Nyugi barátom,ne vágd már át a torkát szegénynek!Ha ő Safint szereti,akkor mi ezt tiszteletben tartjuk,de azért Pete sikeréért szorítunk.
GYERÜNK PETE!!
Oké,no problemo.Csak tudod,igen érzékenyek vagyunk Pete barátunkra,én ráadásul még a lennt említett okok miatt extra ideges vagyok.
Amúgy,nem tudom,nem láttam,csak az összefoglalót,és abból nem derült ki,hogy Pete fáradt volt -e avagy sem.De azért remélem,hogy volt ideje pihenni,és egy teljesen feltöltődött Pete lép pályára Safin ellen.A meccs maga kétesélyes,de bízom a rutinban és az években.(A gond az,hogy holnap reggel is csak ebben bízhatok)
HAJRÁ PETE!!!
A rohadt életbe!Most ment el a kedvem mindentől!Nem elég,hogy holnap megint szenvedni fogok ezzel a szarsággal,és örülhetek ha valahogy összekaparok egy kettest,de még a kedvenc csapatom is felbassza az agyam.Hihetetlen,hogy nem tudnak nyerni egy ilyen meccsen!(a Milanról van szó,ha valaki nem tudná).Vezetnek,kihagynak egy tizit,erre feljön az ellenfél,mire a faszkirály Gattuso kiállíttatja magát,és aztán a 90.percben eladott labda után kiegyenlít az ellenfél.Ezt nem tudom elhinni!Ezek után már fegyverrel sem tudnak rávenni,hogy visszamenjek a könyv mellé!
GYERÜNK PETE,LEGALÁBB TE SZEREZZÉL ÖRÖMÖT A SZURKOLÓIDNAK!