AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Tud valaki valamit az Ozric Tentacles-rol?
Mar egyszer feltettem ezt a kerdest, de nem kaptam valaszt.:(
Egybknt ha erdekel valakit abban a varosban, ahol en lakom nincs egy normalis(semmilyen) zenebolt. Pedig tobb, mint 30.000-en laknak itt.
Kelet-Mo. halott!!!
Ja es egy kis hirdetes is, ha nem tiltott:
Eladnam: Bruce Dickinson:Skunkworks
Manowar:Louder Than Hell
Ozzy:Ozzmosis
Mex:Orulj +!
Brazzil:Brazzil
Minel dragabban:)
wice, ez súlyosan érintette önbizalmam. Egyből Korn fanatikus leszek :)).
Majd ma teszek egy újabb próbát, úgyis be kell szereznem az új MHH-t.
De úgy látom, feketelistára kerültem Hammer Barlang téren. Rhad és wice is szabadon belehallgathat, én meg nem. Hüpp-hüpp... ;]]
Amúgy a Shygys-féle prog. rock zenekar már egy ideje éledezik. Ismerem
is a billentyűst, ha minden igaz, Yes, Journey, Chicago számok lesznek
műsoron. És Brandon nagyon jó gitáros, bár ezt sokan közületek elvből
le fogjátok fikázni. Hallgassátok meg előbb, aztán ítéljetek. Semmi köze
nincs a nyáltengerhez.
Ez az autós ez nagyon jó ötlet! McHammer Z-barlang :)))
Val'szleg én már kamionnal mennék, beadnám a listát, cd-ket a platóra...
De már úgy ezer éve valaki fölvetette, hogy mi volna, ha hétig volna nyitva a bolt. Ebből ugyanannyi valósul meg, mint a möhöhö honlapból? Ez utóbbinál wice is biztos segít, ha már ilyen privilegizált a zenebelehallgatás terén. (még én is, de ez meg kit érdekel).
Ja: Moonspell 2edond Skin dupla EP van most éppen, megáhítottam ugyanis, aztán megvenném, akár ma is.
Ígéretemnek megfelelően ezúton kívánom nyilvánosan megkövetni Szekeres Andrást (Junkies) akit egy korábbi hozzászólásomban - mint azóta kiderült - megbízhatatlan forrásokra hivatkozva megvádoltam azzal, hogy egy éles fordulattal áttette székhelyét egy fiúcsapatba. András, ha olvasod ezt, ismeretlenül is elnézést kérek, ha nem, aki hallja adja át.
De azért valami igazságtartalma volt a dolognak:
Fiesta a banda neve és kéttagú. Az egyik Csordás Tibor (ex-Psycho), a másikuk nem tudom ki, állítólag Machine Mouse közeli személyiség (nem biztos hogy tag volt). A stílus: latin-pop á la Ricky Martin. Indoklás: Magyarországon már nincsenek olyan helyek, ahol egy Psycho szintű csapat felléphet, továbblépésre volt szükség, meg ilyesmi.
De ne ejtsetek krokodilkönnyeket a hősi halottért, mert van egy jó hírem is, ezúttal elsőkézből: A ShyGys néhány tagja rockzenekar felállításán töri a fejét. Brandon, a csapat szimpatikus frontembere a Z+ tegnapi Izé c. műsorában csillogó szemmel közölte, hogy régi Journey és Bon Jovi számokat fognak nyomni.
Úgy gondolom, a '80-as évek visszatérőben van!(csak mellékesen jegyzem meg: nem kéne!)
Szegény Richmond ezt jól megkaptad. Le kéne szerződtetni Misit (Mezőhegyes Rulez!!) a zsúfoltabb napokra. Ő ezt biztos élvezné. 1 CD kb. fél perc, aztán mindenki döntse el tetszik-e vagy sem. Vagy ha mazohista lennél, akkor csak a kazettákba lehetne belehallgatni. Az lenne csak fasza, tekergetni kéne a számok között.:-) Vagy a szalagos magnó, még be is kellene fűzni. :-))))
Az tényleg igaz, hogy a rafináltabb emberek Diskman-el járnak? És mi van ha véletlenül bennemarad? Legközelebb az lesz, hogy "figyi, hagy vigyem már ki az autóba meghallgatni" Ha csinálnátok olyat mint a McDrive, akkor ki se kéne szállni az autóból, csak kiadnád az ablakon.
1) Finlandia (Sibelius)
2) I'm Hunting High And Low
3) Millennium
4) Mother Gaia
5) Phoenix
6) Freedom
7) Infinity
9) Father Time
10)Kiss of Judas
11)Season of Change
12)Episode
13)Speed of Light
1st encore:
14)S.O.S
15)Forever
16)Paradise
2nd encore:
17)Black Diamond
Remélem, mire a PeCsába érnek, Jens beerőszakolja a Glory Of The World-öt is :-)
A hírek szerint óriási formában vannak, plusz piró, hajak lengetése, énekeltetés, gitárpózolás, rengeteg szóló.
