mer' az a király!", ami ugye az új albumról már nem mondható el teljes egészében. Fene tudja, lehet hogy én öregszem, fiatalabb koromban sokkal jobban bejött a bonyolítosdi, most meg az a véleményem, hogy a jó dalok a legfontosabbak, és nem annyira a virtuozitás. Bár a kettőt ötvözni művészet, lásd a Meshuggah-t.
Gotfroá Creative Commons License 2000.03.14 0 0 878
supertzar, nem győztél meg... a borító gusztustalan, kész, passz.
a poposodást meg nem úgy kell érteni, hogy egy másik stíluba váltottak,
mert persze, hogy volt ilyen popmetal stílus ámerikában.
itt most arról van szó, hogy a saját, technikás, klasszikus zenétől átitatott,
erőteljes muzsikájukat fellazították olyanra, hogy olyanok számára is elsőre
kajálhatóvá vált, akik soha nem hallgatták volna meg pl. a Fourth Dimensiont.
szóval nem lett ez popmetal, csak populáris metal. a NB ezzel akarja áttörni a
falakat...
ja, bocs, a tények kérlelhetetlenek, a cím valóban Infinite, a hamut már a fejemre
szórtam.
az meg, hogy van nóta, ami hosszabb, nem lesz rádiós, meg ikerszóló van benne,
meg mittudomén, még nem változtat a lemez alapvető jellegén, a hozzáálláson.
ebből nem lesz KEEPER, megnyugtatlak.
csak megjegyzem, az előző Dream hasonló hozzáállással hasonló lett, meg is buktak
vele. és ettől még nem volt rossz zeneileg, ott voltak a technikák, meg minden.
mégis...
remélem, elég tartalmas voltam.
Előzmény: wice (870)
nephren ka Creative Commons License 2000.03.14 0 0 877
supertzar
ha jol emlekszem te irtal az ulver : marriage-rol
csak igazat tudok adni, szkeptikus voltam eleinte, de azota is surun hallgatom, erdekes
tudsz valamit arrol a nemreg megjelent ep-rol?

a stratorol annyit, hogy az ocsem nagy strato fanatikus, de azt mondta az uj neki nem tetszik igazan(nekem sem)
de ettol meg nem igazan lehet nekik felroni, hogy tobbet akarnak keresni, eladni stb.
ja igen, a borito nagyon bejott viszont, mar akkor tetszett mikor megjott az uj NB katalogus

nk

SOWHAT Creative Commons License 2000.03.14 0 0 876
Moist: Igen az elsö Moist a Silver kurva jó ! Multkor még láttam egy példányt a solariséknél.Vedd meg! Egy kritikában olvastam hogy Pearl Jam koppintás, de nagy baromság szerintem teljesen egyedi.Még megjelent 2 album ezeket europában nem árulják a második a Creture az ok, a harmadik pedig eleg popzene lett :(
Ja és www.ubl.com kiad vagy 20 moist oldalt.
Deepfreeze Creative Commons License 2000.03.14 0 0 875
Hát én is megvettem az új Strato-t. Limited Edisün.
A zene szerintem sem rossz, de különösebben nagyot sem alkottak. Kellemesen hallgatható. :)
A borító viszont szerintem is gáz.
A limited plusz CD pedig egyszerü pénzkidobás. Van rajta két szám meg interyou a gitárossal, amihez még egy szerencsétlen lejátszót sem bírtak felpréselni a CD-re, amivel megnézze az ember.
Huh, most nagyon fikáztam? Nem akartam mer azé annyira nem rossz lemez ;)
X Creative Commons License 2000.03.14 0 0 874
Jaj, Fear-em! Már téged is csak akkor látni, amikor Pokolgép logó után kutatsz? Levelet meg nem írsz? :) (Majd jövő héten küldök Neked egy telefonszámot:) És Gáboromnak üzenem, hogy boldog szülinapot!:)
Előzmény: Flynn (866)
supertzar Creative Commons License 2000.03.13 0 0 873
Szia wice, nem én vagyok az embered, inkább Sowhat.

Ha már választani kell, akkor Moist, de ott is csak a multiplatina Silvert ismerem. Későbbi két albummal eddig nem találkoztam.
De itt egy cím:
http://www.cnw.com/~moist/

A Hammerbox a lecsengett alt.rock hullám áldozata lett, már nem léteznek. Az a lemez az 1993-as, nagykiadós Numb lehetett, utána volt oszolj.
A frontfickónak van valami új powerpop csapata Seattle-ben, menj ide:
www.goodness.com

Azért a szexoldalak sem rosszak, nem?

