AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
nna.
akkor ez az "eccer" legyen minél hamarabb, mivelhogy nagyon érdekelne, kb. 2 éve kölcsönadtam valakinek a VS kazimat, és azóta se hallottam a Source eredeti verzióját...:(((
szóvalbizonymondom nagyon megköszönném
Majd hülye leszek egy Szlogent eladni! Mellesleg az Önkéntes Ájulás nekem sincs meg CD.-n,meg se jelent, csak kazin, viszont Uzseka bácsinak megvan CD-re írva, két bónusztrekkel (Fuck You Army az egyik, a másikat nem tom melyik), úgyhogy azt majd eccer elkérem tőle, átíratom, és ha érdekel neked is, természetesen csak egy fél disznóért.
Twisted Sister will be the next '80s heavy metal band to be the subject of a tribute album. However, it seems that guitarist Jay Jay French, who is the manager/mentor for neo-metal kings Sevendust, seems to be pulling in some favors and getting some current metal chart toppers to make the rounds on this one. Included in the list of Twisted tributers are Sevendust, Anthrax, Slipknot, Kittie, Motorhead, Lit, and Type O Negative. Motorhead have already confirmed they will cover "Shoot 'Em Down," while the members of Twisted Sister will reunite for a cover of the AC/DC classic "Sin City." The only Twisted Reunion so far was one song for the soundtrack too singer Dee Snider's film debut Strangeland,/I>, which he wrote and starred in. Koch Records will issue the CD in the fall or early winter.
Pokról nincs sok új infónk, még mindig stúdióban vannak. Lesz a májusi MHH-ban Rudán Joe interjú, de még nem láttam. A tervezett lemezcím valami olyasmi, hogy Csak azért is, van is egy ilyesmi című dal. Májusban jön ki amúgy a lemez.
Ha van új hír, majd hozom.
Most volt időm néhány MHH cikk elolvasására.
AC/DC-Angus: Ez az igazi rock 'n' roll! Angus hozzáálllása nagyon szimpatikus, persze ez nem újdonság.
Rollins: Mindig szimpatikus volt a fickó, és mellelsleg az egyik legintelligensebb fazon rock körökben. A Black Sabbath-ról tett véleménye újabb jó pont. Hetfieldnek volt egyszer egy hasonlóan rajongó nyilatkozata róluk.
Pokolgép: Nagyon kiváncsi vagyok az új lemezre, és őszintén szólva egy kicsit tartok a csalódástól. A tavalyi Szigeten olyan koncertet adtak, hogy csak...
Ezer köszönet és hódolat a felvilágosításért, de tényleg.
Izé, gusztustalan offtopik leszek, de reklám következik.
Van százakárhány cédém eladó, mindenféle stílusból. Akinek kell, vágjon meg egy emillel, és megy a lista.
bovebb velemenyt majd holnap, ha otthon is meghallgattam rendesen, nem csak ilyen kis szgepes hangszoron munka kozben, de az otos es hatos szamra felfigyeltem igencsak
erzelemdus tipusu elegge (a tool melyebb zene azert)
a lemez egy kollegatol van (nem wice, espie) es csak sejtelmesen mosolygott mikor kerdeztem honnan van
felteszem netrol :))
az meg hogy kinek hogy megy turnen plane ilyen zenekarok eseteben..hahhh... folosleges ilyen velemenyekre adni
no, ha esetleg a Perfect Circle nevu projekt mond valakinek valamit (mondjuk itt zeng a Tool enekese) akkor elmondhatom, hogy igencsak jo lett a lemez.
Bocs az offtopicert (de veguls is az MHH-ban olvastam, hogy) Korn koncert lesz junius 8-an Katowice-ben, amin szeretnek tobbedmagammal ottlenni. Nem tudtok arrol, hogy valaki szervez csoportos utat a koncertre (megiscsak kenyelmesebb lenne...)? Ha nem, akkor hol lehet itthon jegyet szerezni? Es hol van Katowice-ben olcso szallas?
Ha nagyon offtopic, akkor maganban is johet az info.
Valahogy ez nekem sem jut el a tudatomig...Annyi király lemez jelent meg '99-ben.Miért pont ez???Ne értsetek félre,jó ez a lemez,de azért mégis...Bár a szerkeztőség által válsztott év lemezével messzemnőkig egyetértek.
Hogy valaszthattak meg a Gamma ray Powerplant -ot az ev lemezenek ???
Ilyen galoppozos speed metal zenet mar hallottunk tizmillioszor.
Magas a szinvonal mondhatom.
A QR best of albumot illetoen en inkabb Tommyloozzal ertek egyet, tenyleg eleg csalodas ez az egesz. Mondjuk, arra merget mertem volna venni, hogy Supertzarnak tetszeni fog ez az osszeallitas.. :-))))) Hat hogyisne, 2 szam az EP-rol is, meg a Warningrol is.. :-)))
Ez meg onmagaban nem is baj amugy, inkabb az, hogy en a Warningra torteno trappolas helyett semmikepp sem hagytam volna le az NM 156-ot, minden idok egyik legeloremutatobb szamat. Es azert a Screaming In Digital kihagyasa is komoly hiba. A HITNF/rol meg egesz egyszeruen nem kellett volna semmit sem rarakni, legfeljebb az egyetlen valoban QR/os szamot onnan, a SpOOL-t, de azt is csak szigoruan ujrafelveve, mert az a hangzas borzalmas, Scott meg amugy is ugy dobol az egesz lemezen, mintha lelassitottak volna.
A ritkasagok: jo, akinek nincs meg, az biztos orulni fog, bar igazabol nincs minek, hiszen a Chasing halovany felejthetoseg, a Someone Else? -nek meg jobb a lemezverzioja.
Ami kellett volna: Scarborough Fair, Two Miles High, meg a The killing Wordsnek a 94/es turnen jatszott verzioja, meg a The Lady Wore Black-nek a 97-es turnen jatszott, allitolag teljesen atszabott valtozata.
Ja, es attol, hogy ez a valogatas erosen old school jellegu lett, meg nem valoszinu, hogy a kovetkezo lemez metal lesz .. (sajnos...)
Shadows Fall-hoz meg annyit hozzafuznek, hogy horogni tudnak mind a harman de az enektemak meg eleg furcsan hatnak. Egyikuk megtanulhatna rendesen enekelni azert, ha mar...