Keresés

Részletes keresés

sidespin Creative Commons License 2007.01.23 0 0 12573

tejóég!!:(

ez nagyon megrázott, engem váratlanul ért a hír!

Nyugodjék békében!

Előzmény: faro (12572)
faro Creative Commons License 2007.01.23 0 0 12572

Elhunyt Szabó Ödön.

RIP!

http://www.youtube.com/watch?v=2CSJZ_arJcU

Ciani Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12571
Szerintem van alapja a felvetésednek, de Ronnie nem olyan konzekvens ember, mint amilyennek a logikád feltételezi :) A múltkor baromságot csinált, amit szerintem már ő bán a legjobban (nem ez az első ilyen), de ennek szerintem semmi köze a tegnap estéhez, Ronniera sok rosszat lehet mondani, de nem gonosz, hogy egy gyereket alázzon.
Előzmény: Weah_ (12570)
Weah_ Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12570
ok, gyakorlatilag nem vártam mást mint anyázást! Majd legközelebb mikor snooker lesz és Ronnie játszik, jobban figyelek a gesztusokra. :-)
Liquidos Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12569

Üdv, Weah. Nem tudom mennyire ismered ezt a Ronnie srácot (az életére gondolok), de szerintem abszolút emberi volt az a szitu, plusz az apja is lehetne Ding-nek.

Na meg nem ugyanaz levonulni a pályáról mert nem megy, és mondjuk ezt nem tudod feldolgozni (tény, hogy nem sportszerű, na meg a szponzorok sem tapsolhattak magukban) vagy összezuhanni ahogy Ding is tette, és közben odatenni "mellé" az arcod pár millió ember elé.

Szerintem Sullivan többek között ezt is "díjazta" azzal a hátbaveregetéssel...

Előzmény: Weah_ (12558)
Kymry Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12568
Hát tuti, hogy ha Hendry elkezdi puszikázni Ronnie-t, akkor másnap már a Sun címlapján lennének, és azt találgatná fél Anglia hogy mi van közöttünk,-P :))))
Előzmény: Legolin (12567)
Legolin Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12567

Amúgy azt azért megnéztem volna, hogy a UK-n Hendry Fonnie után szalad és "össze-vissza puszilgatja". :DDD Mekkora lett volna!

Puszit csak azért adott Ronnie, mert Ding még túl fiatal. Ha egy idősebb ellenfele lett volna, ő nem kap, de az tuti, hogy alaposan megölelgeti és hátba veregeti.

fegyi100 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12566

Legolin !

Igazad van !!!

Előzmény: Legolin (12562)
fegyi100 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12565
Teljesen rosszindulatúan vagy elfogult !
Legolin Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12564
Köszönöm! :)))
Előzmény: Lx314 (12563)
Lx314 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12563

Maximálisan egyetértek veled!

Lx.

Előzmény: Legolin (12562)
Legolin Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12562

Szerintem nem azért babusgatta Ronnie Dinget, hogy leégesse vagy még jobban megalázza. Nekem épp ellenkezőleg az jött le, hogy tanult a korábbi hibájából és nem akarta, hogy Ding is elkövesse ugyanazt (mármint hogy leléceljen a vége előtt). De talán Zombie írta, hogy Ding azt hitte, csak 9 frame-es a mérkőzés. Akkor meg valószínűleg ezt tisztázta vele. Mindegy, ezt ők tudják.

A végén meg az a puszi inkább olyan volt, mint amikor tényleg egy felnőtt ember vigasztal egy fiatalt, meg merem kockáztatni, egy gyereket, hogy ne búsuljon, lesz ez még jobb és lesz is, mert Ding nagyon tehetséges és semmi oka szégyenkezni, hiszen szabadkártyásként jutott el a döntőig a többi nagy tehetséget megelőzve. Úgyhogy ha Ronnie akarta volna, akkor se tudta volna megalázni.

Lx314 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12561

Nos...én egyszer sem láttam a meccs alatt amit te ezekszerint igen, hogy 'végig bíztatta Ding-et'

Egyszerűen nem valós amit állitasz! Ding vezetésénél mértnem adta fel Ronnie?!