Előzmény: wice (869)
bala Creative Commons License 2000.03.13 0 0 872
Gotfroa!
Az uj Strato popos??Hehe, haver akkor meg nem hallottal pop metalt.A 80-as eveg vegenek tini metal bandai, azok mik voltak akkor??:)
Előzmény: supertzar (871)
supertzar Creative Commons License 2000.03.13 0 0 871
gotfroá, te kis freemail-betyár.
Mielőtt ideköpsz valami okosat, igazán átfésülhetnéd a tényeidet. Nem mondom, hogy tévedhetetlenek vagyunk, hibázunk mi is annyit, mint bárki, aki csinál is valamit, de ezt azért nem kellett volna.
A Strato Episode lemeze az MHH No. 81-es számában szerepelt a HP-n és a Cselő/Stzar/Molnár Peti hármastól egyenként 9-9 pontot kapott. OK, Olly 5-öt adott rá, de hát ugye...
Másrészt meg erős túlzásnak tartanám azt állítani, hogy az új Strato (az album helyes címe Infinite) egy popos tinglitangli. Ja, ott a 8 perces Mother Gaia, meg a 10 perces Infinity. Kimondott rádiós slágerek, Danubiusra velük, szerintem a hétvégén már a Dáridóban is ez megy majd.
Amit pedig a Glory Of The Worldben hallunk Jenstől és Timotól, az minden csak nem poposodás.
Hová tetted a füledet, ember?
Kétségtelen, hogy ez a lemez egy szélesebb kör számára is izgalmassá teszi a Stratót, de a műfaj érdekében épp erre van szükség.
Én még emlékszem, mit kapott a Helloween a Keeper I lemeznél, és ott tényleg éles volt a váltás. Ma meg már a Keeper I egy HM alap.
A borító pedig szvsz mestermű és remélem, Derek Riggs tartja ezt a "giccses" színvonalat majd az új Maidennél is.
Lesz majd azért ennél tartalmasabb hozzászólásod is?

Előzmény: Gotfroá (856)
wice Creative Commons License 2000.03.13 0 0 870
fene egye, lebuktam, nincsen pokolgep logom, aszittem felvarros kell, azt meg nem lehet emilben, ugye, hehe. esetleg korai hammerekben utananezhetek, de ezt megtehetik esetleg masok is, lemezem sajnos nincs, pedig a totalis metalra nagyon fenem a fogam. olyan jo a boritoja, az elso voivod lemez es az egyik metagalaktika utolso oldalan szereplo kep osszekoppintasa, unikum, en mondom.
Előzmény: Flynn (868)
wice Creative Commons License 2000.03.13 0 0 869
vki tudna a moist es a hammerbox egyuttesekrol vmi epito jellegut mondani? esetleg eladni lemezt, v barmi? supertzar, ha erre jarsz, es epp nem a moodot kell megvedeni, esetleg, neked tudnod kell rola, mindent tudsz, az egyik hammerban lattam is a hammerbox boritojat athuzva vmi tokmas banda lemezkritikaja folott. a moistrol meg a neten is lehetetlen talalni barmit, mindenfele szexoldalak jonnek be a kulcsszora, ami nem feltetlenul baj ugy egyebkent, de okosabb mar nem leszek toluk (illetve, ha't, na mindegy), az altalam ismert szamaik cime push, silver, believe me, freaky be beautiful, lassuk be, ezek se segitenek sokat, jonnek a szexoldalak tovabb, megyek is, csa'.
Flynn Creative Commons License 2000.03.13 0 0 868
Tökéletes lenne!

lényeg hogy a láncos logó kellene, nem az amelyik az utolsó merényleten van.

amúgy haminden jólmegy akkor lemezborítóhoz kellene (de csitt :))

Mél: design@textprint.hu

Előzmény: wice (867)
wice Creative Commons License 2000.03.13 0 0 867
e-mailben jo lesz? es egyaltalan, mijez, megszunt a hurrikan, v mi? a multkor, mikor a blaha arkadjai alatt jarkaltam, meg lattam felvarrokat az egyik vitrinben, ha a bolt megszunt, onnan meg le lehet nyulni parat.

tanx not dead.

Előzmény: Flynn (866)
Flynn Creative Commons License 2000.03.13 0 0 866
Emberek!

Pokolgape logó wanted!

