AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Tényleg, a Shock! logó is pirosas, ha jól rémlik, bár nem eléggé. Több pirosat, még, még, még!
Komolyan, Faff, nem akarjátok nagyobbra venni a Shock! logót? Szerintem legalább kétszer ekkora kéne, és legközelebb a delikvens lejjebb is csúszhatna, hogy ne a felirat alól kukucskáljon. Vagy ezt már beszéltük egyszer?
Még egy kis rózsaszín és már hívom is Miskolcot, mi a körzetszám, 46? :-)
Marty Friedmannek egyébként elment az esze. És ez most már hivatalos tény. Bizonyíték? Íme:
Yet you walked away in the middle of a tour.
The best way I can explain it is this: I love playing the guitar and touring so much that I often got blinded to how I was really feeling about the music itself. Some realities started sinking in during this particular tour, and I found myself playing these songs and feeling only nostalgiano real passion. The music had nothing to do with what was going on in my mind. We were holding up the flag for traditional heavy metal, and thats just not me. Im way more into pop and rock, and I think this is an incredibly exciting period for the music.
What bands specifically do you find so exciting?
Garbage, Fastball, the Goo Goo Dolls, Sugar Ray and many others. These bands are all doing inventive things with great, catchy songs that are not about death and destruction. Its all about great songs. [Megadeth singer and guitarist] Dave Mustaine is a great songwriter, too, but I just dont want to deal with the limitations of being in a band called Megadeth anymore. And I think theyll make better Megadeth music without me trying to pull them in a different direction.
Két eset lehet még:
a. Megsüketült
b. Megtért, mint DM, csak még jobban.
Na persze, pont a piros logót, még mit nem, az a kedvencem, az a legjobb az egész lapban. Ha nem lenne piros, már rég a Rockinformnál lennék, mer' azoknak megbízhatóan piros, még kicsit pirosabb is. Szóval, nem, be-be-beeee.
Több oldalt, mi, meg több magánéletet, hehe.
Már így is a cikkek vannak a magánéletünkben :-)
Jobban belegondolva, utóbbi nincs is, max. Ollynak :-)
Egyelőre nem lesz több oldal, kéne megbízhatóan, állandóan 4-5 komoly, nem szakmai hirdető (álom, álom...) és akkor lehetne fejleszteni. Addig meg marad a true metalos Damoklész pallos a fej felett.
adamskijhoz lenne egy kérdésem. Két és fél hete olvastam a Ragyogás oldalán, hogy az Asylum pincében Art of Dethronement koncert lészen. Én még nem láttam a bandát, úgyhogy gondoltam, csak elmegyek. A végén a Suckerpunch nevű, khm... zenekar játszott. Miért is nem voltatok ott? (Egyébként megnéztem volna, hogy fértetek volna be.)
adamskij: én nem akartam belemenni ebbe a témába, de ti már eljutottatok valahová, de az említettek meg vannak győződve arról, hogy ők nagyon profi zenészek és nem láttam tőlük még semmit se. Hiába a profizmus...
adamskij: az az igazság, hogy én is tudok egy ilyen zenekarról, akik így kezdtek zenélni, de többet nem beszélek róla, mert valakik magukra vehetik és borzasztóan megsértődhetnek...
Zero: azért ott van az a kép elég rendesen, az elírás pedig biztos azért van hogy megtévessze az ilyen magamfajta "szegedi blekkendekkere" arcokat. Szervezel e a közeljövőben olyan bulit Csabán amelyen black csapatok is fellépnek, hogy ilyen "szegedi blekkendekkere" arcok tudnák rá verni a nyálukat. Ígérem oda is megpróbálok belógni! Oláh Gabit pedig azért nem kértem mert ő már volt benne Misivel, különben az a srác, aki akkor éppen a szintisük volt, az én "szegedi blekkendekkere" intézkedésem szüleménye volt. Akkor is ugyanúgy lógtam be hátul mint legutóbb, de most majd módszert kell váltanom, mert túl sokat ugatok a stratégiáimról.
