AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Ha legközelebb összefutok Lali tesójával (mint minden hétvégén), akkor megérdeklődjem a dolgokat Intense-el kapcsolatban? (Nekem akkor is jobban tetszett az Intense Agonizing...)
Intense.
Nos, én úgy tudom, hogy Lali (gitár) és Sanyi (dob) Amerikában vannak, hamarosan jönnek haza. Az énekes, Gábor valóban kiszállt egy időre, de visszajött. Sampler nincs és a basszusgitáros egy miskolci srác. De ebből semmi sem biztos.
brezol
okeoke rosszul fogalmaztam
azt akartam mondani,hogy bar nagyon igyekeztek meg minden meg az eneks szimpatikusan szovegelt, de a zene valahogy nem tudott megragadni bennem
kicsit olyan volt mint mikor tudod hogy ez azert nem rossz, de masnap mar nem tudnad megmondani hogy milyen
g
Én, mint pár bejegyzéssel lejebb montdtam, a Szigeten láttam őket az Intense-t, ott tényleg elég szarul szóltak, de azért azt ne mondja senki, hogy nem voltak "jó számaik"
en nyaron lattam az Intense-t mert nagyon felcsigaztak az irasok az MHH-ban, de nem esett le az allam, es senkinek sem amugy,egy gitar meg a samplerek se voltak sehol, meg a jo szamok se voltak sehol
g
smoon: mindenképpen lesz buli black csapatokkal, csak a tavaszi programba most nem fér be, nyáron pedig csaba city halott hely. De őszre valami jó kis zúzdát rendezünk. Addig is szombaton Dying Wish - Aebsence, május 20-án pedig egy 8 zenekaros buli egy kissé "kommerszebb" vonalon: CAWATANA, Dying Wish, Replika, Voyage, Black-Out, Baby Bone, EvenSong, MZ/X.
országszerte néhány helyen pedig az EvenSong és a The Art of Dethronement bukkan fel. Ennyi elég lesz most tavaszra.
A következő bulin kitolok veled: felírlak a vendéglistára, akkor nem tudsz belógni
Amíg jön és eldobolja mondjuk a Nuclear Wart, tőlem akár Pataky összest is hallgathat. :-)
Én ugyan nem értem, miket írtál még legalulra, csak a dizájner szót találtam meg a szótárban, de olyannal még nem találkoztam. :-) Aszondod, kéne? Szerintem még több pirosat, aztán hadd szóljon!
Let there be Red!
The Trend is Red!
Let the Hammer be red!
Red Awaits!
Red'em all!
majd mikor megtudod, mit hallgat Away mostanaban, akkor fogsz padlot, jobarat. :-)
a garbage kulonben jo. meg a sugar ray-tol a mean machine, foleg, mikor a klipben breakel az enekes, az annyira aranyos. a tobbirol nem nyilatkozom.
logo telleg ronda, tobb pirosat, aszondom, es a "bevel" funkcio hasznalataban se fogjatok vissza a dizajneretek, ez igy nem eleg modern, a haromdimenzios hatasbol sosem eleg, ez a jovo trendje, es olyan izleses is, telleg.
szerintem ezt Csabával beszélhetted meg. Köv. címlapot lehet majd jól kritizálni, mert azt már én csinálom. Logo amúgy nagyobb lesz és domború. És nem fog senki kukucskálni alóla :)
Vagy lehetne ez egy rejtvény, logo eltakarja az aktuális arcot, a többi felirat a testet és lehet találgatni ki van a borítón!
Tényleg, a Shock! logó is pirosas, ha jól rémlik, bár nem eléggé. Több pirosat, még, még, még!
Komolyan, Faff, nem akarjátok nagyobbra venni a Shock! logót? Szerintem legalább kétszer ekkora kéne, és legközelebb a delikvens lejjebb is csúszhatna, hogy ne a felirat alól kukucskáljon. Vagy ezt már beszéltük egyszer?
Még egy kis rózsaszín és már hívom is Miskolcot, mi a körzetszám, 46? :-)
Marty Friedmannek egyébként elment az esze. És ez most már hivatalos tény. Bizonyíték? Íme:
Yet you walked away in the middle of a tour.
The best way I can explain it is this: I love playing the guitar and touring so much that I often got blinded to how I was really feeling about the music itself. Some realities started sinking in during this particular tour, and I found myself playing these songs and feeling only nostalgia—no real passion. The music had nothing to do with what was going on in my mind. We were holding up the flag for traditional heavy metal, and that’s just not me. I’m way more into pop and rock, and I think this is an incredibly exciting period for the music.
What bands specifically do you find so exciting?
