Keresés

Részletes keresés

supertzar Creative Commons License 2000.04.18 0 0 1272
Pokról nincs sok új infónk, még mindig stúdióban vannak. Lesz a májusi MHH-ban Rudán Joe interjú, de még nem láttam. A tervezett lemezcím valami olyasmi, hogy Csak azért is, van is egy ilyesmi című dal. Májusban jön ki amúgy a lemez.
Ha van új hír, majd hozom.
Előzmény: Terra K (1271)
Terra K Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1271
Most volt időm néhány MHH cikk elolvasására.
AC/DC-Angus: Ez az igazi rock 'n' roll! Angus hozzáálllása nagyon szimpatikus, persze ez nem újdonság.
Rollins: Mindig szimpatikus volt a fickó, és mellelsleg az egyik legintelligensebb fazon rock körökben. A Black Sabbath-ról tett véleménye újabb jó pont. Hetfieldnek volt egyszer egy hasonlóan rajongó nyilatkozata róluk.
Pokolgép: Nagyon kiváncsi vagyok az új lemezre, és őszintén szólva egy kicsit tartok a csalódástól. A tavalyi Szigeten olyan koncertet adtak, hogy csak...
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1270
Ezer köszönet és hódolat a felvilágosításért, de tényleg.

Izé, gusztustalan offtopik leszek, de reklám következik.
Van százakárhány cédém eladó, mindenféle stílusból. Akinek kell, vágjon meg egy emillel, és megy a lista.

Előzmény: Fafara (1269)
Fafara Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1269
kiraly
Előzmény: Törölt nick (1266)
Fafara Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1268
semmi bunos dolog,csak informalodunk neha errol-arrol :)))
igen, valoban majus 23.
Előzmény: supertzar (1267)
supertzar Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1267
Gondoltam, hogy megint bűnös dolgokat csináltok ott az ún. melóhelyen. :-)
Amúgy a hivatalos megjelenés, ha jól tudom, május 23.
Előzmény: Fafara (1265)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1266
Egyet mondj meg!
Király, vagy nem király?
Előzmény: Fafara (1265)
Fafara Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1265
bovebb velemenyt majd holnap, ha otthon is meghallgattam rendesen, nem csak ilyen kis szgepes hangszoron munka kozben, de az otos es hatos szamra felfigyeltem igencsak
erzelemdus tipusu elegge (a tool melyebb zene azert)

a lemez egy kollegatol van (nem wice, espie) es csak sejtelmesen mosolygott mikor kerdeztem honnan van
felteszem netrol :))

az meg hogy kinek hogy megy turnen plane ilyen zenekarok eseteben..hahhh... folosleges ilyen velemenyekre adni

supertzar Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1264
Honnan a lemez, Faff? Netről?

Amúgy én azt hallom a turnéról, hogy a NIN sem szakad meg...

Előzmény: Fafara (1261)
Terra K Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1263
Mégis milyen?
SOWHAT Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1262
Csak csinálnának hozzá bábus videoklippet :) most a NIN elött most elég gyengén muzsikálnak állitolag...
Fafara Creative Commons License 2000.04.17 0 0 1261
no, ha esetleg a Perfect Circle nevu projekt mond valakinek valamit (mondjuk itt zeng a Tool enekese) akkor elmondhatom, hogy igencsak jo lett a lemez.
Tróger Creative Commons License 2000.04.16 0 0 1260
Ha szereted a Death Metal-t, akkor nézz el erre a topic-ra!
SOWHAT Creative Commons License 2000.04.15 0 0 1259
Most hallgatom a los angelesi KNAC metal radiot és új UDO-t adnak. A kitört nálluk is metalkezelés :))) Itt a heavy metal :))
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.15 0 0 1258
Én is.
Előzmény: Maceszzabáló (1256)
NAR Creative Commons License 2000.04.14 0 0 1257
Hello!

Bocs az offtopicert (de veguls is az MHH-ban olvastam, hogy) Korn koncert lesz junius 8-an Katowice-ben, amin szeretnek tobbedmagammal ottlenni. Nem tudtok arrol, hogy valaki szervez csoportos utat a koncertre (megiscsak kenyelmesebb lenne...)? Ha nem, akkor hol lehet itthon jegyet szerezni? Es hol van Katowice-ben olcso szallas?
Ha nagyon offtopic, akkor maganban is johet az info.

Bye,NAR

Maceszzabáló Creative Commons License 2000.04.14 0 0 1256
Valahogy ez nekem sem jut el a tudatomig...Annyi király lemez jelent meg '99-ben.Miért pont ez???Ne értsetek félre,jó ez a lemez,de azért mégis...Bár a szerkeztőség által válsztott év lemezével messzemnőkig egyetértek.
Előzmény: vizihulla (1255)
vizihulla Creative Commons License 2000.04.13 0 0 1255