Segítsen valaki, és küldjön nekem egyet! tanx!

wice Creative Commons License 2000.03.13 0 0 865
nem beszelunk butasagokat, voivodon ott kell lenni, es passz, husz perccel a koncert elott eljonni a munkabol, almosan, faradtan, ingerulten, szetrugni a sok kocsog pogozot, beugrani a szetnyilo tomegbe, betort orral orditani, TO THE DEATH.
Előzmény: Fafara (861)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.13 0 0 864
nephren-ka:Nem beszélsz hülyeséget. Ez olyan, mint pár éve a kinyúlt pulóver. Szomorú dolog ez egy kicsit, ha belegondoltok, gyerekek...vagy inkább röhejes, nézőpont kérdése...

Lacibácsi:hadd kérdezzem már meg, hogy az Earth Vs. The Wildhearts című orbitálisan nagy klasszikusról mikor tetszik már írni a Hatásokkban? (Hallgatok ám ilyen zenéket is, bármennyire hihetetlen...:-DD)

Előzmény: nephren ka (843)
Incho Creative Commons License 2000.03.13 0 0 863

Adamskij te állat!!!!!

Akkor majd jól megnézem a honlapotokon a borítótokat!
(persze ha fennvan)

Előzmény: adamskij (851)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.13 0 0 862
Sajna nekem is ki kellett hagynom a Gore Zone fesztivált... pedig baromi jó kezdeményezés. Ha már itt tartunk, mi újság a Tilos Rádió háza táján, tudja valaki? Mi lett a frekvenciaügy vége? Kicsit offtopic, tudom, de metalszempontból sem közömbös.
Fafara Creative Commons License 2000.03.13 0 0 861
tenyleg nem lattal, dolgoztam...
egesz hetvegen itt robotoltam :(((
es lehet 15-en is kell, szoval a VoiVod is ketseges :.......((((((((((((((((((((

a Strato tenyleg jo, szvsz folosleges fikazni.

Előzmény: VORTEX (860)
VORTEX Creative Commons License 2000.03.13 0 0 860
"Tényleg, volt még valaki itt a GORE ZONE bulin?
supertzaron, gyakon és Xen kívül."-
Akadtak még páran, szerintem elég korrekt volt a buli. A szervezőknek is bejött a dolog úgy tudom, úgyhogy az a félház nem is biztos, hogy olyan rossz. (Így legalább volt tér, meg nem vágtak agyon buta rendezők, nem néztek ki a helyről, mint az E-ben vagy más Pecsának fele méretű helyen.) Nekem legjobban a Neck Sprain, jött be. Ők szólaltak még talán a legjobban, meg persze a Moodból a KGP+a Strong Def. Remélem lesz még ilyen móka, mert nagyon jó volt így látni ezt a csomó bandát együtt, meg persze havert.

Viszont Téged Faff nem láttalak?

Hail Manitou+Boss!

Vortex

Előzmény: adamskij (851)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.13 0 0 859
Ez a Geoff Tate elég értelmesen nyilatkozott, ahozképest hogy amerikai :)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.13 0 0 858
Gotfroá:Nemtom, nekem amit a CD pincében /Atibácsi rulez!/ hallottam az új Stratóból, az bejött...

Más téma, de jó ha tudjátok: kész a Blind Myself topic, amit az én kedves Holdampf barátom határozott véleménye ellenére NEM ANTI-METAL HAMMER TOPICNAK SZÁNTAM!!!!!!!!! Szóval akinek a Blind-del kapcsolatban bármiféle véleménye van, azt szeretettel várom. (Azér' csak finoman...:-)))

Ja, az új Hammer-ban(ha ez már egy MHH topic, akkor arról is kéne szólnom valamit) külön örömömre szolgált a Hades meg a Queensryche interjú. Csakígytovább...:-))
Mellesleg a Slipknot se rossz, az meg hogy a HIM nyerte a Hangpróbát, felettébb meglepő ebben a nagyon true metal hullámban. Hiába, ami jó, az jó...

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.13 0 0 857
Gotfroá:Nemtom, nekem amit a CD pincében /Atibácsi rulez!/ hallottam az új Stratóból, az bejött...

Más téma, de jó ha tudjátok: kész a Blind Myself topic, amit az én kedves Holdampf barátom határozott véleménye ellenére NEM ANTI-METAL HAMMER TOPICNAK SZÁNTAM!!!!!!!!! Szóval akinek a Blind-del kapcsolatban bármiféle véleménye van, azt szeretettel várom. (Azér' csak finoman...:-)))

Ja, az új Hammer-ban(ha ez már egy MHH topic, akkor arról is kéne szólnom valamit) külön örömömre szolgált a Hades meg a Queensryche interjú. Csakígytovább...:-))
Mellesleg a Slipknot se rossz, az meg hogy a HIM nyerte a Hangpróbát, felettébb meglepő ebben a nagyon true metal hullámban. Hiába, ami jó, az jó...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!