AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
supertzar, mostanaban gyanusan ugy irsz, mint aki legyozott negy-ot uveg sort, mielott, v azok gyoztek le teged, nezopont kerdese.
mindegy, megcsocsalom, mert latom, igy nem eszed. szal, ahogy a hammer logo mainapsag kinez, az olyan mintha benezne, ha ertesz, mire gondolok. a betuk 3d-ileg megvastagitott pereme es a szin miatt leginkabb olyan benyomast kelt, mintha vmi kulonoskepp ronda muanyagbol lenne kisajtolva (faff kartarsno szives kozlese). ronda, na.
erzekeny reakcioid alapjan egyebkent ugy gyanitom, h vagy te magad tervezted ezt az iparmuveszeti borzalmat, v vmelyik kozeli hozzatartozod, esetleg egy kedves baratod, akinek lelki egyensulyat negativan befolyasolna a megoly jogos kritika is. ez esetben felejtsd el, nem leszek eletek tonkrezuzoja. ha megse igy allna a dolog, akkor legy szives figyelembe venni, h erted jottem elvtars, nem ellened, tehat, h ez egy epito jellegu kritikanak lett szanva, szemet es tenyerbemaszo stilusom ellenere.
mentsegul csak kronikusan szar hangulatom hozhatom fel, melyet tetez, h ma ket oramba kerult kipiszkalni a szemembol eletem elso kontaktlencsejet, h a fene vinne el az egeszet, sajnaljatok mar.
Dickinson és Halford után Mustaine is észhez tért végre. Június végétől kéthónapos amerikai turné a Mötley Crüe társaságában, és addigra már az új album is boltokba kerül, ha minden a terv szerint halad.
"There are very few outlets left for this type of music," Mustaine explained. "We can't get played at MTV because of our name. We are getting played at VH1. Alternative radio won't touch us. They like the music, but don't like the name. Rock radio loves the band, but isn't very fond of the last record."
Mustaine and bassist Dave Ellefson are hoping to change that a bit with Megadeth's next offering, an album that already promises to pack a wallop reminiscent of the band's earlier efforts.
"There's stuff in there that's so heavy that I had to shake out my hand because my forearm froze up because it had been so long since I had played something that fast," Mustaine said.
Ellefson said that the band began writing music last December during soundcheck, and then headed to Mustaine's studio earlier this year to begin recording. So far, the band has finished eight tracks, and has six more that Mustaine describes as being "an inch or so away" from being done. The group hopes to have the album in the can before hitting the road this summer and would like to see the album's first single hitting radio as the tour kicks off.
"We've gone back to what we know works for us... playing hard, heavy, aggressive, politically inspired music that still has a lot of the personal comings and goings that happen to us in it," Mustaine said of the new material.
Some fans have already sampled that sound as the band's live performances of some of the new songs have already turned up online. While that development by and large doesn't exactly thrill the band, Ellefson noted that the leak has yielded one positive byproduct.
"The good news is that the response that people have to the new music is great, and I think it's what they want to hear from Megadeth," the bassist said.
"A dose of Metal you need
To bang your head 'til you bleed
It's time for snapping some neck
Slashing, thrashing to Megadeth"
Megadeth 1985
Zero: Ezt nem teheted meg velem! Ez mar bunkosag a javabol, meghogy felirsz a vendeglistara! Hogy fogok igy belogni mondd mar meg! Kulonben Krisztiannal egyutt fogjuk nyomatni a Civitas Diabolit. En leszek a basszer. Mar csak a probahelyet kell elintezni es kesz az egesz. De holnap talan az is meglesz.
Namost ebben a Friedman sztoriban azt nem ertem, hogy ha o is popzenet akar, meg a Mustaine is, es mindketten utaljak a Megadeth nevet akkor min vesztek ossze, miert lepett ki Friedman?
Atnevezik a csapatot, bevesznek nehany nagymellu macat, betanulnak nehany klassz tanclepest aztan irany a vilaghir, vagy mi...
Ja, es a Panteraval kapcsolatban jutott eszembe, hogy lehetne valami magyarazatot irni a pontszamok melle, hogy mi mit jelent - mondjuk ugy mint a Cinemaban a filmertekeles.
Szoval egy kicsit keretek koze kellene szoritani a pontosztogatast. Ha kevesebb 10-es lenne, jobban megnone az erteke es az informaciotartalma. Pl. en 10-et csak arra adnek, ami kesobb bekerul a Hatasokk-ba...
Tenyleg nagyon jol osszerakott, zuzos lett az uj Pantera, de azert sok ujitas nincs benne, egy kis Sabbath/Down dallam bekerult, dehat azokat is hallottuk mar. Csodalkoznek, ha az ev vegen is ugyanolyan erdekesnek talalnam, mint az elso 5-10 hallgatas utan/kozben...
X!
Úgy látom, kérdésed süket fülekre talált, de én azt mondom rá, hogy igen, légyszíves érdeklődj az Intense-ről és kérlek tedd közszemlére a beszerzett információt, úgyanis engem érdekelne.
Előre is köszi...
Supertzar, mi lett veled?
Remelem nem en hoztam ki beloled eme lelki allapotot! :)
Probalok epito dolgokat javasolni, aztan vagy valtoztattok, vagy nem. Azert kosz hogy valaszoltal.
"Don't waste your time, embrace it."
Szerintem is nagyon killa' az új Pantera. Még olyan kijelntéseket is tennék, hogy album of the year, de nem akarok mea culpázni later.
