Keresés

Részletes keresés

wice Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1212
"he says", ugyanmar, mondani barmit lehet, en is mondhatom, h mostantol helybol ugrom a szaz metert. majd ha mar dauerolt hajjal cicanadragban fenykepezkedik, akkor szolj, akkor majd elhiszem, h telleg feltamadt a heavy metal.
Előzmény: supertzar (1208)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1211
Na jó, akkor én is élnék a reklám lehetőségével...

Április 21., péntek, Budapest, Voodoo : Underground metal fest

Gire
Vale Of Tears
Sahib
Altar Of Storms

Ripper Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1210
Akit érdekel: 14-én, pénteken NEMESIS koncert lesz a székesfehérvári Bahnhofban. (Vendégek: Falanx, Gutted)
X Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1209
Debrecenről engem is informálhatna v.ki, mert részemről a fesztivál betegség és egyéb okok miatt elmaradt:( De pont csak annyit meséljetek róla, hogy ne legyen jó a mai napom:)
Előzmény: supertzar (1207)
supertzar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1208
Ez a "nemsemmi"!
Már Dave Grohl is heavy metalt játszik :-)

Dave Grohl, former drummer and the current leader of the Foo Fighters, has had some time off. He has headed into the studio at his home in Virginia with a side project called Probot. Probot, he says "sounds like a heavy metal band." He hopes to release it in the future but has no firm plans yet. Grohl has also sang and played on a song for Black Sabbath guitarist Tony Iommi's forthcoming solo album. It has also been reported that he has contributed a couple of songs "to be considered" for Ozzy Osbourne's next release.

supertzar Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1207
Á, Skolnick mester már "kinőtte a metalt", őt nyugodtan elfelejthetjük. Rég volt, szép volt.
Mondjuk DeGarmo is gyanús...

Más.
Pénteken nem volt valaki Debrecenben? Milyen volt a Fresh/Blind/Neck/Ganxsta stb. fesztivál?

Előzmény: Fafara (1205)
Szépmező Szárnya Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1206
Szolnokra, a Denevér Fesztiválra jön valaki?
Fafara Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1205
primitive, hahh, de jót tudnék most cinkelni, de visszafogom magam

Sava: monnyuk egy Alex Skolnick?

Előzmény: supertzar (1203)
notmanzs Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1204
A Megadeth a Mötley Crüe - vel és az ANTHRAX - el egy 48 állomásos amerikai turnét csinál a nyáron!A turné neve Maximum Rock 2000.

Előzmény: supertzar (1203)
supertzar Creative Commons License 2000.04.09 0 0 1203
Megadeth kérdés végérvényesen eldőlt: hivatalosan is Al Pitrelli (Savatage, A.Cooper, stb, stb) lett az új gitáros.
Most már csak az a kérdés, hogy ki legyen a Sava új gitárosa?
Szerintem a lemezt csak Chris Caffery nyomja fel, de utána azért kéne egy másodgityós is a turnéra.

Ötletek? Álmok?

(Valószínűtlen ugyan, de én egy Chris DeGarmo-nak mondjuk tudnék örülni.)

Más. Új Soulfly lemez címe sokatmondó: Primitive.

Új Cradle állítólag dupla konceptalbum lesz, az új billentyűs Martin (ex-MDBride), vendégként meg ilyen fejek bukkannak fel majd: Dickinson, Halford, Danzig...
Nem officiális hír, de hihető.

Famous Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1202
Koszonom a gyors valaszt, es elnezest a szemelyeskedesert ami a teged illeti!!!! Csak tudod, en is egy tipikus magyar vagyok, es ebben az orszagban ha problema van inkabb a felsovezetessel azonositjak az egyeneket is, es ugyebar te vagy a a foszerkeszto (az ujsage, de mint tudjuk ki szerkeszti a tvmusort, az "ujsagosok":))) vagy mifene:))
Kosz megegyszer.
F.
Előzmény: supertzar (1201)
supertzar Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1201
Famous, azért kértem, hogy mesélj, mert én még életemben egyetlen Music Box csatornás adást nem láttam, nemhogy Metal Boxot. Nálunk ez nem fogható, ahogy a Z+ meg, meg egy csomó más sem.
Viszont kíváncsivá tettél.
Most sem tudok sokkal többet, csak azt, hogy a Land Of Charon otromba és közönséges vicceket mesélt, ami mondjuk elég meglepő számomra, mert ez a csapat eddig amolyan mély, elvont szövegű dark bandaként élt a tudatomban. Én sem tudom pártolni a közönségességet, bárkinek az irányából érkezik is. Egyébként sem hiszem, hogy egy Metal Boxnak a viccekről kell szólnia.