Garbage, Fastball, the Goo Goo Dolls, Sugar Ray and many others. These bands are all doing inventive things with great, catchy songs that are not about death and destruction. It’s all about great songs. [Megadeth singer and guitarist] Dave Mustaine is a great songwriter, too, but I just don’t want to deal with the limitations of being in a band called Megadeth anymore. And I think they’ll make better Megadeth music without me trying to pull them in a different direction.
Két eset lehet még:
a. Megsüketült
b. Megtért, mint DM, csak még jobban.
Na persze, pont a piros logót, még mit nem, az a kedvencem, az a legjobb az egész lapban. Ha nem lenne piros, már rég a Rockinformnál lennék, mer' azoknak megbízhatóan piros, még kicsit pirosabb is. Szóval, nem, be-be-beeee.
Több oldalt, mi, meg több magánéletet, hehe.
Már így is a cikkek vannak a magánéletünkben :-)
Jobban belegondolva, utóbbi nincs is, max. Ollynak :-)
Egyelőre nem lesz több oldal, kéne megbízhatóan, állandóan 4-5 komoly, nem szakmai hirdető (álom, álom...) és akkor lehetne fejleszteni. Addig meg marad a true metalos Damoklész pallos a fej felett.
adamskijhoz lenne egy kérdésem. Két és fél hete olvastam a Ragyogás oldalán, hogy az Asylum pincében Art of Dethronement koncert lészen. Én még nem láttam a bandát, úgyhogy gondoltam, csak elmegyek. A végén a Suckerpunch nevű, khm... zenekar játszott. Miért is nem voltatok ott? (Egyébként megnéztem volna, hogy fértetek volna be.)
adamskij: én nem akartam belemenni ebbe a témába, de ti már eljutottatok valahová, de az említettek meg vannak győződve arról, hogy ők nagyon profi zenészek és nem láttam tőlük még semmit se. Hiába a profizmus...
adamskij: az az igazság, hogy én is tudok egy ilyen zenekarról, akik így kezdtek zenélni, de többet nem beszélek róla, mert valakik magukra vehetik és borzasztóan megsértődhetnek...
Zero: azért ott van az a kép elég rendesen, az elírás pedig biztos azért van hogy megtévessze az ilyen magamfajta "szegedi blekkendekkere" arcokat. Szervezel e a közeljövőben olyan bulit Csabán amelyen black csapatok is fellépnek, hogy ilyen "szegedi blekkendekkere" arcok tudnák rá verni a nyálukat. Ígérem oda is megpróbálok belógni! Oláh Gabit pedig azért nem kértem mert ő már volt benne Misivel, különben az a srác, aki akkor éppen a szintisük volt, az én "szegedi blekkendekkere" intézkedésem szüleménye volt. Akkor is ugyanúgy lógtam be hátul mint legutóbb, de most majd módszert kell váltanom, mert túl sokat ugatok a stratégiáimról.
MHH: rég volt Mood az újságban! Nem terveztek hamarosan egy 5 oldalnyi interjút a zenekarról? Az az érzésem, hogy ez az újság mostanában egyre inkább egy Hammer Records katalógussá kezd válni. Fikázzatok le nyugodtan ha nincs igazam!
Én úgy tudom, hogy amikor katonák voltak a srácok, kisorsolták,
ki melyik hangszeren játszik. Halálkomoly. És persze nincs basszusgitáros!
De hatalmas csárdás death metalt játszanak, tényleg pontatlan
mint az állat, de ez a cím - Bohóc a pokolból - magáért beszél.
Nyugati színvonalú produkció. :))
hehehe
szerintem ok nem annak tartjak, de az utolso koncertelmenyem toluk az volt, hogy zuztak egy feloran keresztul, kegyeteln szarok voltak meg kasahegy, aztan a vegen kozkivanatra ujra eljatszottak egy szamot
voltunk vagy 15-en
de az a rovidhaju gitaros egeszen jol jatsza a slayert lehet hogy tobbet ernenek ha azt jatszananak
uj album: Bohoc a pokolbol
g
vortex
ha meg csak ez lenne a baj, mert ok tenyleg a Marduk, legalabbis Valentin(a guggolo Vader polos srac)ezt hireszteli, na szoval a Zombie Holocaust egy varosszerte legendas(an pontatlan)death csapat(ld Mosonmagyarovar city)
ja huje vagyok eztet mar irtam..
g
Kedves fémfejek nektek mi a véleményetek a Pokolgép interjúról az mhh 123-ban.
Mikor megláttam a Mardukos sztárfotót, azt hittem, hogy valami Marduk fanok öltöztek be poénból Marduknak, hogy'. Olyan bordásfal pedig már csak a cseheknél van...