Szóval, csupa buta metal klisé...
Jah, hozzáteszem, hogy vannak már rafináltabb emberek :-) Ők Diskman-el járnak, nincs is probléma ezzel. Akár 120 CD-t is végighallgathat, legfeljebb a mögötte álló rockerek kifütyülik :-)
Egyedül voltam a boltban, ilyenkor elég örömteli dolog a belehallgatósdi. Mivel az elmúlt 1 év alatt 3 CD játszó amortizálódott le, mostanában egyre gyakrabban kell visszautasítani az ilyen jellegű kéréseket. Egy nap kb. 30-40 ember kéri, hogy tegyük be neki valamelyik CD-t. És nem egy darabról van szó, hanem hegyekben hozzák a pulthoz. Köszi a meg(nem) értést.
lakat... :-))))) ez szep kis baleset volt, de igy se rossz.
mindegy, ezek szerint vagy nagyot valtozott az eljaras a hammerban a mult het ota, v en vagyok ilyen ellenallhatatlanul szimpatikus. szerintem az utobbi, ugyhogy nezz melyen magadba.
nem vagyok verbális lakat, sokkal inkább alkat.
De egyébként megkérdeztem a srácot, sőt, mind a kettőt,
de egyik sem tette lehetővé ezt. Bár ez kb. egy héttel
ezelőtt volt. A Manowar hasonlat viszont nagyon a helyén
van, bár amikor lent voltam, DemonLord zúgott éppen.
araya keresere(nem en akartam)
reklam : van itt nekunk egy ilyen slayer topicunk, aki szereti oket vagy fikazni akar, ott megteheti, bar a fikazast inkabb felejtsuk
g
ui.vannak magyarra forditott dt szovegeim, kellenek valakinek?
latom, te se vagy egy verbalis lakat. :-) ha megkerdezted volna az elado sracot, azonnnal kiderul, h mar most is lehet. en is belehallgattam tegnap a that dog-ba. monnyuk kicsit kinos ott acsorogni, es nezni, ahogy az elado turelmetlenul figyelget, mert vissza akarja rakni a best of manowart, v mit. :-)
Én is szívesen végigmértem volna a srác arcát, de sokkal
inkább az a gyanúm, hogy otthon már egy TDK írott CD
tartalmazza a moist hanganyagot.
Tényleg, supertzar, bele lehet majd hallgatni a Hammerben CD-kbe?
Múltkor is ott álltam szemközt a Solefald Neonismmal szemben,
figyelgettem, meg tetszik is a borító, de a zenébe bele lehetne hallgatni?
Van erre a közeljövőben esély?
Ezt a Fates Warning honlapról (www.fateswarning.com) szedtem, Jim Matheos írta saját billentyűzetével. Biztató, nem?
Our last scheduled day in the studio was Sunday 3/26. Unfortunately we still have one (16 minute ) song left to mix and possibly a few remixes. As of right now I don't think this will delay the release date of 7/25 in the States and close to that in Europe. The name of the new record will be "Disconnected". The track listing is:
One
So
Pieces of Me
Something from Nothing
Still Remains
Disconnected
van itt egy kis info az iced earthrol, szerintem mar mindenki tudja csak nekem uj, na de mindegy
szoval az IcedEarth megtalalta uj dobosat Richard Christy(Death, Control Denied) szemelyeben, es aki mindjart a Demons and Wizards dobosa is lett
a masik hir, hogy megsem a Something.... trilogiat folytatjak, hanem valami mast, de hogy mit aztat meg nem tudni
g
ma vettem volna jo kis moist cd-t a hammerban, ha lett volna tokja, de nem volt. ezuton csokoltatom azt az eszlenyt, akinek sikerult ellopnia az ures cd tokot, nyilvan rendkivul konspirativ korulmenyek kozott. csak azt sajnalom, h nem lattam az arcat, mikor rajott, hogy.
Supertzar,
koszi a valaszt. (Mondjuk, titokban abban remenykedtem, hogy U. Norbi kipreselt Geoff-bol reszleteket. . .) Mindenesetre, ha rajta lesz a Scarborough Fair meg a Two Miles High, az mar boven jo lenne, meg ranyomhatnak a The Killing Words '94-es turnen jatszott verziojat (a bakelitom cseppet recseg), na meg a The Lady Wore Black 97-es turnen jatszott, allitolag teljesen atszabott valtozatat .. .
Mas. Ki ismeri a Liberty 37 tavaly megjelent debutalbumat??? En csak egy szamot ismerek,(Oh River), de az nagyon kiraly! (Mint egy huzosabb, konnyedebb Tool)