MHH: rég volt Mood az újságban! Nem terveztek hamarosan egy 5 oldalnyi interjút a zenekarról? Az az érzésem, hogy ez az újság mostanában egyre inkább egy Hammer Records katalógussá kezd válni. Fikázzatok le nyugodtan ha nincs igazam!
Én úgy tudom, hogy amikor katonák voltak a srácok, kisorsolták,
ki melyik hangszeren játszik. Halálkomoly. És persze nincs basszusgitáros!
De hatalmas csárdás death metalt játszanak, tényleg pontatlan
mint az állat, de ez a cím - Bohóc a pokolból - magáért beszél.
Nyugati színvonalú produkció. :))
hehehe
szerintem ok nem annak tartjak, de az utolso koncertelmenyem toluk az volt, hogy zuztak egy feloran keresztul, kegyeteln szarok voltak meg kasahegy, aztan a vegen kozkivanatra ujra eljatszottak egy szamot
voltunk vagy 15-en
de az a rovidhaju gitaros egeszen jol jatsza a slayert lehet hogy tobbet ernenek ha azt jatszananak
uj album: Bohoc a pokolbol
g
vortex
ha meg csak ez lenne a baj, mert ok tenyleg a Marduk, legalabbis Valentin(a guggolo Vader polos srac)ezt hireszteli, na szoval a Zombie Holocaust egy varosszerte legendas(an pontatlan)death csapat(ld Mosonmagyarovar city)
ja huje vagyok eztet mar irtam..
g
Kedves fémfejek nektek mi a véleményetek a Pokolgép interjúról az mhh 123-ban.
Mikor megláttam a Mardukos sztárfotót, azt hittem, hogy valami Marduk fanok öltöztek be poénból Marduknak, hogy'. Olyan bordásfal pedig már csak a cseheknél van...
Az osztalytarsam volt, meg egyutt hajtottuk szet a fiat unojukat a kereszturi erdoben:))
Nyaron meg megkert, hogy csinaljak neki lemezboritot az uj bubuz pancs albumhoz. Csinaltam egy tokjo morf uvegkovet benne egy fickoval, aki szetakarja utni, morfoltam,smootholtam a szineket, a hatter tiszta szinorgia lett, klassz olvado betuket csinaltam meg minden, oszt' nem kellett neki:) Ez van.
Azota sem beszeltem vele, de ha mar ilyen hires, akkor elmegyek hozza autogrammert vagy leszopni:)
supertzar: Eleg regota olvasom a Hammert (no.63), stenyleg allandoan fejlodik, egyre jobb. Lenne viszont par kerdesem:
Nem lehetne-e a piros MHH logot lecserelni?
Nekem nem tetszik.
Lesz e valaha tobb oldalas az ujsag? (tartosan)
Asszem te mondtad meg regen, hogy a japcsiknal tel.konyv vastagsagu. (vastag papirra dolgoznak?:)) Na igaz a piac eleg kicsi..
Persze ettol meg a Hammer marad AZ ujsag.
Mas:
Regebben szerintem tobb maganeletet vittetek a cikkekbe, ami szerintem dobta az ujsagot, s mintha ezt mostanaban hanyagolnatok. Egyszer eszembe is jutott, hogy kuldenek egy levelet a sugd meg-be leirva, hogy kirol mit tudok.:)
De hat eleg lusta vagyok...
eccer, ugy ot-hat eve, irtam egy tok ertelmes levelet, negy oldal volt, gorcsot kapott a csuklom, mire. megalmodtam benne a metal jovojet, osszegeztem a multjat, meg egyaltalan, hihetetlen eleslatasrol arulkodo eszreveteleket tettem az ujsag szerkesztesi modjat, a zenekarok ertekeleset, a cikkek iroinak elmeallapotat es frizurajat illetoen.
egy sort se kozoltetek belole. azota vagyok haragban a vilaggal. miattatok van ez az egesz.
figyelj, ha a szerkeszto gongyszemek miattad megfosztanak kedvenc szorakozasomtol, az ifju magyar metalosok idiotizmusanak tanulmanyozasatol, felgyujtom a faludat, es a helyet beszorom soval.