Amúgy, aki HIMre indulna Bécsbe ne tegye, a bulira az összes jegy elkelt. De sebaj mivel Wiesenben megint lesz buli (júli 7-9), főzenekarok: NIN, HIM.
És ki jön Nephilim Feszkóra? Kötelező!
Ha legközelebb összefutok Lali tesójával (mint minden hétvégén), akkor megérdeklődjem a dolgokat Intense-el kapcsolatban? (Nekem akkor is jobban tetszett az Intense Agonizing...)
Intense.
Nos, én úgy tudom, hogy Lali (gitár) és Sanyi (dob) Amerikában vannak, hamarosan jönnek haza. Az énekes, Gábor valóban kiszállt egy időre, de visszajött. Sampler nincs és a basszusgitáros egy miskolci srác. De ebből semmi sem biztos.
brezol
okeoke rosszul fogalmaztam
azt akartam mondani,hogy bar nagyon igyekeztek meg minden meg az eneks szimpatikusan szovegelt, de a zene valahogy nem tudott megragadni bennem
kicsit olyan volt mint mikor tudod hogy ez azert nem rossz, de masnap mar nem tudnad megmondani hogy milyen
g
Én, mint pár bejegyzéssel lejebb montdtam, a Szigeten láttam őket az Intense-t, ott tényleg elég szarul szóltak, de azért azt ne mondja senki, hogy nem voltak "jó számaik"
en nyaron lattam az Intense-t mert nagyon felcsigaztak az irasok az MHH-ban, de nem esett le az allam, es senkinek sem amugy,egy gitar meg a samplerek se voltak sehol, meg a jo szamok se voltak sehol
g
smoon: mindenképpen lesz buli black csapatokkal, csak a tavaszi programba most nem fér be, nyáron pedig csaba city halott hely. De őszre valami jó kis zúzdát rendezünk. Addig is szombaton Dying Wish - Aebsence, május 20-án pedig egy 8 zenekaros buli egy kissé "kommerszebb" vonalon: CAWATANA, Dying Wish, Replika, Voyage, Black-Out, Baby Bone, EvenSong, MZ/X.
országszerte néhány helyen pedig az EvenSong és a The Art of Dethronement bukkan fel. Ennyi elég lesz most tavaszra.
A következő bulin kitolok veled: felírlak a vendéglistára, akkor nem tudsz belógni
Amíg jön és eldobolja mondjuk a Nuclear Wart, tőlem akár Pataky összest is hallgathat. :-)
Én ugyan nem értem, miket írtál még legalulra, csak a dizájner szót találtam meg a szótárban, de olyannal még nem találkoztam. :-) Aszondod, kéne? Szerintem még több pirosat, aztán hadd szóljon!
Let there be Red!
The Trend is Red!
Let the Hammer be red!
Red Awaits!
Red'em all!
majd mikor megtudod, mit hallgat Away mostanaban, akkor fogsz padlot, jobarat. :-)
a garbage kulonben jo. meg a sugar ray-tol a mean machine, foleg, mikor a klipben breakel az enekes, az annyira aranyos. a tobbirol nem nyilatkozom.
logo telleg ronda, tobb pirosat, aszondom, es a "bevel" funkcio hasznalataban se fogjatok vissza a dizajneretek, ez igy nem eleg modern, a haromdimenzios hatasbol sosem eleg, ez a jovo trendje, es olyan izleses is, telleg.
szerintem ezt Csabával beszélhetted meg. Köv. címlapot lehet majd jól kritizálni, mert azt már én csinálom. Logo amúgy nagyobb lesz és domború. És nem fog senki kukucskálni alóla :)
Vagy lehetne ez egy rejtvény, logo eltakarja az aktuális arcot, a többi felirat a testet és lehet találgatni ki van a borítón!
Tényleg, a Shock! logó is pirosas, ha jól rémlik, bár nem eléggé. Több pirosat, még, még, még!
Komolyan, Faff, nem akarjátok nagyobbra venni a Shock! logót? Szerintem legalább kétszer ekkora kéne, és legközelebb a delikvens lejjebb is csúszhatna, hogy ne a felirat alól kukucskáljon. Vagy ezt már beszéltük egyszer?
Még egy kis rózsaszín és már hívom is Miskolcot, mi a körzetszám, 46? :-)
Marty Friedmannek egyébként elment az esze. És ez most már hivatalos tény. Bizonyíték? Íme:
Yet you walked away in the middle of a tour.
The best way I can explain it is this: I love playing the guitar and touring so much that I often got blinded to how I was really feeling about the music itself. Some realities started sinking in during this particular tour, and I found myself playing these songs and feeling only nostalgia—no real passion. The music had nothing to do with what was going on in my mind. We were holding up the flag for traditional heavy metal, and that’s just not me. I’m way more into pop and rock, and I think this is an incredibly exciting period for the music.
What bands specifically do you find so exciting?
Garbage, Fastball, the Goo Goo Dolls, Sugar Ray and many others. These bands are all doing inventive things with great, catchy songs that are not about death and destruction. It’s all about great songs. [Megadeth singer and guitarist] Dave Mustaine is a great songwriter, too, but I just don’t want to deal with the limitations of being in a band called Megadeth anymore. And I think they’ll make better Megadeth music without me trying to pull them in a different direction.
Két eset lehet még:
a. Megsüketült
b. Megtért, mint DM, csak még jobban.