Keresés

Részletes keresés

RJBarrett Creative Commons License 2021.02.19 -1 3 1045

Ilyen dobással győznénk a Szolnok ellen egy döntő ötödik meccsen, ott is Szili dobja! :)

Előzmény: blackandyellow (1044)
blackandyellow Creative Commons License 2021.02.19 -1 5 1044

picit off, de gratula a válogatottnak! Szilinek pedig innen üzenem hogy a bajnoki döntőben is ilyen győztes dobást várok! :D

falco Man Creative Commons License 2021.02.19 -3 2 1043

Közben talán leesett, hogy Andersonnak csak gyenge meccse volt, kivéve a Zaragoza ellen. Ok. :) 

falco Man Creative Commons License 2021.02.19 -7 1 1042

Nem tudom értelmezni az első részt, mit jelebt, hogy Anderaknak csak az van? Próbálj kérlek érthetően fogalmazni. 

Jelenleg te is, Circo is, Splity is, Zizou is es én vagy akárki csak tippelni tud innen a fórumról, hogy Anderson milyen lesz a folytatásban. Akik hozták a döntést jobban ismerik a helyzet nálunk, Gasperben pedig szemely szerint teljesen megbizom és a döntéseiben is. Ha ok így döntöttek, tudjak miért tették, majd a szezon végén kiderül, hogy kinek volt igaza. 

De az teljesen biztos, hogy amikor Anderson játszott a legjobbjaink között volt szinte mindig. Neki is és mindenkinek volt jobb és rosszabb meccse. Viszont már nagyon unom ezeket leírni folyamatosan, szóval örüljünk, hogy bezárt a piac, tekintsünk előre és szurkoljunk a válogatott játékosainknak!

Előzmény: CrazyBasket (1041)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.19 -1 7 1041

Andersonnak csak az volt! Ja nem, Zaragoza ellen jó volt tudom, meg minden máskor csak nem minden a stat:) ! Majd vigasztalódhatsz ezzel, ha nem fog tudni még mindig játszani a válogatott szünet után! Hogy ezt miért írom? Ma beszéltem egy hiteles benfentes emberrel, ha láttad volna, amikor rákérdeztem, hogy Anderson rendben lesz-e a folytatásban...:) De mondom legyen majd neked igazad, de jelenleg csak dobálózol azzal, hogy mi lesz HA! Én is tudok a jövőbe beszélni, lehet jövőre az NBA-ben indulunk! Pozitív vagyok bízzunk benne:)

Előzmény: falco Man (1033)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.19 0 3 1040

Jó csak Ciricnél az árnyalja a képet, hogy a második szezonját nálunk úgy töltötte, hogy kb a Mojoból jött meccsre... Megmutatja a klasszisát, hogy a bajnoki címünk utána 12 évvel is bőven használható volt magyar szinten még...

A másik két ember, meg támadásban maximum egy-egy meccsen rosszabbul dobott, de Pavlovic pl döbbenetes volt. Ő kb olyan szint volt akkoriban, mintha most egy aktív nba játékos jönne ide játszani, annyival állt a bajnokság felett ő, komolyan még most is beleborsózom a játékába

Előzmény: falco Man (1033)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.19 0 0 1039

A pace Te is tudod, hogy nem igazán mérvadó, hiszen a csapatok nagy része lassítja ellenünk a játékot ezért nem tudunk magasabb pacet tolni, de a védekezésből támadásba mi megyünk át a leggyorsabban. a tranzíciós játékunk nekünk a legjobb ezért ezt akarja mindenki megakasztani, hogy végig 5-5-ben támadjunk

Előzmény: ptbbtb (1035)
blackandyellow Creative Commons License 2021.02.19 0 3 1038

Én úgy tudom, hogy ha Anderson játszani is fog, akkor a mindigonál ki lesz takarva a közvetítésben, nehogy bármit is megtudjunk róla... :)

zizou0005 Creative Commons License 2021.02.19 0 1 1037

Egyetértünk, de ez nem gyengíti a Pavlovics tehetségét és érdemeit :)

Előzmény: Pick and Roll (1036)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.02.19 0 0 1036

Minél jobb egy bajnokság, annál nehezebb fölé nőnie egy személynek.

Előzmény: zizou0005 (1034)
ptbbtb Creative Commons License 2021.02.19 0 0 1035

Tudom, hogy nem feltétlen ez volt a mondandód lényege, de mit értesz a legmagasabb tempó alatt? Mert ha a Pace-t, akkor jelenleg az 7. a bajnokságban.

