AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
hüpp-hüpp :D
Törölgetem a krokodilkönnyeimet, mert annyira jól esik egy kis elismerés.
Még egy trendy gótic bandának is.
Elismerések helye Köszönjük szépen, supertzar és YETI.
supertzar
na nem bantasibol mondtam am azt amit, de kicsit villodzott a fejem a fekete es sotetkek egyuttesetol, meg a destruction interju szinosszeallitasatol
az ehavi anyag nagysagrendekkel jobban bejott mint az elozo
szerencsere ebben a szamban vegre elhagytatok azt a remek megoldast, hogy hasabtordelesnel az albumcimmel fejezodik be a hasab es a folytatas eggyel odebb van
a szlovakiai Zombie Holocaust-t mar meg sem emlitem, haha
na de let the hammer fall
g
ui.a klubtagsagihoz mindenkeppen szines kep kell, mert van ezer feketefeher kepem?
supertzar: a SummeRRockS logot ki tervezte? Vegul is jo, klassz dolog az a gitaros megoldas a kozepen, de azert illett volna valami szurkes repedezett ko/szegecselt fem textura ra.
mas:a levrovban a zenehitvitakat nem lehetne hanyagolni? Biztos vannak mas ertelmesebb levelek is.
Nem tud valaki valamit az Intense nevű formációról? Én a tavalyi sziget óta semmit nem hallottam róluk, és a honlapjuk sem frissült már lassan egy éve. Feloszlottak, vagy mi?
Látom feldobódott a topic :) Nyakfiam, puffancs, hihi, nagyon jók :)) Ilyen jót utoljára wice vmelyik beszólásán kacagtam.
Azért a címlapos Sick It Of All sem volt rossz :))
És ha már Nyakfiam, jöjjön egy kis önreklám, vmi ilyesmit írtam: koncerteken hatalmas energiákat mozgatok meg.... a mozgattok helyett ugye. Ezen is fetrengtem keveset mikor megláttam :)))
Figyelj, Yetikém!
A kezed letörne, ha egyszer a műsor előtt reklámoznád a Parát, mi? Én még egyszer sem hallottam, és mindig elfelejtem. Azért remélem, real audioban le lehet tölteni!
Para Radio Heaven And Hell 2000.04.03. 18.00-20.00
(link kicsit lentebb)
Ez is az is 120 percben, Gothica, romantika,
Kreator - Behind The Mirror (Terrible Certainty 1987 Noise)
The Art Of Dethronement - Back To Life (Down On My Knees EP 2000 HMP)
HIM - Join Me In Death (Join Me maxi 1999 - BMG)
My Dying Bride - Christliar (The Light At The End Of The World 1999 Peaceville)
Nightwish – Gethsemane (Oceanborn 1999 Spinefarm)
Without Face – Caleidoscope / Sands Of Time (Deep Inside EP 2000 HMP)
Pantera – Goddamn Electric (Reinventing The Steel 2000 Warner)
C.A.F.B.: Alomgyar (MindenHato 1999 HMP)
U.D.O. - Azrael (No Limits 1998 GUN/BMG)
Dying Wish - The Silent Horizon (The Silent Horizon 2000 HMP)
Ideas – The Embrace Of The Sun (demo 2000 Nephilim)
Vale Of Tears – The Mountains Are Waiting For You (The Curse EP 1999 Szerzoi kiadas)
Cradle Of Filth – Funreal In Carpathia (Dusk And Her Embrace 1996 MFN)
Children Of Bodom – Children Of Bodom (Hatebreeder 1999 Nuclear Blast)
Black Leaves – What`s Death Hidding (demo 2000)
Type O Negative: My Girlfriends Girlfriend (October Rust 1996 Roadrunner)\
Ektomorf – A Tuz gyermeke (Kalyi Jag 2000 Nephilim)
Manowar – Metal Daze (Hell On Stage 1999 Nuclear Blast)
In Flames – Lunar Strain (Lunar Strain Wrong Again)
a lukacs david fotoi kozott tenyleg akad jo
es szerintem nem a millios eladasok miatt van
szerintem mondjuk benne van, hogy a jeff ament is azert , meg hat talan a tesoja
nem tudom hogy hogy mukodik
ez csak azert jutott eszembe, mert multkor atlapoztam, vagy jo 100 ujsagot, es hat a zenei ujsagokban nem sok volt az ertekelheto
de azert egy ketto akadt
ti azert hatha tudtok valamit tenni ezzel kapcs
szerintem
es az nem lenn rossz
hmm
en szeretnem
es ez most tenyleg nem valami leszolo hozzaszolas akart lenni
csak ize, na jo szerelmet nem fogok azert vallani, meg nektek sem
:o)))
Mondjuk szvsz azért, mert a Pearl Jam minimum egymillió eladott lemezzel számol (ex has - :-)), van lé a komoly fotósokra, az 5-10-20 ezres eladásokkal "büszkélkedő" underground metal bandákat meg a haverok fotózzák. Mert úgyis csak a metal lapokban szerepelnek majd.
Persze, tudhatna a haver is jó fotókat csinálni, de ez ritkán jön össze.
Amúgy kint is, itthon is akadnak kivételek, pl. az új Art Of Dethronement fotón érzem a törődést, vagy Lukács Dávid képein.
hehh, ezt eszre se... monnyuk seattle ota annyi hulye nevu zenekar porog (het mari harom, h mast ne mondjak), h a "nyakfiam" nev maximum szokatlan fantaziatlansagaval tunne ki :-)
egy kicsit komolyabban (ma ugysem menne)
szoval ami a hammerben nagyon zavart pl, es sok mas ujsagban is, hogy normalis zenekari kep nem igazan van
jo ott van a zenekar, neha beallnak hevimetalba
van hogy csak ugy negyen oten egymas melett, de valami izleses fenykepp lenne roluk
az nem igazan
miert???
tudom fanatikus vagyok , de akkor is az egyik legkedvesebb fenykepem ami az ujsagban megjelent, az egy Pearl Jam foto, amikor is valami dombon vannak, es az edward labai kozott atcsillan a nap
hmm
namegint jo nagy marhasagot irtam,e s azon gondolkozom, hogy hagyjam e a fenebe
:o))
ugysem
vmelyik immortal cikk kepalairasaban a dobos neve melle zarojelben ott volt, h "puffancs". monnyuk telleg ugy nezett ki a kepen :-)
az immortal amugy a legbenabb imidzsu black zenekarok egyike imho, talan a marduk veheti meg fel veluk a versenyt, ld az uj hammer 58. oldalan a tornatermes kepet...
wice a nyertes! (gondoltam...)
Szóval a puffancs jelző black és egyéb metalokban alulképzett nyomdai előkészítős kollégáinknak szólt, amolyan belső utasításként, nehogy fordítva tegyék be a fotót. Természetesen felhasználás után ki kellett volna kapniuk, amit persze nem tettek meg, más viszont ezt nem vette észre, csak nyomtatás után. :-)
Amúgy Immortalék életük egyik nagy tévedésének tartják ezt a fotósorozatot! :-)