AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Következő a helyzet Majomügyben:
1. Haj le.
2. Feszülős póló fel.
3. Fiúcsapatba át. (az új művésznevét nem ismerem, biztos Monkey)
Más: Nem kaptam E-mailt. Vagy nem engem jelez az FP monogram? Ha nem akkor bocs.
(a cím: deep@mothermoon.htmlplanet.com
Biztos, hogy jól írtad be?)
BZ:
A mesterszalag nincs nálam, de most már beugrott, hogy mire célozgatott Bóta Balázs valamelyik interjúban, amikor "bizonyos okok"-at említett. Megpróbálok utánanézni a dolognak, mert van egy tippem, hogy hol lehet. Ha megvan, rádcsörgök online.
U.i: Jogdíjak?
Hogy van a Mothermoon?
(Ja, BZ vagyok, az utódod a Stonehenge-ben) :-))))
Figyelj, azt az Angels masterszalagot vissza tudtad már szerezni?
Égető szükség lenne rá...
bocs, hogy csak most. Szóval QR. Semmi infóm a készülő válogatásról, de mivel a csapat előző kiadója hozza ki, ez lehet akár valami korábbi szerződés letudása is. Meglepne, ha Geoffék igazi kincseket adnának át a saját archívumukból. Szerintem a klipes/maxik nóták mellé max. B oldalas dalok/feldolgozások (pl. Scarborough Fair, akusztikus verziók) és filmzenék (pl. Last Time In Paris) felbukkanása várható, esetleg néhány live felvétellel.
Más.
A Cure amúgy egy extrát biztos megér majd Norbinak...
szerintem britney spears siman van olyan sulyos, mint egy kutya ulve.
a hammerba (v a shock!-ba :-)) szigoruan veve semmi nem fer bele, amiben nincs torzitott gitar es banalis szovegek. nyitott elmevel meg szinte barmi, ami onallo szellemi alkotasnak szamit, nem vmi biztos recept alapjan osszetaknyolt penzgyartashoz-egyenszirup.
egyetertek. mittomen, ha a systers of mercy meg ilyenek belefernek, akkor a cure is siman.
meg mondjuk a chemical brothers sem eppen metal de meg rock sem, es az is volt a sokkolok extrak kozott. nem is baj, mert nagyon jo kis lemez, en is agyonhallgattam(tom), szoval nem baj ha ott figyel egy csomo mas mufaj is, nem kell szuklatokorunek lenni.
Na ugye! Lehet hogy pár ortodox rocker megdobálna engem ezért, de szerintem a Cure van olyan súlyos, mint jópár más -metalnak aposztrofált- zene. Mondjuk az én fogalmaim szerint a súlyosság nem feltétlenül egyenesen arányos a gitártorzítás mértékével, és az üvöltözések mennyiségével...
ez a kerdes bennem is megfordult, egyreszt mert en is zenelgetek es hasonloan erzek, masreszt meg ha jol olvastam, egy interjuban supertzar elmondta mennyi nagyon sokssoksok lemeze van
so, ha mondjuk megjelenik egy album es belefulelsz mi jut eloszor eszedbe : ez pont olyan mint a ....., vagy az hogy ez egeszjo, vagy meginkabb
vagy esetleg az hogy ugyanezt a dolgot mar megcsinalta valami zenekar es jobban raadasul
jo ez a kerdes nekem tetszik
Full off topic, de leírom. Fenemód megörvendeztetett, hogy Anette Bening nem kapott oszit. Viszont Kevin Spacey igen.
Hogy legyek on is: Kit érdekel Him Bécsben 8-án?
Amúgy Faff az brúszvilliszes a csavar abszolút tanítandó.
Full off topic, de leírom, hogy fenemód megörvendeztetett, hogy Anette Bening nem kapott oszit. Viszont Kevin Spacey igen.
Hogy legyek on is: Kit érdekel Him Bécsben 8-án?
Amúgy Faff az brúszvilliszes csavar abszolút tanítandó.
:-))) helyes, helyes, kritikat ugy kell irni, h az olvaso azt higgye, sokkal tobbet tudsz nala, hovatovabb, nem is letezhet figyelmet erdemlo velemeny a tieden kivul. igy ahitattal olvassa majd minden irasod, kesobb pedig topicot nyit neked az index kultura rovataban, vö: uj peter :-)
elnezest a tultengesert, meg h ez mar a bdd-ben is volt, csak a nagyobb merites kedveert, meg ez kulonbenis az en topicom, es ha nem teccik vmi, lebirkozlak. szal.
a cd-csere program ugyan nem aratott osztatlan sikert, amde most:
videoklipek egesz aradata csak onoknek, csak tolem, cserebere fogadom. irj, ha van miert, emilcimem mint fenn.