Viszont a mondataid egy része úgy hangzik, mintha én ültem volna ott a stúdióban hangosan káromkodva. Ez vagy pontatlan, helytelen fogalmazás a részedről, vagy összekeversz valakivel.
Örülök, azért, hogy az MHH-ban még bízol. :-)

Előzmény: Famous (1200)
Famous Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1200
Csak, hogy ne halj meg butan stzar... Nem hiszem, hogy attol jobb lesz a musor, ha ugy folytatjatok, mit amilyen volt a Land Of Charon vendegeskedese alatt. Csak azert nem mondok konkret peldakat, mert itt van valami moderalas vagy mi. :) Vegulis ha ezek az emberek mondjuk nem csak a kamera es a barataik kozott ilyenek, hanem mondjuk az edesanyjuk es a csaladjuk elott is igy viselkednek, akkor elfogadom, hogy nem pozolnak, es nem csak eladni akarjak magkat. Bar igy meg nem sokan adtak el tobb lemezt, hogy arrol meseltel otromba es "kozonseges" vicceket, hogy ki milyen apacat k*r a temetoben... Es ha te nem lattal olyan musort, amiben tragarkodas van, az csak azert lehet, mert mar eszre se veszed ha kicsuszik egy ket "kib****tt" es egyeb nyalanksag a szadon. Jo lenne ez nem lenne igaz... Az egyetlen NEKUNK szolo retegmusort nem tudom miert kell ennyire megalazni, es nektek eltemetni a beka feneke ala, ami az intelligenciat illeti. Az emberek altalaban igy is lesujto velemennyel vannak azokrol, akik a rock ill. metal zenet szeretik, es nagy budos bunkonak tartjak oket (ez teny) nem tudom, miert kell bizonyitekot nyujtani erre pont nektek.

SOWHAT : Igen, nagyon GYENGE volt, es semmit, de semmit nem veszitesz, ha nem latod, amig a musor szinvonala ilyen marad, en se vagyok normalis, hogy megnezem, de meg bizom bennuk, mint a magyar hammerben:)

Na lehet gyulolni, jo hetveget....

Előzmény: supertzar (1192)
supertzar Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1199
"W(h)imps and posers leave the hall" - ez a helyes kifejezés.

Egyébként angolban erősek elárulhatnák, hogy miért használja a Manowar a whimps írásmódot, miközben másoknak (nekem is) a wimps tűnik egészségesebbnek. Plz!

Előzmény: SOWHAT (1198)
SOWHAT Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1198
Posers and whimps leave the hall :)))))
Előzmény: Törölt nick (1196)
adamskij Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1197
Na igen, Massive Attack, nagyon szeretem. Sőt, nálam
a Prodigy is abszolút ász. Mondjuk úgysem vagyok egy
metal warrior, tehát az említett sráccal nem fogok találkozni, és
megúszom a sörös balhét. Ellenben voltam az őszi Massive Attack
koncerten, persze kint, nem volt pénzem, és nagyon tetszett.
Főleg az, amiért a zenéjük úgy súlyos és feszült, hogy egy darab
torzított pedál nincs benne. Tök fölöslegesnek érzem ezen eszköz
használatát, ha nincs miértje, többek között ezért nem vagyok
metal warrior.
Előzmény: Törölt nick (1196)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1196
Massive Attack-et is hallgathattok egész nyugodtan, 'oszt Joey DeMajom kizavar a teremből, meg leönt serrel...:-)))))))))) Téged is, kedves Fafara, a Portishead méltatás miatt, úgyhogy ne örülj! :-)))))) Majd lóbáljuk a sertől csapzott sérót a Mezzanine-re...
Előzmény: Fafara (1188)
supertzar Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1195
Neked én bármit elárulok, csak épp az a helyzet, hogy sejtésem sincs, mikor volt ez. Szerintem ez az Inet ellátottsági adat (vagy mi a bigyó) pár hónap alatt elévülhet. De azért megkérdem a jövő héten. Ha elfelejteném, szólj rám!
Előzmény: SOWHAT (1194)
SOWHAT Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1194
supertzar: Ha jól emléxem volt egy kérdöiv az olvasok internet ellátottságát illetöen ...az eredmények nyilvánánosságra hozod vagy marad üzleti titok ? :)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1193
Izé, szóval ezek az észheztérések egy kicsit nagyon büdösek már nekem. Dikinzon, Helford és a többiek... Ósziján, Pokolgép...
Előzmény: Ripper (1181)
supertzar Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1192
Mesélj már, mire gondolsz, mi nem látunk ám ilyen műsorokat! Ki káromkodott és miért? Ki volt a közönséges? Részleteket akarunk! Nem akarunk bután meghalni!