Előzmény: Törölt nick (1029)
zizou0005 Creative Commons License 2021.02.19 0 2 1034

Ha jól emlékszem, talán még a Dzunicsnak is volt 1-2 rosszabb meccse.

De a Pavlovicsnak nem volt egy sem az itt eltöltött 2 éve alatt.

Soha nem lesz már olyan játékos piciny kis hazánkban, aki ennyire a mezőny fölé nőne mint azt Ő tette.

falco Man Creative Commons License 2021.02.19 -3 0 1033

Ciricnek is tudok kapasbol 6-7 gyenge meccset,amiken borzasztó volt nezni. Többiekről nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam őket. Nyilván amit írok az arra érvényes, amit láttam és tapasztaltam. De Cironak is voltak hullamvolgyei.

Előzmény: Törölt nick (1032)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.19 0 6 1032

Azért látszik, hogy fiatal vagy még nagyon, mondok Neked három nevet akik mindig fölé nőttek az ellenfeleknek : Pavlovics, Dzunic, Ciric és idevenném Krivacevicet is, de talán őt azért nem, mert az utolsó éve(i) az már erőlködés volt sokszor... 

Előzmény: falco Man (1031)
falco Man Creative Commons License 2021.02.19 -6 0 1031

Az az egy meccs egyébként a Falco történetének legjobb teljesítménye volt a BL-Ben egy Zaragoza ellen ( nem gyenge magyar bajnoki ellenfelekrol van szó, a Zaragoza más polc), ezt maga Gasper nyilatkozta. Ezen kívül is voltak jó meccsei es a bajnokságban kevésbé jók is, de ez nem számít. Olyan légiós meg nem volt itt aki az összes merkozesen mindenki fölé nőtt volna, nem is kell mivel ez meg mindig csapatjáték es egy játékos sosem fog egy csapatot bajnoki címre vezetni.

De azt leírni, hogy egy jó meccse volt, hat nehéz ennél nagyobb hülyeséget leírni. Szerencsere vége az átigazolási piacnak, lehet másról is olvasni majd remelhetoleg.

Előzmény: CrazyBasket (1028)
Falcobb Creative Commons License 2021.02.19 -1 0 1030

Az egyetlen “ha” faktor most egy újabb sérülés. A többi ezzel a szakmai stábbal, és az ő képességeivel rendben lesz. 
Lehet, hogy túlságosan optimista vagyok de szerintem nem lesz gond. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.19 -1 1 1029

Dehogy lehet ezzel az egy meccsel jönni, rengeteg olyan dolgot csinál ami nincs benn a statban. Sokkal gördülékenyebb, gyorsabb a játékunk vele. Nélküle is nagyon magas tempót játszunk, bőven a leggyorsabbat az nb1-ben, ha ő is van ez a sebesség még nagyobb... Jó lesz ide és tényleg azért ne induljunk már ki abból, hogy valaki meghúzta a combját, korán visszatért Novgorodba majd ott rásérült dologból az lesz hogy állandóan sérült lesz mostantól.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.19 0 5 1028

Ma dél vagy éjfél a vége az átigazolási időszaknak jóltudom? Tehát már nem valószínű hogy hozunk valakit, hanem kockáztatunk inkább...érdekes na...én nem örülök ennek annyira, aztán majd kiderül, cáfoljanak meg! Csak nekem még mindig nagyon sok a "HA" faktor Andersonnál... HA majd tud játszanj, HA majd visszanyeri a formáját, HA úgy játszik mint a Zaragoza ellen(ezzel az egy meccsel lehet jönni eddig az egész szezonban amúgy...) HA nem sérül meg újra...

Hajrá Falco!🙏🏽

Pick and Roll Creative Commons License 2021.02.19 0 0 1027

Találkoztál vele a Lidlben? :)

Előzmény: buccke02 (1026)
buccke02 Creative Commons License 2021.02.18 0 1 1026

De már igen ;)

Előzmény: zizou0005 (1021)
falco Man Creative Commons License 2021.02.18 -8 0 1025

Láttuk, a Zaragoza ellen. :) Ha ismét elérünk arra a szintre és elkerülik a csapatot a sérülések, akkor nagyon szép szezonunk lesz, eredményekben és játékban is. Csak sajnos ezt mi nem fogjuk élőben látni . :(

Előzmény: Gatei (1024)
Gatei Creative Commons License 2021.02.18 0 0 1024

Úgy legyen! Jó lenne már egy egészséges Andersonnal látni, hogy hogyan tud játszani a Csapat!

