Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.17 -1 2 1015

Milyen teherpakolás? Egy fórumon? Az edzőtök csinálta óvodás módszerekkel a teherlevételt... meg részedről is elég gyenge lábakon áll ez a story. Én tudom, hogy szereti mindenki azt hinni hogy ezt csak a Falco bukhatja el és a második hely bajnoki címmel ér fel, de a fegyverkezés Szolnokon, Fehérváron és Debrecenben rohadtul nem ezt mutatja.

Előzmény: litván80 (1014)
litván80 Creative Commons License 2021.02.17 -6 2 1014

Azért elég óvodás érvekkel megy neked ez a teher pakolás..😃😃😃. Szerinted van "öt kurva jó légiósunk" -  Bazdmeg 😂...Abból az ötből egyről még azt sem tudjuk ki fia borja... de te már rá mondtad hogy kurva jó.. nem mintha ez számítana is valamit , de az egyéni képességek az egy dolog, de hogy mennyire lesz kompatibilis a csapattal az sokkal mérvadóbb... Meg van két "válogatottunk"- édes istenem.... A Kecskemétnek is van.... az öt légiós mellett!! Akkor ők is bajnok esélyesek??  Igen jól állunk, van reális esély megnyerni az alapszakaszt, akár a bajnokságot is megnyerhetjük ,de ezen logika mentén ezt elmondhatja még rajtunk kívűl vagy négy öt csapat.... Csak éppen egy dologról feledkezel meg te is... Hogy az Alba, Falcó, Deac triónak meg lesz az a előnye a rájátszásban az Olajjal szemben, hogy ők feltudják küldeni egyszerre az öt legjobb játékosukat....ez szerintem nem lesz egy elhanyagolható tény... Mint ahogy az sem lesz mindegy hogy nézőkkel vagy üres csarnokban lesz a playoff...

Előzmény: Törölt nick (1013)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.17 -2 8 1013

Hagyd már ezt a szar dumát légyszi. Második helyen vagytok nagyon jó eséllyel az alapszakasz első helyre és hoztok egy ötödik légióst, mi a kócos f.sz lenne a cél ezzel az igazolással mint a bajnoki cím?

Potocnik is leadja az év interjúját, hogy ha eggyel több játékosa van, akkor bővebb a rotáció... Ki gondolta volna? Kb a kettőhöz hozzáadok 3-t az meg 5 lesz szint... Ja és aztán ránk nehogy nyomást tegyen bárki, hiszen 5 kurva jó légiósunk van meg 2 magyar válogatottunk :) 

Miért nem lehet kimondani, hogy Szolnokon és Fehérváron is egy dolog számít, hogy idén megnyerjék a bajnokságot, mert valóban úgy tűnik, hogy a Falco egy sérüléssel lehet necces szituban hosszútávon és nagyon necces a márciusunk...

Lassan eljut a magyar bajnokság arra a szintre, hogy 5 légiós meg a válogatottak az 8-ba jutásos cél, lásd Potocnik nyilatkozatát, hogy ő ezzel a kerettel azt a célt tűzte ki... 

Előzmény: Nane72 (1011)
Welsi22 Creative Commons License 2021.02.17 0 0 1012

Ha két héttel korábban igazolja a Szolnok az új játékost, akkor szerintem nem játszott volna a nemzetközi meccseiken, mert azok januárban voltak. Talán az egy hónap működhetne, de akkor is egy hét felkészüléssel ment volna. Egy hét beépítés azért nem túl sok. A másik serpenyőben viszont lenne egy plusz hónap fizetés.

Előzmény: Withoutshadow (1008)
Nane72 Creative Commons License 2021.02.17 -1 0 1011

Jelen állás szerint 3 férfi csapat indulhat nemzetköziben. Most indulási helyen áll a Szolnok. Erős a Falco, az Albának is kijöhet a lépes és ez igaz a Deacra  is. Bárhol beeshetnek sérültek is.  Az Olaj megerősítette keretét nem biztos, hogy a cél a bajnoki cím, de ezzel a kerettel biztosnak látom a keretet az első 3. hely egyikére. Persze én az első helynek örülnék a legjobban egy kupa arannyal fűszerezve. 

Előzmény: Withoutshadow (1008)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.17 -1 3 1010

Ezért kár volt idejönnöd, ez nem az a hely.