Amikor még vettem a MHH-t legalább azon jókat tudtam szórakozni:) De miután már tényleg csak 3-4 oldalt olvastam el havonta, akkor megfosztottam magam ettől az élvezettől is:) Vagy mostanában nagyon unalmasak az anyázások? :-)
Egyébként biztos sokan egyetértenek veled.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne hanyagolni a levelezős rovatból azt a sok egymás anyukájának emlegetéséve foglalkozó levelet és mondjuk valami értelmesebbel feltölteni, amire megéri nyomdafestéket áldozni????
Biztos akad, aki egyetért velem...
üdv !
supertzar : tegnap végre kiolvastam a HAMMER-t,és lenne néhány észrevételem :hiányolom az igazán kemény zenéket,jó volt VADER,HATE ETERNAL...
de szerintem ez kevés....remélem a következő számban tényleg lesz IMMORTAL és MAYHEM(jaj de várom már)és még egy csomó durva banda...
tudom-tudom ez a lap nem csak erről szól,de most szerintem tényleg sok volt a lágyabb cucc...én is szívesen olvasok a STRATO-ról,a WITHOUT FACE-ről ,sőt a POKOLGÉP interjú is tetszik,de az AC/DC
a H-D BAND,a NOTTINGHAM ....ja meg a DIO...
még a "NYAKFIAM" cikket is olvastam,mert nagyon jót zúztak a TILOS PARTY-n...
a másik,a posztertéma....mostanában örült a fejem,
volt IMMORTAL,MARDUK,SATYRICON...de a mostani egy kicsit gyenge eresztés volt(a MAYHEM-et el is felejtettem)
szerintem jó lenne úgy ahogy volt:csak 2 banda képe,így legalább nagyban díszeleghet a falon..
tehát jöhet a NILE,NEUROSIS,EMPEROR,AMORPHIS,IN FLAMES,NEVERMORE,OPETH...
nem csesztetés képpen írtam ezeket,csak egy vélemény.....bocs
már nagyon várom az új CD mellékletet,remélem az is hasonlóan ilyen jó lesz...bár gyanítom a SR2000
nem nagyon van időtök az ilyenekre......
addig is jó munkát......
szóval nem puttózni akarom a lapot csak jó volna megtalálni a helyes egyensúlyt hamár egyesek szerint újra "divat" lesz a DEATH metal,a BLACK metal meg úgyis felkapott mostanság...
én személy szerint nyitott vagyok szinte minden stílusrabár a legdurvább zenéket kedvelem leginkább,de a MAYHEM után képes vagyok pl:OPETH-et hallgatni...ugyanúgy a NEUROSIS után ARCTURUS-t
vagy IN THE WOODS-ot...
tényleg ,mi van most az ARCTURUS-szal ????
na ennyi elég is mára
Most sehol se. Rengeteg helyen zenéltem, de mindenhonnan kirúgtak... ez a Crossbones dolog is csak egy hónapig tartott. Volt egy nagyon-nagyon jó zenekarom, a Voyc, ez ilyen nagyon komplex, progresszív zene, hathúros bőgő meg héthúros gitár, megalománia a köbön, de sajna feloszlott, mert a dobosunknak gyereke született és nem tudott tovább zenélni. Ha együtt maradunk, akkor most ott lennénk a hazai rockzene élmezőnyében, de sajnos behalt a dolog. Szóval, ha valahova bőgős kell, szóljatok.
Igen, valami ilyesmi. Próbáltak asszem a Boda Marcival (ex-Cucumber, BooBoo's Punch énekes), de nem jött össze, vagy valami ilyesmi. Mellesleg hallottátok már a BooBoo's Punch-ot? Nagyon jó zene, ilyen Korn hatások, meg gépek... de tök profi. (Egy-két taggal anno még együtt zenéltem a Crossbones-ban. Régi szép idők...:-))))