Hogy valaszthattak meg a Gamma ray Powerplant -ot az ev lemezenek ???
Ilyen galoppozos speed metal zenet mar hallottunk tizmillioszor.
Magas a szinvonal mondhatom.
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.13 0 0 1254
Bocsánat a téves idézésért. Nem vagyok egy nagy Szabász Szörny fan.:-)))))))))
Előzmény: wice (1250)
atus69 Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1253
A QR best of albumot illetoen en inkabb Tommyloozzal ertek egyet, tenyleg eleg csalodas ez az egesz. Mondjuk, arra merget mertem volna venni, hogy Supertzarnak tetszeni fog ez az osszeallitas.. :-))))) Hat hogyisne, 2 szam az EP-rol is, meg a Warningrol is.. :-)))
Ez meg onmagaban nem is baj amugy, inkabb az, hogy en a Warningra torteno trappolas helyett semmikepp sem hagytam volna le az NM 156-ot, minden idok egyik legeloremutatobb szamat. Es azert a Screaming In Digital kihagyasa is komoly hiba. A HITNF/rol meg egesz egyszeruen nem kellett volna semmit sem rarakni, legfeljebb az egyetlen valoban QR/os szamot onnan, a SpOOL-t, de azt is csak szigoruan ujrafelveve, mert az a hangzas borzalmas, Scott meg amugy is ugy dobol az egesz lemezen, mintha lelassitottak volna.
A ritkasagok: jo, akinek nincs meg, az biztos orulni fog, bar igazabol nincs minek, hiszen a Chasing halovany felejthetoseg, a Someone Else? -nek meg jobb a lemezverzioja.
Ami kellett volna: Scarborough Fair, Two Miles High, meg a The killing Wordsnek a 94/es turnen jatszott verzioja, meg a The Lady Wore Black-nek a 97-es turnen jatszott, allitolag teljesen atszabott valtozata.
Ja, es attol, hogy ez a valogatas erosen old school jellegu lett, meg nem valoszinu, hogy a kovetkezo lemez metal lesz .. (sajnos...)
Fafara Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1252
Shadows Fall-hoz meg annyit hozzafuznek, hogy horogni tudnak mind a harman de az enektemak meg eleg furcsan hatnak. Egyikuk megtanulhatna rendesen enekelni azert, ha mar...
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1251
Na mondjuk egyébként sem túl költői :))) Bár a témához talán ennyi is elég.
Előzmény: wice (1250)
wice Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1250
tudomanyosan nezve viszont ahhoz, h meggyujthasd, szivni is kell, kulonben vagy meggyullad, v nem, de inkabb nem. szal a szoveg helyesen igy hangzana:

"egyszerre gyujt es sziv, sziv, lenntart, kipufog"

igy persze nem oly koltoi, dehat vmit vmiert.

Előzmény: VORTEX (1249)
VORTEX Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1249
A pontosság kedvéért a híres 4ütem két változata ismert:
1., szív, sűrít, gyűjt, kipufog
2., gyújt, szív, lenntart, kipufog
supertzar Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1248
Őszintén szólva én rosszabbra számítottam. Jó, nincs rajta ritkaság, mondom, ezt a csapat előző kiadója adja ki és nyilvánvaló a céljuk, de ez a gyűjtemény nekem elég old school, úgyhogy tetszik.
Merném ajánlani olyanoknak, akik nem ismerik a bandát és valahol el akarják kezdeni az ismerkedést.
Előzmény: Tommylooz (1247)
Tommylooz Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1247
A korábban beharangozot, ritkaságokkal teli Queensryche válogatáslemezen a QR homepage szerint a következő számok lesznek:
1.Queen Of The Reich
2.The Lady Wore Black
3.Take Hold Of The Flame
4.Warning
5.Walk In The Shadows
6.I Dream In Infrared
7.I Don't Believe In Love
8.Eyes Of A Stranger
9.Silent Lucidity
10.Jet City Woman
11.Empire
12.Bridge
13.I Am I
14.Sign Of The Times
15.Chasing Blue Sky (Bonus Track)
16.Someone Else? (w/full Band) (Bonus Track)

Hol itt a ritkaság????????????
Azért ez elég gáz? Aki a QR-t szereti annak általában úgyis megvannak a sorlemezek, minek kiadni egy Gratest Hits albumot. Ez nem az a kategoriájú zenekar. Ezen az albumon minden QR fan csak röhögni fog. Az utolsó két szám az két B oldalas nóta és itt is BONUS-ként szerepel. AZT A MINDENIT ! És melyiken lesz rajta, a japán verzión???? Hát ez elég karcsú mit mondjak. Ennél a Tribute album százszor többet ér.

bpete Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1246
Draga kicsi ocsikem volt az emlitett debreceni koncin, amit mondott:
Nagyon jo volt,
Nem lehetett fenykepezot bevinni
Ket fenykepezovel fenykepezte blind-ekat :)
Meg hogy Lukacs L.-nek milyen noje van! :P~

Ja, meghogy kedvencunket(sbm) jol megdobaltak cigivel, vagy mi hehe.

bpete Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1245
Eloszor nem gyujt? Ugy logikusabb:) Aztan szivhatja is:)

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1244
Szív-szív, gyújt-gyújt, lenn tart, kipufog...:-)))
Előzmény: supertzar (1243)
supertzar Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1243
Köszi, lehet, hogy többet nem is megyek már koncertekre :-)
Mindent megtudok így is!
Bár szubbacira is kíváncsi lettem volna :-(
Előzmény: DTheater (1242)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!