Keresés

Részletes keresés

atus69 Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1081
Legalabb annyit arulj el, hogy melyik szamhoz kapcsolodik!
supertzar Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1080
Biztos, hogy tudni fogja valaki. Bízom az olvasóinkban! :-)
Ígérem viszont, hogy elmesélem a hozzá tartozó sztorit, ha valaki elmondja, mi az a puffancs!
Előzmény: atus69 (1079)
atus69 Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1079
Ugy van, valljal, Super! :-)))
En sem emlekszem erre a Puffancs dologra!
Előzmény: clisHe (1078)
clisHe Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1078
itt halok meg a kivancsisagtol
:o))
hmm

naaaa
pliz
kerlek!!!!

Előzmény: supertzar (1077)
supertzar Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1077
Hát, én biza nem fogom égetni magunkat, ha nem muszáj! Aki tudja, mondja meg. :-)
Előzmény: clisHe (1075)
YETI Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1076
YETI ONLINE
PARARADIO HEAVEN AND HELL LIVE

Para Radio Live

clisHe Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1075
nem tudom
nem vagyok MHH olvaso
analfabeta vagyok
mi votl az a puffancs????
supertzar Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1074
Sajnos, tényleg! :-)

Bár nálam továbbra is a "puffancs" viszi a pálmát! :-)

Előzmény: clisHe (1073)
clisHe Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1073
a legjobb akkor is a PANETRA plakat volt!!!
:o)))
Előzmény: supertzar (1065)
smoon Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1072
Uzseka Norbi egyszer olyan képet is betehetne az Even Songról, amin nemcsak Szabó Misi
van rajta, az ember fia megérdemelné, ha egyszer képet láthatna élőben például Geriről, Vagy Végh Gáborról is, na jó azért nem vagyok ennyire szőrszálhasogató és sz.rrágó, mert a WF-es egészalakos énekesnőről készült fénykép NAGYON ott van!
atus69 Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1071
Supertzar,
Foo Fighters: debutalbumot sajnos nem ismerem, de a The Colour and the Shape
szerintem teljesen rendben volt. Jo, volt benne nemi "cukor", de csak pont annyi,
amennyi meg kell (vagy legalabbis nem art) ennel a mufajnal. Az ujrol csak az elso
klipszamot ismerem, de az tenyleg tul langyos. (Bar a klip zsenialis). Viszont ha
mar ilyesmi zeneknel jarunk, muszaj megkerdeznem Toled, hogy mi a velemenyed
a 3 Colours Red egyes lemezerol? (Pure, 1997). Szerintem allat!!!!
:-) Ja, igen, a Silverchair-kritika csak nem akar bekerulni. Remelem, Ollyra biztad.. ;-)))
O meg, gondolom, most tori a fejet ezerrel, hogy 5 vagy 6 pontot adjon ra. . . :-)
Meg egy dolog: a tavaly nyaron megjelent harmas I Mother Earth-rol nem nyomnatok valami ismertetot? Nem lenne rossz valami info, hogy mifele lett (bar azt sejtem, hogy a Dig
vonalahoz, sajna, nemigen tertek vissza)
"Resolution, do it now, rearrange, discontinued and maaaaaaaaake the change!" :-))
SOWHAT Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1070
Foo fighters már tök bravo szintü pop zene lett...

húú ez a Garcia télleg egy isten amihez nyúl arannyá változik :)

Pilot that fuckin dune :))

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1069
Csatlakozom. Még nálunk, egy kisvárosban is kaptam. Köszi.
Előzmény: bpete (1068)
bpete Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1068
Egy szavam sincs, Hammer szombaton videken az ujsagosoknal kint volt. Az elozo kesese miatt, szerintem nem telt el harom het, hogy kezembe vettem ezt a peldanyt. Igy jo. Elotte viszont rossz volt:)
udv. mindenkinek(kerdesem lentebb:))

Na nehogy mar a videk fejlessze a Torgyant!

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1067
supertzar, Deepfreeze: Jaj, ne már, ne adjatok olyat a számba, amit nem is mondtam. Egy pirinyó utalással sem azt mondtam, hogy a mostani lapszám akármelyik bandája ne lett volna az újságba való, sőt, ilyen vitát nem is akarok kezdeni, mert totál értelmetlen. Tényleg csak annyit akartam jelezni, hogy aki nem ismeri az adott banda zenéjét, sokszor a cikkek alapján nem kap elég infót ahhoz, hogy hova tegye. Egyrészt kicsit túlteng a szuperlatívusz a kurrens lemez kapcsán, másrészt a hanganyagok általános jellemzője a "kemény / zúzós". Ez pedig igenis összemos egy csomó zenét. Persze, nekem minden "dallamos" ami nem Gorgoroth ;-))

Rh-

( turpi ) Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1066
A kov hammer elozetesenel lattam a Mayhem-et. Mit latunk majd roluk? Netan interyou? 2 oldalas ugye? :)

trp
www.alba.hu/ragyogas

Előzmény: supertzar (1065)
supertzar Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1065
wice, ha tudnád, milyen gyakran :-)

Foo téma:
Ez olyan, mint Faff az új Megadeth lemezzel. Megjön az új anyag, az ember akarja, hogy bejöjjön neki, mert szimpatikus a banda, gyűjti a pozitívumokat lapzártáig, aztán eltelik három hónap és a lemez mégis porfogóvá alakul. Amúgy a kettes Foo tényleg sokkal jobb az újnál, de az első az igazi. Nálam. Hát nálad, Atus69?

