Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1132
hehehe
szerintem ok nem annak tartjak, de az utolso koncertelmenyem toluk az volt, hogy zuztak egy feloran keresztul, kegyeteln szarok voltak meg kasahegy, aztan a vegen kozkivanatra ujra eljatszottak egy szamot
voltunk vagy 15-en
de az a rovidhaju gitaros egeszen jol jatsza a slayert lehet hogy tobbet ernenek ha azt jatszananak
uj album: Bohoc a pokolbol
g
Előzmény: Kátai Tamás (1131)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1131
A Zombie Holocaust az egy vicc, nem? A Részeg Jézus című albumuk, hát az nagyon rossz. Tényleg komolyan csinálják?
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1130
vortex
ha meg csak ez lenne a baj, mert ok tenyleg a Marduk, legalabbis Valentin(a guggolo Vader polos srac)ezt hireszteli, na szoval a Zombie Holocaust egy varosszerte legendas(an pontatlan)death csapat(ld Mosonmagyarovar city)
ja huje vagyok eztet mar irtam..
g
Előzmény: VORTEX (1129)
VORTEX Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1129
Kedves fémfejek nektek mi a véleményetek a Pokolgép interjúról az mhh 123-ban.

Mikor megláttam a Mardukos sztárfotót, azt hittem, hogy valami Marduk fanok öltöztek be poénból Marduknak, hogy'. Olyan bordásfal pedig már csak a cseheknél van...

ROCKER Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1128
NEKÜNK KELLESZ!!!
Írok is egy elevelet.

EZ AZ !!! :)))

Előzmény: Törölt nick (1117)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1127
Tényleg, Super, ti nem tudtok valamit az Intense-ről?
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1126
Bazzeg, mit keres itt az a fasz Boda Marci??? :))

Az osztalytarsam volt, meg egyutt hajtottuk szet a fiat unojukat a kereszturi erdoben:))

Nyaron meg megkert, hogy csinaljak neki lemezboritot az uj bubuz pancs albumhoz. Csinaltam egy tokjo morf uvegkovet benne egy fickoval, aki szetakarja utni, morfoltam,smootholtam a szineket, a hatter tiszta szinorgia lett, klassz olvado betuket csinaltam meg minden, oszt' nem kellett neki:) Ez van.

Azota sem beszeltem vele, de ha mar ilyen hires, akkor elmegyek hozza autogrammert vagy leszopni:)

Előzmény: Törölt nick (1115)
bpete Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1125
supertzar: Eleg regota olvasom a Hammert (no.63), stenyleg allandoan fejlodik, egyre jobb. Lenne viszont par kerdesem:
Nem lehetne-e a piros MHH logot lecserelni?
Nekem nem tetszik.
Lesz e valaha tobb oldalas az ujsag? (tartosan)
Asszem te mondtad meg regen, hogy a japcsiknal tel.konyv vastagsagu. (vastag papirra dolgoznak?:)) Na igaz a piac eleg kicsi..
Persze ettol meg a Hammer marad AZ ujsag.

Mas:
Regebben szerintem tobb maganeletet vittetek a cikkekbe, ami szerintem dobta az ujsagot, s mintha ezt mostanaban hanyagolnatok. Egyszer eszembe is jutott, hogy kuldenek egy levelet a sugd meg-be leirva, hogy kirol mit tudok.:)
De hat eleg lusta vagyok...

udv.
bpete

wice Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1124
eccer, ugy ot-hat eve, irtam egy tok ertelmes levelet, negy oldal volt, gorcsot kapott a csuklom, mire. megalmodtam benne a metal jovojet, osszegeztem a multjat, meg egyaltalan, hihetetlen eleslatasrol arulkodo eszreveteleket tettem az ujsag szerkesztesi modjat, a zenekarok ertekeleset, a cikkek iroinak elmeallapotat es frizurajat illetoen.

egy sort se kozoltetek belole. azota vagyok haragban a vilaggal. miattatok van ez az egesz.

