Én is a Körmendet szeretném. Szerintem a DEAC padja sokkal hosszabb, a minőséget a Falcoéval egyenértékűnek érzem, szerencsére az edző személye miatt nem jön ki a tényleges tudás. Normális esetben velük kéne döntőznünk az alapszakaszban is.
Körmend pedig ha ki-ki meccsen behúzza, biztos sokkal fáradtabbak lesznek.
Meg aztán a Körmend elleni döntők a Falco szerencse talizmánja :)
Én egyértelműen inkább a Körmendet szeretném. A DEAC-nak hosszabb a padja és nagyobb tartalékaik vannak. A Körmendet pedig tartalékos csapattal is elég magabiztosan vertük kétszer. Meg ugye a Körmend ellen szerencsénk szokott lenni döntőkben. :)
Szerintem se kellene senkit se szidni egy ilyen sima győzelem után az alapszakasz győztes ellen. Anderson a Pécs ellen pedig kifejezetten jól játszott és a második legtöbb pontot és VAL-t is ő szerezte.
Grat a Csapatnak!Nagyon jól megoldották az egész meccset!
Nem mondom ,hogy nem lehet olyan meccs amit Anderson dönt el,de már egyre kevesebb esély van rá (a kevesebb meccs miatt)..de azért a mai 20 pontos győzelemnél is +/- mutató -10..hát..nálam nem talány..játszon minél jobban a szezonban ,mert ez a Falco érdeke és legyen Kupagyőztes és Bajnok!!
Szezon végén meg ne ragaszkodjunk hozzá!
..és akárki akár mit mond Váradi Beni cipője nyomába sem ér!!
Gratulálok a Falcónak,osztálykülönbséggel nyertek.Kb.ennyi a különbség a két csapat között,ha nincs sérült,mindenki rendelkezésre állt.Nálunk sok volt a gyenge teljesítmény,de különösen Warner és Juhos nagyon kilógott negatív értelemben.