Előzmény: Viktor Rónay (1009)
Viktor Rónay Creative Commons License 2021.02.16 -9 0 1009

Kicsit túl van lihegve ez a kommunikációs téma. Úgy érzem sokan itt élik ki máshonnan beszerzett frusztrációjukat. Bejön az országba 5 millió kínai vakcina, amiről semmit nem tudunk, de ha azt fogják mondani, hogyha nem oltatod be magad vele,akkor még a rájátszás mérkőzéseit sem nézheted meg,akkor ezek a háborgó drukkerek mit fognak csinálni?Simán beoltatják magukat, pedig a saját egészségükről lesz szó!

Withoutshadow Creative Commons License 2021.02.16 0 0 1008

Csak halkan kérdem, ennyire volt fontos Szolnokon a nemzetközi kupa, hogy nem tudták volna a srácot 2 héttel előbb leigazolni és esetleg nagyobb eséllyel felvenni a versenyt a továbbjutás érdekében?

Előzmény: Welsi22 (1002)
Real013 Creative Commons License 2021.02.16 0 6 1007

Srácok, nyugalom, jók leszünk, megb*szunk mindenkit!

A tévedés jogát fenntartom, de Gasper és a team megoldja. 😎

Falco!

Ryland Creative Commons License 2021.02.16 0 5 1006

Ja, még valami: azt nehogy lenyilatkozza a csapat, hogy azért nem igazolunk még egy játékost, mert nincs rá anyagi forrás! Még véletlenül sem ezt várom, még ha igaz, akkor se! Egy bajnoki címre esélyes csapatnál ez akkora baki lenne, hogy megfejelne mindent...

Amúgy is falra mászok attól, hogy a fél magyar NB1 csapatvezetésének állandó témája, hogy mennyire szerények az anyagi lehetőségek...

- 1. nyilatkozat: Andersonnak x sérülése van, felépülése várhatóan y időt vesz igénybe.

- 2. nyilatkozat: Anderson felépülése várhatóan hosszabb időt vesz igénybe, számítunk rá, esetleges helyettesítéséről később, az állapota függvényében döntünk.

- Végül: egy kétperces videó, ahogy nyomja az edzést. Megszólal, hogy tettrekész, úgy érzi, közel a 100 %, alig várja, hogy visszatérjen. Megszólal Beni vagy Gasper, várják vissza.

Ennyi kellett volna, és látnánk az irányt, mindenki türelmesebb lenne, mi is várnánk vissza, de az is simán érthető döntés lenne ez után, ha (amennyiben van rá forrás) az utolsó pillanatban mégis hozunk egy plusz embert. Az ellenfél nem jutott volna plusz infóhoz, mi meg elégedettebbek lennénk és senki nem hőbörögne. Nem atomfizika!

splity24 Creative Commons License 2021.02.16 -1 4 1005

valamit nagyon felreneztel... 

itt nem azert rinyalnak mert felnek, hogy 4 legiossal es 4 valogatottal nem lehetunk bajnokok. Az a problema, hogy sokan felnek Anderson serulese vegett. Mert ha nem lesz egeszseges es kidol akkor 3 legiossal es a 4 valogatottal mar nehezebb lenne. Es ezert megy a rinya nem azert mert Subotic akkora vilagsztar es felnenk tole.

Előzmény: Welsi22 (1003)
nForce Creative Commons License 2021.02.16 0 1 1004

Nem kötelező, mert ez sport és nem lehetsz mindig győztes. Úgy értettem, hogy szeretném látni és hinni, hogy a klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapat esélyes legyen a végső győzelemre. Szeretném azt látni, hogy ezért mit tesznek meg és milyen akadályok lehetnek, amik hátráltatják őket. Ha mindezek ellenére, vagy éppen ebből kifolyólag ez nem jön össze, akkor legalább elmondhatjuk, hogy mindenki megtett mindent. De amíg a klub egy játékos sérülése esetén hallgatásba burkolózik, addig ezekről maximum találgatni lehet. Akár azt is, hogy rossz döntést hoznak. Ez így ebben a formában minden, csak nem kommunikáció és korrekt tájékoztatás.

Előzmény: Törölt nick (998)
Welsi22 Creative Commons License 2021.02.16 0 2 1003

A rinyálást nem értem.

Előzmény: splity24 (1000)
Welsi22 Creative Commons License 2021.02.16 0 1 1002

Nem tudom, hogy a Szolnok + pénzhez jutott-e.

