AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Supertzar,
koszi a valaszt. (Mondjuk, titokban abban remenykedtem, hogy U. Norbi kipreselt Geoff-bol reszleteket. . .) Mindenesetre, ha rajta lesz a Scarborough Fair meg a Two Miles High, az mar boven jo lenne, meg ranyomhatnak a The Killing Words '94-es turnen jatszott verziojat (a bakelitom cseppet recseg), na meg a The Lady Wore Black 97-es turnen jatszott, allitolag teljesen atszabott valtozatat .. .
Mas. Ki ismeri a Liberty 37 tavaly megjelent debutalbumat??? En csak egy szamot ismerek,(Oh River), de az nagyon kiraly! (Mint egy huzosabb, konnyedebb Tool)
csak úgy csendben, fű jegyzem meg, hogy egy a rádiók és a tévék által futtatott fiúcsapat fog fellépni pénteken a vikingben, valami krómegsz a nevük vagy ilyesmi
supertzar
mikor szoktatok tartani a Hangprobat?so mennyire vagytok egy ilennel naprakeszek, mer ugye ha tul koran van lehet hogy valami alap anyag kimarad mer honap vegen jon ki, meg ilyesmi
mondjuk az aprilisi szame mar megvolt ha jol hallottam, nem tortenhet meg hogy valami olyasmi kimarad, amirol mar mindenhol irnak
na csak kerdezem am, szuletetten kivancsi vagyok
g
(lehet hogy) Elegge el nem itelheto modon csak tegnap este
olvastam a marciusi mhh-ban a Therion interjut
Szal csak most olvastam, hogy :Stravinszki (kettoszor!!!), Muszorgszki es Csajkovszki
na azer ez mar tulzas (foleg a Stravinszki sikerult ortopedra)
szornyen fol voltam haborodva itten a tufa metalos agyammal, mert az Eloy-ra is aszittem,
hogy eliras (merugye ELO-ra gondoltam, de telleg van olyan zkr, hogy Eloy)
ugyhogy az esetleges csuklasok feleert bocs
De ez @#%@#$%^#^&-ra tifusz (es verciki meg tokgaz, hogy kelloen Bravo-s legyek)
meg ugy is lehet, HOGY A GORGOROTH AZ IGENYES ES ERZELMES DALLAMOS METALZENE ISKOLAPELDAJA
de most komolyannnnnnn
g
ui.en meg ilyen szart nem hallottam mint a disztrojer, meg az incipinci satan
Következő a helyzet Majomügyben:
1. Haj le.
2. Feszülős póló fel.
3. Fiúcsapatba át. (az új művésznevét nem ismerem, biztos Monkey)
Más: Nem kaptam E-mailt. Vagy nem engem jelez az FP monogram? Ha nem akkor bocs.
(a cím: deep@mothermoon.htmlplanet.com
Biztos, hogy jól írtad be?)
BZ:
A mesterszalag nincs nálam, de most már beugrott, hogy mire célozgatott Bóta Balázs valamelyik interjúban, amikor "bizonyos okok"-at említett. Megpróbálok utánanézni a dolognak, mert van egy tippem, hogy hol lehet. Ha megvan, rádcsörgök online.
U.i: Jogdíjak?
Hogy van a Mothermoon?
(Ja, BZ vagyok, az utódod a Stonehenge-ben) :-))))
Figyelj, azt az Angels masterszalagot vissza tudtad már szerezni?
Égető szükség lenne rá...
bocs, hogy csak most. Szóval QR. Semmi infóm a készülő válogatásról, de mivel a csapat előző kiadója hozza ki, ez lehet akár valami korábbi szerződés letudása is. Meglepne, ha Geoffék igazi kincseket adnának át a saját archívumukból. Szerintem a klipes/maxik nóták mellé max. B oldalas dalok/feldolgozások (pl. Scarborough Fair, akusztikus verziók) és filmzenék (pl. Last Time In Paris) felbukkanása várható, esetleg néhány live felvétellel.
Más.
A Cure amúgy egy extrát biztos megér majd Norbinak...
szerintem britney spears siman van olyan sulyos, mint egy kutya ulve.
a hammerba (v a shock!-ba :-)) szigoruan veve semmi nem fer bele, amiben nincs torzitott gitar es banalis szovegek. nyitott elmevel meg szinte barmi, ami onallo szellemi alkotasnak szamit, nem vmi biztos recept alapjan osszetaknyolt penzgyartashoz-egyenszirup.