AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
DYNAMO OPEN AIR
Saturday 3th June 2000
Nijmegen - Festivalground Goffertpark - The Netherlands
Price each ticket 42,44 Euro incl. commission fees.
Bands: IRON MAIDEN - Korn - SUICIDAL TENDENCIES - Slipknot - Sentenced -
Spiritual Beggars - Engine - Kittie - Zeke -The Kovenant - Helfort - Mayhem - more to follow...
No camping facilities.
WACKEN
Friday August 4th & Saturday August 5th 2000
Norderstraße - Festivalground - Germany
2 - Dayticket 42,44 Euro incl. commission fees
Bands: THIN LIZZY - VENOM - Cradle Of Filth - DORO - Nightwish - ICED
EARTH - ANGEL WITCH - Ancient - ARMORED SAINT - Artillery -
Breaker - Dark Age - Dark At Dawn - Deranged - Engine - Freedom Call -
Gamma Ray - Grim Reaper - Hades - Heir Apparent -Hypocrisy - Immolation
- Jacob's Dream - Knorkator - Labyrinth - Late Nite Romeo - LIEGE LORD -
LIZZY BORDEN - Lock Up - Marduk -Oktober 31 - OVERKILL - Pain - Pink
Cream 69 - PRAYING MANTIS - Queen Chantal - ROYAL HUNT - SAMSON - Savage
- SENETENCED -Skew Siskin - Solstice - Steel Attack - Squealer - Tom
Angelripper - Twisted Tower Dire - Vader - Witchfynde
A Voivod nagyon király volt!A Therion engem kicsit fárasztott,a noname előzkr. viszont aranyos ,az énekeslány pedig roppant vonzott.
Az etalon azért még mindig a Neurosis-Voivod-T.I.T.D-VHK-királyság!
Terijo konc kircsi volt.. jót szemeztem a sörömmel, a társaság kellemes volt, kár hogy nem láttam az egészbôl semmit. Pedig a VoiVodra kiváncsi voltam. Namajd legközelebb...
Ápropó! Nem akar valaki egy jókis Septic Flesh - Soilwork koncertet szervezni? :)
wice:Jól van na, nem haragszom...:-)))
Én mondjuk a Therion miatt nem mentem ki... egy fordított felállás jobban az ínyemre lett volna. Vagy egy olyasmi, mint a Neurosis volt ősszel.
A Voivod nagyon állat volt tegnap! Nagyon jó volt! A Therionnal az volt csak a bajom, hogy végigörjöngte mindenki, holott nem biztos, hogy ez a zene olyan volt! Számomra a számok akkor ütöttek, mikor becsuktam a szemem, kizártam a külvilágot és csak hallgattam.
Arról nem is beszélve, nagyon hering volt! Szerintem rakhatták volna a Pecsába is.
Az első zenekartól csak négy számot hallottam, de az olyan volt, mintha egy lettvolna. Tök ugyanaz mind!
Ennyi!
es mielott meg vki megkerdezne, h milyen volt a therion/voivod: SEE BDD TOPIC, BAZZE!, ahova egy olyan szep beszamolot irtam, h mindjart elbogom magam.
csak ugy megelozes jelleggel, bocsanat, nincs mit, szora se erdemes.
Az egyes Moist-ra szerintem sem igazan talalo a Pearl Jam lite. Ennyi erovel emlegethetnenk R. E. M.-et is veluk kapcsolatban, de vegulis tokmindegy, a lenyeg, hogy a lemez jo.
En arra lennek igen kivancsi, hogy mik lesznek azon az EMI-os Queensryche valogataslemezen....??? U. Norbi nem kerdezett erre ra? Supertzar, van valami infod errol?
VAST: a The Beach mozielozetesenek a vegen megy egy szamuk. Tuti kis nota. Inkabb azzal nyomnak a filmet, mint azzal a halalgyenge All Saints-szel :-))(ahol mellesleg a csajok meg esztetikailag sem igazan ertekelhetok..:-))))))
Brit újságíró véleménye 4 új Maiden nótáról.
Természetesen nem szentírás, de még mindig jobb, mint a semmi.
'The Wicker Man' The album's opening track and set to be the first single, 'The Wicker Man' is a high-octane hard rock cruncher which lays down the gauntlet in fine style. Think of a cross between 'Aces High' and '2 Minutes To Midnight' and you're close.
'Ghost Of The Navigator' A classic Maiden epic, '...Navigator' refuses to get bogged down in its numerable time changes and is driven by a scything signature riff. Bruce delivers a vocal performance of titanic proportions which serves as a reminder about how good it is to have him back in the harness.
'Brave New World' Based on the Aldous Huxley book of the same name, 'Brave New World' moves from brooding to bruising in a seamless Maiden-esque manner. Anchored by a catchy chorus, it's a underpinned by some patented guitar interplay from Messrs Murray, Gers and Smith.
'Blood Brothers' One of Maiden's most ambitious tracks, Blood Brothers serves up a gloriously uplifting chorus set against a backdrop of strings. Stirring stuff, it sits somewhere between Maiden's 'The Clansman' and Metallica's 'Nothing Else Matters'.
Maiden's new album is an undoubted return to form. Put simply, it's the sound of a band doing what they do best. In fact it's almost as if they've taken the last 20 years and distilled their finest moments on to one bold, yet reassuringly heavy album. Not only do Maiden sound hungry again, they sound like they're having a good time.
miért, wice, kopaszra nyírtad a fejedet? :) ápdételj, mert mosmán kopasz (lega utsó képeken az volt) a gitározós.
nohát. Kapitális marha lettem volna, ha kihagytam volna a VoiVod/Therion koncertet. Nekem inkább a VoiVod... Bővebben holnap. Vagyis ma, csak kicsit később.
Sikoltozos éneket én is szeretem. Az vicces :)
Headbanger's ballt meg a 120 minuteset hianyolom Ott lehetett kulturálódni :) Stabbing :What do I have to do ?..az vagy annal regebbire gondolsz ? Wildhearts: az elsö amit lattam a caffeine bomb ök is egyre szarabb lemezeket csinaltak.
lehet, bar szerintem semmi kulonos, meg egyenkent is, mint tudod, nekem a sikoltozos enek olyan, mint ordognek a szenteltviz, a gitaros frizuraja meg arra a tevedesre emlekeztet, amit a sajat hajamon kovettem el ugy masodikos kozepiskolaskent, hat, szoval, vannak ilyen momentumok, amitol.
jezus krisztus posztersztar, bocs ez csak igy kicsuszott, kanadai a banda? kanada nagy orszag, franc vinne', nagy piac, szerintem orulhetunk, h a voivodot ismerjuk. az annihilatort viszont jobban is el lehetett volna titkolni :-)
telleg, mi a helyzet killan gyurival, o oda emigralt, nem? mi lett vele?