Lehet, hogy csak úgy gondolták, hogy az ötödik nem kell az alapszakasz első felében. ( Csak 4 lehet a pályán, u23-as szabály). Most amikor kezdődik a tánc viszont jól jöhet. Ilyenkor viszont fele annyi időre kell szerződtetni, tehát lehet egy jobb, drágább játékos.

Előzmény: Törölt nick (996)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.16 0 0 1001

Én is így vagyok ezzel a témával!

Előzmény: zizou0005 (999)
splity24 Creative Commons License 2021.02.16 -1 2 1000

mit nem ertesz ezen? 

Evan es Anderson is jobb mint Subotic! 😉

Előzmény: Welsi22 (987)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.16 0 5 999

Értem amit írtál, de egy kiegészítést azért hozzá tennék.

Én nem a szolnok 5.légiósa miatt írtam a plusz 10 millát.

Hetek óta ez a véleményem a helyzetről, nem csak ma óta, hogy ezt bejelentették.

Előzmény: Törölt nick (996)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 -1 4 998

"A klub támogatásán túl nem azért fizettem sok más szurkoló társammal együtt erre a szezonra, hogy jövő évben FIBA kupa meccsekre járjak és azt számoljam, hány játékos maradt a 4 válogatottból a keretben."

Ezt ugye most nem komolyan írtad? Az ember nyilván azért vesz bérletet, hogy tudjon járni meccsre (ez teljesen oké), de nem azért, hogy a csapatnak kötelezően be kell gyűjtenie a bajnoki címet. Mert a hozzászólásodból szerintem félreérthetetlenül ez jön le.

Előzmény: nForce (985)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 -1 1 997

*nincs máS hátra

Előzmény: Törölt nick (994)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 -2 3 996

Nekem egyébként az feltűnik, hogy a szurkolók régen mennyire magabiztosabbak voltak a csapatunkkal illetően. Bár én óvatos típus vagyok, és nagyon erősnek tartom a Szolnokot (és még az Alba vagy akár más csapat is összeállhat komolyabb minőségben a végére), de azért nem tartom őket legyőzhetetlennek idegenben, alapszakaszban vagy akár a rájátszásban sem (akár nézőkkel együtt is). Ráadásul egyelőre még mi vezetjük a tabellát.

Én értem azt, hogy sokan úgy gondolkodnak, hogy 8-10 M új kiadás bebiztosíthatná , hogy a magas költségvetés ne menjen kárba. Ennek ellenére az meg mégsem jó irány- ami egyébként a társadalmat illetően is tapasztalható- hogy amikor a másik vesz valamit (most éppen a Szolnok egy új légióst), akkor úgy érezzük, hogy mi kevesebbek vagyunk, és nekünk is az kell, mint a másiknak (szomszédnak, barátnak stb.). Ebből erednek a túlköltekezések. A várost szánt erre a csapatra egy bizonyos összeget, attól mert idény közben egy másik csapat a saját tervezett költségvetéséhez tud még plusz pénzt produkálni az nem jelenti azt, hogy akkor nekünk is utánuk kellene "rohannunk". Én is örülnék ötödik légiósnak (sokkal inkább, mint Anderson helyett egy új légiósnak), és még van három nap erre (nem kizárt szerintem), de ha nem érkezik, akkor azt is fogadjuk már el. Valóban lehetne jobb a kommunikáció, de továbbra sem az ötödik légióssal kapcsolatban (csak azért mert más csapat igazolt, mégis miért kellene lereagálni más csapatoknál bekövetkezett változásokat?), hanem Andersont illetően. Viszont, ahogy írtam én ezzel kapcsolatban is türelmes vagyok. Eddig nagyon el voltunk kényeztetve a klub kommunikációját illetően, most fogadjuk el, hogy ez nem véletlenül történik, még ha valóban nagyon furcsa és nem megszokott jelenség.

Előzmény: zizou0005 (969)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 0 1 995

Sorry, kicsit felment bennem a pumpa.

Előzmény: Törölt nick (993)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 -6 1 994

Ahogy a fórum többsége is fogadja el, ha valaki nem úgy gondolkodik, mint ők. Mert nem falco Man esett a többségnek, hanem fordítva. El kéne tudni fogadni, hogy ha van egy (vagy több) ember, aki másképp lát valamit, mint mások. Ha normális a beszélgetés menete, stílusa, akkor nincs már hátra, mint érvekkel válaszolni, vagy ha valaki már úgy érzi nem tud meggyőzni valakit, akkor hagyja az egészet.