Előzmény: supertzar (1121)
Fafara Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1123
a so tartosit vagy mi
inkabb csak sozz :)))
Előzmény: wice (1122)
wice Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1122
figyelj, ha a szerkeszto gongyszemek miattad megfosztanak kedvenc szorakozasomtol, az ifju magyar metalosok idiotizmusanak tanulmanyozasatol, felgyujtom a faludat, es a helyet beszorom soval.
Előzmény: taptarap (1119)
supertzar Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1121
Írjál értelmes levelet, hajrá!
Bár jönne olyan is, de hát ilyen újsághoz csak ilyen olvasói levek járnak... :-)
X Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1120
Amikor még vettem a MHH-t legalább azon jókat tudtam szórakozni:) De miután már tényleg csak 3-4 oldalt olvastam el havonta, akkor megfosztottam magam ettől az élvezettől is:) Vagy mostanában nagyon unalmasak az anyázások? :-)
Egyébként biztos sokan egyetértenek veled.
taptarap Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1119
Kedves minden szerkesztő göngyszemek!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne hanyagolni a levelezős rovatból azt a sok egymás anyukájának emlegetéséve foglalkozó levelet és mondjuk valami értelmesebbel feltölteni, amire megéri nyomdafestéket áldozni????
Biztos akad, aki egyetért velem...

patek 61895 Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1118
üdv !
supertzar : tegnap végre kiolvastam a HAMMER-t,és lenne néhány észrevételem :hiányolom az igazán kemény zenéket,jó volt VADER,HATE ETERNAL...
de szerintem ez kevés....remélem a következő számban tényleg lesz IMMORTAL és MAYHEM(jaj de várom már)és még egy csomó durva banda...
tudom-tudom ez a lap nem csak erről szól,de most szerintem tényleg sok volt a lágyabb cucc...én is szívesen olvasok a STRATO-ról,a WITHOUT FACE-ről ,sőt a POKOLGÉP interjú is tetszik,de az AC/DC
a H-D BAND,a NOTTINGHAM ....ja meg a DIO...
még a "NYAKFIAM" cikket is olvastam,mert nagyon jót zúztak a TILOS PARTY-n...
a másik,a posztertéma....mostanában örült a fejem,
volt IMMORTAL,MARDUK,SATYRICON...de a mostani egy kicsit gyenge eresztés volt(a MAYHEM-et el is felejtettem)
szerintem jó lenne úgy ahogy volt:csak 2 banda képe,így legalább nagyban díszeleghet a falon..
tehát jöhet a NILE,NEUROSIS,EMPEROR,AMORPHIS,IN FLAMES,NEVERMORE,OPETH...
nem csesztetés képpen írtam ezeket,csak egy vélemény.....bocs
már nagyon várom az új CD mellékletet,remélem az is hasonlóan ilyen jó lesz...bár gyanítom a SR2000
nem nagyon van időtök az ilyenekre......
addig is jó munkát......
szóval nem puttózni akarom a lapot csak jó volna megtalálni a helyes egyensúlyt hamár egyesek szerint újra "divat" lesz a DEATH metal,a BLACK metal meg úgyis felkapott mostanság...
én személy szerint nyitott vagyok szinte minden stílusrabár a legdurvább zenéket kedvelem leginkább,de a MAYHEM után képes vagyok pl:OPETH-et hallgatni...ugyanúgy a NEUROSIS után ARCTURUS-t
vagy IN THE WOODS-ot...
tényleg ,mi van most az ARCTURUS-szal ????
na ennyi elég is mára
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1117
Most sehol se. Rengeteg helyen zenéltem, de mindenhonnan kirúgtak... ez a Crossbones dolog is csak egy hónapig tartott. Volt egy nagyon-nagyon jó zenekarom, a Voyc, ez ilyen nagyon komplex, progresszív zene, hathúros bőgő meg héthúros gitár, megalománia a köbön, de sajna feloszlott, mert a dobosunknak gyereke született és nem tudott tovább zenélni. Ha együtt maradunk, akkor most ott lennénk a hazai rockzene élmezőnyében, de sajnos behalt a dolog. Szóval, ha valahova bőgős kell, szóljatok.
Előzmény: Törölt nick (1116)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1116
vincent
te ugye basszeros vagy, de mellik csapatban?
g
Előzmény: Törölt nick (1115)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1115
Igen, valami ilyesmi. Próbáltak asszem a Boda Marcival (ex-Cucumber, BooBoo's Punch énekes), de nem jött össze, vagy valami ilyesmi. Mellesleg hallottátok már a BooBoo's Punch-ot? Nagyon jó zene, ilyen Korn hatások, meg gépek... de tök profi. (Egy-két taggal anno még együtt zenéltem a Crossbones-ban. Régi szép idők...:-))))
Előzmény: Fafara (1114)
Fafara Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1114
en ott akadtam el h kivalt az enekes a bgitaros es a szintis, maradt a gitaros es dobos es kiegeszultek az ex-subject tagokkal aztan h most mi van veluk a fene sem tudja
Előzmény: Törölt nick (1113)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1113
Olyasmit hallottam,hogy kivált az énekes, aztán visszament, aztán feloszlottak. De csak szigorúan pletykaszinten, hivatalos helyről sehonnan se.
Előzmény: BreZol (1104)
Zero Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1112
hát tényleg nem kronológiai sorrendben olvastam el a hozzászólásokat, fejem hulljon saját kezem által...

