AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Most volt a 'zmeg tévén egy díjátadó gála, és a magyar zenében új utakat törő együttesek kategóriájában a Tankcsapda nyert. Valóban, ez a műfaj megújítása.
moist mar nem megy, that dog van most, ejjel-nappal, diskmanben, mindenhol, kornyezo & konnyezo kollegak tudnanak meselni.
ha kolcsonkernem se elveznem, ez tuti, le vannak osztva a lapok elore. testamenttel kapcsolatos negativ eloiteleteim szamos forrasbol taplalkoznak, talan a legtobbet az a video nyomta a latba, ahol chuck billy oltonynadragban, feher ingben, hatrakotott hajjal probalt szimbolizalni vmit, nemtom, zavaros volt elegge. egyebkent is egy nyomi figura, a mozgaskulturaja veri ozzyet is, pedig hat ugye.
nekem monnyuk a bay area thrash amugyis szalka a szememben, talan a death angelt leszamitva, kulonben a german vonal ment nalam erosen, destruction, kreator, sodom, a korai dolgok persze, mondani se kell, nyilvan.
Szoval csak a mainstream metalrol gondolkodtam, kutattam az uj zenek utan s latom nem kell 1 ideig elasni a korn bizkit vonalat, valtozalanul szerzodtetik le a nagy kiadok a sokadik otlettelen buta felesleges rap metal zenekarokat pl crazy town, p.o.d.,primer 55, pimpadelic stb..kivancsi vagyok mikor lesz vege ennek...az ev vegeig marad talan jovore kitalaljak mi lesz nekunk a cool...
Supertzar! Fu allatt szepen csendbe megjelent az uj Fury of 5 cd. lehet majd kapni a barlangba ? Valami csaj is enekel az egyik szamba.
irtam, gyenge. nemtom mit regeltek valtozasrol, mikor pedig nem. vagy talan ez meg egy tartalek nota hogy majd jo lesz valamire, aztan majd a kov lemezen atmennek kornba vagy mi.
nna.
akkor ez az "eccer" legyen minél hamarabb, mivelhogy nagyon érdekelne, kb. 2 éve kölcsönadtam valakinek a VS kazimat, és azóta se hallottam a Source eredeti verzióját...:(((
szóvalbizonymondom nagyon megköszönném
Majd hülye leszek egy Szlogent eladni! Mellesleg az Önkéntes Ájulás nekem sincs meg CD.-n,meg se jelent, csak kazin, viszont Uzseka bácsinak megvan CD-re írva, két bónusztrekkel (Fuck You Army az egyik, a másikat nem tom melyik), úgyhogy azt majd eccer elkérem tőle, átíratom, és ha érdekel neked is, természetesen csak egy fél disznóért.
Twisted Sister will be the next '80s heavy metal band to be the subject of a tribute album. However, it seems that guitarist Jay Jay French, who is the manager/mentor for neo-metal kings Sevendust, seems to be pulling in some favors and getting some current metal chart toppers to make the rounds on this one. Included in the list of Twisted tributers are Sevendust, Anthrax, Slipknot, Kittie, Motorhead, Lit, and Type O Negative. Motorhead have already confirmed they will cover "Shoot 'Em Down," while the members of Twisted Sister will reunite for a cover of the AC/DC classic "Sin City." The only Twisted Reunion so far was one song for the soundtrack too singer Dee Snider's film debut Strangeland,/I>, which he wrote and starred in. Koch Records will issue the CD in the fall or early winter.
Pokról nincs sok új infónk, még mindig stúdióban vannak. Lesz a májusi MHH-ban Rudán Joe interjú, de még nem láttam. A tervezett lemezcím valami olyasmi, hogy Csak azért is, van is egy ilyesmi című dal. Májusban jön ki amúgy a lemez.
Ha van új hír, majd hozom.
Most volt időm néhány MHH cikk elolvasására.
AC/DC-Angus: Ez az igazi rock 'n' roll! Angus hozzáálllása nagyon szimpatikus, persze ez nem újdonság.
Rollins: Mindig szimpatikus volt a fickó, és mellelsleg az egyik legintelligensebb fazon rock körökben. A Black Sabbath-ról tett véleménye újabb jó pont. Hetfieldnek volt egyszer egy hasonlóan rajongó nyilatkozata róluk.
Pokolgép: Nagyon kiváncsi vagyok az új lemezre, és őszintén szólva egy kicsit tartok a csalódástól. A tavalyi Szigeten olyan koncertet adtak, hogy csak...
Ezer köszönet és hódolat a felvilágosításért, de tényleg.
Izé, gusztustalan offtopik leszek, de reklám következik.
Van százakárhány cédém eladó, mindenféle stílusból. Akinek kell, vágjon meg egy emillel, és megy a lista.
bovebb velemenyt majd holnap, ha otthon is meghallgattam rendesen, nem csak ilyen kis szgepes hangszoron munka kozben, de az otos es hatos szamra felfigyeltem igencsak
erzelemdus tipusu elegge (a tool melyebb zene azert)
a lemez egy kollegatol van (nem wice, espie) es csak sejtelmesen mosolygott mikor kerdeztem honnan van
felteszem netrol :))
az meg hogy kinek hogy megy turnen plane ilyen zenekarok eseteben..hahhh... folosleges ilyen velemenyekre adni