Más.
Nyomtatási minőséggel én sem vagyok elégedett, ha van olcsó nyomdáról ajánlat, az bármikor jöhet :-)
Folyamatosan keresünk ilyet, csekély sikerrel.
Mondjuk engem a Stravinski, a Widhout Face meg a Destruction képaláírás jobban idegesít a Sinner elírásnál (a korábban klasszikussá lett "puffancsról" nem is szólva) :-)
No, meg azok az Ő betűk...

AC/DC téma:
Az ifjoncnak szerintem alakuljon csak ki az az elképzelése, hogy az AC/DC kemény zene. Mert az is.
A Cure-nál mindenesetre keményebb :-)

Most komolyan: szavazzunk már!

Az AC/DC nem való az MHH-ba? Vagy mégis?

Előzmény: Törölt nick (1056)
wice Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1064
haggyad mar, supertzar is csak ember, neha hulyesegeket beszel.
Előzmény: atus69 (1063)
atus69 Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1063
Supertzar,
A Foo Fighters kritikad kapcsan ertetlenkedem egy sort: hogyhogy mar annak idejen sem ertetted mit akart Grohl a kettes lemezzel???? Az a 9 pont, meg az igencsak dicser kertekles nem igazan erre latszott utalni annak idejen.. .
Deepfreeze Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1062
Rhadamanthys :)

a kettö télleg nem =, de azér az AC/DC szerintem belefér a Hammerbe ;)

vagy itt most kifejezetten a kritikák árnyaltságára utalsz?

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1061
udv
supertzar
szvsz eleg nagy ballepes volt a strato interjut fekete alapon kekkel bevezetni, ol;yan mint egy neonreklam
meg olvashatatlan
meg van egy ket sulyosabb tevedes is(pl Sinner The Nature of Evil)
van aki atnezi a lapot mielott nyomdaba adjatok???
nem zavaro a dolog egyebkent
g
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1060
Hi Deepfreeze!

Nem akarok zenei ízlésvitát nyitni, engem pusztán az bosszant, hogy - kis túlzással - szinte minden zenéről ugyanazt írják ("kemény / határozott, ámde dallamos / folkos elemekel gazdagított). Márpedig AC/DC azért nem egyenlő a Satyriconnal. De nem ám!

Rh-

Előzmény: Deepfreeze (1059)
Deepfreeze Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1059
az AC/DC lágy zene?
a minőséggel 1et értek
Előzmény: Törölt nick (1056)
X Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1058
DJR: Majd ha pár hónap múlva megint arra járok, hogy vegyek valamit, akkor majd bele szeretnék én is hallgatni:) Addigra lehet már?:)
Mellesleg fogajunk meg se kérdezted az eladót, hogy belenézhetsz-e a filmbe..;) Egyébként ezek a szemét eladók már csak ilyenek;-)
Levike Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1057
Hali !

Gyerekek, most nagyon tudatlannak fogok tunni, de tud valaki mondani nekem valamit egy Glenn Danzig nevu fickorol ? Lattam par klippet a bandajatol a hetvegen, es egeszen tetszene a zene....HA nem lattam volna mindenfele satanos akombakomokat minden klipben a hatterben.....az olyasmit pedig en nem szeressem....

Levi

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1056
DJR: igen tényleg, a baszta qrva jó hely egymás beleinek tekergetésére, személyes sérelmek kiüvöltözésére, tényleg ott kellene egymás arcába mászni, nem itt.

supertzar: (csak hogy ellentmondjak önmagamnak, és kritizáljak egy kicsit) Neked tetszik az új Hammer minősége? Nem értek semmit a nyomdatechnikához, de a halványszürke és mélylila keverékkel átitatott totál matt "feketének tűnő" oldalak és a szétkent színű bandafotók most nagyon gázul néznek ki (nem tudom már melyik oldalon, mert persze húgom mindjárt lenyúlta a lapot, a hülye csóró egyetemistája). Na meg azt se értem, hogy a cikkek kétharmada miért olyan sablonos. ("ez életünk legjobb lemeze" és "most sikerült egy kemény, ámde mégis dallamos anyagot összerakni" - komolyan, az újság alapján már az AC/DC-ről is a képe alakulhat ki egy ifjoncnak, hogy az is kemény zene). Ok, nem te írod őket, de egy kicsit mégis beleszól8hat)sz abba, hogy mi jeleneik meg a lapban.

crowe (izé, nem tom', Norbi, ez volt-e a nicked, mikor még az a szemét hajcsár főnököd engedett netezni :)) jár egy nagy pirospont ám neked, amiért ajánlottad Borgez könyvét a népnek!

Rh-

Előzmény: Di JoiNT RiCHY (1051)
wice Creative Commons License 2000.04.02 0 0 1055
khm... meathook seed... hangproba... khm-khm...
wice Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1054
"Majdnem talált; az ICED EARTH athéni koncertje szólt ;-) "

nna, ugye, mondom, h manowar... ;-))))

Előzmény: Di JoiNT RiCHY (1051)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1053
Rich:Nem feltétlenül jön be, csak azért mondtam,hogy ne a Hammer topicot csesszük el a vitánkkal, amit te kezdtél, mert én egy árva szót nem szóltam hozzád. Vagy írd meg emilben, hogy pontosan mi a fene bajod van.
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.01 0 0 1052
Rich:Nem feltétlenül jön be, csak azért mondtam,hogy ne a Hammer topicot csesszük el a vitánkkal, amit te kezdtél, mert én egy árva szót nem szóltam hozzád. Vagy írd meg emilben, hogy pontosan mi a fene bajod van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!