Ripper! Dupla Winter's Bane-hez még nem volt szerencsém. Ha lesz, beszámolok róla.

Előzmény: Famous (1189)
SOWHAT Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1191
Acélszivü metál nemzedék :))) (ennél demagogabb megszolitást nem tudtam :)

Találtam egy jó kis los angelesi metal rádiot www.knac.com most egy Prong szám megy épp..
De az egész elég jó Vinnie Paul , Type'o chat chat is lesz nálluk ...legújabb zenekarok... hirek ...forum...stb.. check it out ...

SOWHAT Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1190
Famous: Mér mi volt ? :) Nem nézem mert nagyon gyenge :)

Ha Finno. akkor Him helyett nekem inkább a Hanoi Rocks jut eszembe :) Most lattam egy pár videojukat egész viccesek voltak azok a glamm ruhák :)

Famous Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1189
Mennyire "rokkeres" poz karomkodni es kozonsegesnek lenni a Metalboxban, kedves szerkesztok-musorvezetok-vendegzenekarok?
Fafara Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1188
Dan Huff kidobandó, olyan kis vértelen hangzást kreált sajna, Max Normant vissza, bár Terry Date sem lenne rossz megfejtés, pl. a Cleansing a Prongtól elég kellemesen szól, hogy csak egyet említsek. Bob Rock nem illene a Megadeth-hez, szerintem szárazabb gitársound illene hozzájuk.
Metallicska meg hajlong amerre a szél fúj, én nem várok semmi jót inkább, max, ha tényleg sikerül értelmes zenét csinálniuk, majd annál jobban örülök.

Hallgassatok Chemical Brost, tök jó.

Előzmény: Ripper (1181)
SOWHAT Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1187
Már nagyon hiányzott a Meantime a hatásokkbol. A mostani Hammerba az egyetlen olvashato dolog a Rollins band interjú és a vicces hirdetés rovat mellett :)
Ripper Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1186
Supertzar, érdemes a bonus disc miatt beruházni az újrakiadott Winters Bane CD-be?
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1185
Egy biztos, a menedzser inkább ne írjon nótákat!

na nekem errol mindig a Falling-os DT jut eszembe, ahol ugye jol belenyulkalt az a megnevezhetetlen illeto, akinek megvan a HolloW Years maxi az tudhatja, hogy az eredeti You or me mennyivel volt jobb a You Not ME-nel
pedig szinte csak a refren valtozott
g

Előzmény: supertzar (1182)
Deepfreeze Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1184
még mindig én vagyok az egyetlen széles e világon akinek teccett a Risk? :)
én még csak azt sem mondanám hogy kevésbé sulyos - inkább kevésbé száraz mint elődei
na yo elismerem hogy igazi zuzás nincs rajta, de azért yo kis rocklemez
dobájjatok rám köveket :))
Ripper Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1183
Korn és Kid Rock a Metallicá-val? Áááá, ez nagyon gáz!!! Ezek tényleg nem normálisak. Amúgy jobban belegondolva az ígérgetéseikbe, tényleg igazad van. Beszélnek összevissza. De hát ugye a remény hal meg utoljára... Amúgy ha nem lenne ekkora pénz meg marketing meg minden a Metallica mögött, hanem "szimpla" kis földön élő zenekar lennének, akkor szvsz már rég nem lennének együtt.
Nemtom, ha már Megadeth és producer, akkor én Terry Date-nek nem örülnék annyira, szerintem a Megadeth-hez az ő sound-ja kicsit túl száraz lenne. Mondjuk ez ízlés dolga. Nekem eddig a Youthanasia megszólalása volt az über tőlük, valami affélével maximálisan meg lennék elégedve.
Előzmény: supertzar (1182)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!