a summer rocks 2k logo viszont tényleg jól sikeredett

Előzmény: supertzar (1099)
Phaetos Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1111
Jön valaki Eurorockra?Az birjon már irni vagynézzen be az Eurorock topicra.
mellesleg most végül is mi a végső sorrend a gothica fesztiválon?
adamskij Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1110
hüpp-hüpp :D
Törölgetem a krokodilkönnyeimet, mert annyira jól esik egy kis elismerés.
Még egy trendy gótic bandának is.
Elismerések helye
Köszönjük szépen, supertzar és YETI.

...and here they come:The Dethroners

Előzmény: YETI (1097)
wice Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1109
ha le nem is toltheto, archivbol streaming realaudioban hallgathato, ugyhogy ne lazadj. mellesleg lehet, h menet kozben dol el, h mit raknak be...
Előzmény: Espé (1100)
Tomiboly Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1108
Kedves Yeti:
MEGATHANX a tobbi Tronfoszto neveben is!
Előzmény: YETI (1097)
araya Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1107
Figyeljetek már!
Zámbó dzsini télleg beszállt a Destruction-be? :)))
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1106
supertzar
na nem bantasibol mondtam am azt amit, de kicsit villodzott a fejem a fekete es sotetkek egyuttesetol, meg a destruction interju szinosszeallitasatol
az ehavi anyag nagysagrendekkel jobban bejott mint az elozo
szerencsere ebben a szamban vegre elhagytatok azt a remek megoldast, hogy hasabtordelesnel az albumcimmel fejezodik be a hasab es a folytatas eggyel odebb van
a szlovakiai Zombie Holocaust-t mar meg sem emlitem, haha
na de let the hammer fall

g
ui.a klubtagsagihoz mindenkeppen szines kep kell, mert van ezer feketefeher kepem?

Előzmény: supertzar (1065)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1105
supertzar: a SummeRRockS logot ki tervezte? Vegul is jo, klassz dolog az a gitaros megoldas a kozepen, de azert illett volna valami szurkes repedezett ko/szegecselt fem textura ra.

mas:a levrovban a zenehitvitakat nem lehetne hanyagolni? Biztos vannak mas ertelmesebb levelek is.

BreZol Creative Commons License 2000.04.04 0 0 1104
Nem tud valaki valamit az Intense nevű formációról? Én a tavalyi sziget óta semmit nem hallottam róluk, és a honlapjuk sem frissült már lassan egy éve. Feloszlottak, vagy mi?
Fafara Creative Commons License 2000.04.03 0 0 1103
majd szólok ha kész.
Előzmény: supertzar (1102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!