T. moderatúra!
Régebben kértem e topik törlését, mivel egy ember segítésére nyílt és 10 emberből kb 2 írt oda segítő szándékkal, a többi mocskolódni, kötekedni, provokálni. A törlést megtagadtátok - megindokoltátok. Nem fogadom el, de nem tudok mit csinálni. Mások bezzeg egyet böffentenek és törlitek, nekik amit csak akarnak, ha kell-ha nem...
Itt felülbíráltátok a topiknyitót. Megtehetitek...
Viszont ahhoz már jogom van, hogy a topik lezárását kérjem.
Topiknyitóként tehát a topik lezárását kérem! Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi... jó lenne már ha befejeződne az a gusztustalan tobzódás ami ott megy...
Továbbá is kérek moderálást ugynitt, mivel a topik tartalma folyamatos személyeskedés, sértegetés, minősítés, provokáció és offtopikolás hónapok óta.
Segíteni próbáltam egy ismerősnek, aki úgy tűnik engem is átvert (de az ügyben még mindig szinte semmi sem biztos), és én lettem a topik céltáblája.
Érdekes, hogy topikok, hozzászólások és nickek ezrei tűnnek el, kerülnek törlésre, valakik kérésére, illetve szigorúan betartott moderációs elvek miatt az Indexen folyamatosan, kivéve ebben a topikban.... Itt viszont mindent szabad, le-szarembereznek, le-elmebetegeznek, személyeskednek, sértegetnek, provokálnak és offtopikolnak folyamatosan. És ez mehet itt szépen nyugodtan... Korrekt ez?
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9191514&la=98442520