Előzmény: Savaria9700 (986)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 -1 4 993

Egy kecskeméti középcsapat is többre tartja szurkolóit,mint ezek.

blackandyellow Creative Commons License 2021.02.16 0 4 992

A szurkoló jól láthatóan csak addig fontos, amíg fizet (bérlet, karton figura, különböző tárgyak), utána semmi. Ezt a kommunikációt kapja mindenki, aki lényegében kidobta a bérlet árát idén, sőt tavaly is sokat "bukott rajta".. gyönyörű. 

Előzmény: Ryland (989)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.16 0 4 991

Kicsit off:

Azóta amúgy az adott képnél Instán tiltva lett a komment lehetősége!

CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.16 0 1 990

Erről van szó! 

Előzmény: Ryland (989)
Ryland Creative Commons License 2021.02.16 0 9 989

Korábban már leírtam a véleményem, nem változott: ha a klub nem hoz 5. légióst, el kell fogadnunk. Ők ismerik Anderson sérülését, várható felépülési idejét, szerződésének részleteit (fizetés, esetleges kitételek a sérülésre, szerződésbontásra vonatkozóan), a csapat anyagi lehetőségeit, a kohéziót, csapattagok viszonyát, stb...

Ha a csapat úgy dönt, hogy maradunk így (akár anyagi, akár szakmai okokból), akkor azzal egyszerűen nincs okom vitatkozni, mert sem a körülményeket nem ismerem, sem a kompetenciáim, szakmai tudásom nincs meg hozzá... A csapat szakmai hozzáértését pedig nincs okunk megkérdőjelezni!

A kommunikációhoz viszont valamelyest értek, és az, amit Andersonnal kapcsolatban idén művelünk, az egyszerűen megengedhetetlen egy profi csapatnak... Képzeljük el, hogy Damian Lillard egyik napról a másikra nem lép pályára hónapokon át, és a Portland nem közöl róla semmit! Vagy ugyanezt eljátsza a Barcelona Mirotic-csal. Mi lenne? A sajtótól a szurkolókig, a szövetségektől a játékosszakszervezetekig mindenki keresztre feszítené őket...

És lehet azt mondani, hogy de mi csak a magyar bajnokságban játszunk, de a srácok ugyanúgy bogyót dobnak karikába! Én ugyanolyan szurkoló vagyok, mint az NBA-rajongó, csak annyi a különbség, hogy arányában drágábban és szarabb minőségben tudom nézni a streamet a csapat meccseiről.

Nem értem, hogy kinek és miért jó, hogy hírzárlat van Anderson állapotáról! Kettő-három normális, profin megfogalmazott nyilatkozat, közlemény minimális tényleges információtartalommal megjelent volna a témában, és a kutyának nem lenne semmi baja, most meg mindenki forrong a bizonytalanságtól annak ellenére, hogy vezetjük a bajnokságot...

nForce Creative Commons License 2021.02.16 0 4 988

Ha szerinted ez újkeletű téma, akkor ritkán jársz erre.

Előzmény: Welsi22 (987)
Welsi22 Creative Commons License 2021.02.16 -7 1 987

Az Olaj igazolt egy kitudja milyen légióst, azonnal nagy az idegesség Szombathelyen. Úgy, hogy Váradi, Perl, Benke és Keller is náluk van. Jön még hozzá 4 légiós. Ebből kettő Bruinsma és Anderson egyes Falco szurkolók szerint (mint pld Splity) más szint, mint az Olajból Subotic.(nem emlékszem a pontos kifejezésre). Nem értem az egészet.

Savaria9700 Creative Commons License 2021.02.16 -2 7 986

falco Man!
Ez az önelégült, cinikus, mindent mindenkinél jobban tudó stílusod kezd eléggé irritáló lenni. 
Fogadd el, hogy sokan(a fórum többsége), máshogy gondolkodik mint te, Anderson/5. légiós/klub kommunikációja kapcsán. Ettől függetlenül örülnék, ha szezon végén beírhatnád ide ,megmondtam, hogy bízzunk a vezetőségben/szakmai stábban’, miután megnyerjük a bajnokságot. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!