Előzmény: yellowforever (1022)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.17 0 4 1023

Hisszük ha látjuk!😅

Előzmény: yellowforever (1022)
yellowforever Creative Commons License 2021.02.17 0 1 1022

Üdv mindenkinek! Soron következő bajnokin játszani fog Anderson!😁🏀 Rendbe lesz minden

zizou0005 Creative Commons License 2021.02.17 0 3 1021

Nyilván még nem ért vissza az egyesült államokból :)

Előzmény: CrazyBasket (1017)
litván80 Creative Commons License 2021.02.17 -1 0 1020

Egy ilyen homogén bajnokságban, szerinted ki lehet jelenteni dobogónál többet?? Erre a keretre ami az Olajnál van??? Mert van 5 jó légiós??? Mire fel???  Egyébként meg senki nem mondta azt hogy nem nyerhetjük meg a bajnokságot, de ha a Deac ,Alba, Falco trió összeáll a playoffra,nem lesznek sérülések, kohéziós problémák, akkor nekünk ezeket a csapatokat nagyon nehéz lesz megverni...még pája előnyből is... Egyébként meg vissza térve arra hogy kinek a légiósai erősebbek ,kár bele menni... Mert nem az egyéni képességek a mérvadóak... Potocnik tudja hogy mit akar, és ehhez sikerült neki megfelelő külföldieket találni. Reméljük hogy az utolsó láncszem is kompatibilis lesz. Mert ha nem...  akkor nem hogy előrébb nem lépünk ,de az eddgieket is lerombolhatjuk, lásd a tavalyi évünket Price érkezése után... Úgy hogy szerintem kúrvára dőreség  kiemelni vagy temetni előre...A Falcoról kijelenthető hogy Andersontól függ ,ha ő nem tér vissza vagy helyette valaki más, akkor nagyon nehéz lesz... De ha azt hozza amit várnak tőle akkor igen ...az aranyon kívül minden más kudarc.....

Előzmény: Törölt nick (1019)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.17 -2 4 1019

Nem ezt mondtam. En nem tartok Toletek mert 3-bol 1x tudunk nyerni sztem Szolnokon amikor kell, Ti pedig itt nem nyertek még 1x, csak ezt a dobogo dumát hagyjuk 5 legiossal lszi

Jelen helyzetben szted kinek vannak sokka jobb legiosai? Nektek vagy nekünk? Nyilván a magyar magunk sokkal jobb, mint a Tietek ez nem kerdes, de azért a Ti csapatotokra azt mondani hogy a dobogó a cel, a mienkre meg hogy a bajnoki címen kívül minden kudarc sztem az a szálka gerenda...

Azert Alba drukker szintre ne menj le, akik szerint Markovics és Csorvasi kb a Berenybe se férne bel:-)

Előzmény: litván80 (1016)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.17 0 0 1018
Előzmény: CrazyBasket (1017)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.02.17 0 1 1017

Anderson miért nem edzett a csapattal a kb. 1órája Facebookra, a hivatalos oldalra feltöltött videón, ami szerint ma újra edzédbe állt a csapat???:)

litván80 Creative Commons License 2021.02.17 -5 1 1016

Te egyenlőségi jelet teszel a mi két válogatottunk, és a ti válogatottjaitok közzé..  Te úgy vagy vele hogy egy Perl VS  Pongó ,vagy egy Keller VS Juhos az egyenlő ... Igaz az utóbbi már az első szűkítésnél  kiesett ,előbbi meg hosszú idő után került be újra... Meg te mondtad hogy van öt kurva jó külföldink, de az már gyenge érv hogy ők amúgy egyszerre nem játszhatnak... Igazad van ... nyílván 😂😂😂  A  Trabantban is elől van a kormány meg a ferrariban is... Mi alúl becsüljük a csapatunkat ha a dobogó elérését ( megtartását) tartjuk reálisnak, de az normális hogy ti már elkönyveltétek itt egy páran Anderson újbóli lesérülését... Mások szemében a szálkát azt látod. Sajátodban a gerendát???

Előzmény: Törölt nick (1015)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!