Utána a riportban is amit Davis készített vele végig dícsérte a fiatal játékost! És egyértelműen leszögezte hogy kemény ellenfele lesz a jövőben is Ding!

Amikor meg feladta Hendry ellen a meccsét, honnan tudod hogy éppen nem-e a magánéleti gondok miatt nem tudott tovább játszani?!

Miért egyből a negatívumok! Eddig is többször nagyon megverte Hendryt, és ezután is fogja!

Hozzáteszem nem vagyok elvakult Ronnie Fan, de ezen a versenyen mutatott magatartásáért max. elismerés jár neki!

Lx.

Walmer Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12560
Hát én sem tudom... De ahhoz amit most írtál azért egy elég kemény O'Sullivan utálat kell. Ronnie-n az egész tornán végig látszott, hogy qrvára bántja, hogy olyan hülyén vselkedett Yorkban. Amit pedig a döntőben csinált arról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Úgy a játékáról, mint az ellenféllel szemben tanúsított magatartásáról. És imho az sem igaz, ha nem megy neki feladja, meg leszarja a meccset. Láttam én olyan GP döntőn, ahol Higgins 9-2-re alázta le, vagy azon a Players Championshipen, ami Jimmy bátyó utolsó nyert tornája volt, ahol meg Paul Hunter kalapálta el, de nagyon. Egyik esetben sem ment ki a teremből. Ami az idei UK-en történt egyszeri és nem ismétlődő esemény volt.
zlaci88 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12559
Nem tudom ti,hogy vagytok vele de én most örültem,hogy elkente egy kicsit Ding-et,mert Hendry ellen csak azért nyert mert neki semmi sem sikerült!
Weah_ Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12558

Hát nem tudom...

Még a mondandóm elején leszögezném, h elismerem Ronnie zsenialitását és nagyságát, de sohasem szurkoltam neki, ezek után pedig úgy érzem, nem is nagyon fogok. Egyrészről a Ding fejére elhelyezett puszi lehet megalázó is (ez csak nézőpont kérdése). Másrészről hajlamosak egyesek elfelejteni, h Ronnie éppen gyenge formája miatt adta fel egy pár héttel ezelőtt Hendry ellen a meccsét, azt hiszem nem túlzok, példa nélküli módon, megdöbbentve mindenkit. Ha Ronnienak szarul megy (ha valami nyomós oka van, jelentse be a szünetben, vagy frame közben mondja meg a bírónak, h mi van), akkor ő feladja. Ő megteheti. Ha másnak megy szarul, akkor bíztatja,h pajtás ne add fel! Valahogy a kettőt nem tudom összeegyeztetni.

Azért megnéztem volna, ahogy a Hendry elleni meccsen Ronnie kivonulásánál a skót utána megy és puszilgatja, meg bíztatja, h ne add fel, lesz ez még jobb is, de azért még gyere vissza, hadd égesselek még tovább, vagy te saját magad...

Nem szerettem volna senkit megbántani, aki R. szurkoló, csak ez nekem így nem oké.

Előzmény: Lx314 (12554)
Sanya_ Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12557
Igen, ez látszott rajta. Talán ezért olyan fapofa, mert nagyon egyedül van Angliában. De ha ilyen szinten nem mutat érzelmeket, nem fogom megkedvelni az biztos. :-)
Előzmény: csmarkus (12556)
csmarkus Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12556
Akkor hibázott Ding, amikor megtanult angolul:
"I felt very alone here and I was a bit annoyed with some of comments because I just couldn't concentrate."
fegyi100 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12555

Ding "lerobotozását" visszavonom.

A robotok nem szoktak sírni !

Szép volt Ronnie !

Szép volt Ding !

Remek volt most ez a MASTERS !

Lx314 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12554

Üdv mindenkinek!

Pool fan vagyok de a tegnap esti döntő miatt érzem hogy írnom kell ide!

"Roni" egy igazi legendává nőtte ki magát a szememben, és sztem most már nem 'csak' egy tökéletes profi, hanem egy tökéletes sportember oldalárol is megmutatkozott!

A vesztesnek kijáró maximum tisztelettel viselkedett a fiatal ellenfelével szemben, és a végén egy baráti és elismerő puszit is nyomott az ellenfél arcára!

Egyszer régebben Davis nyilatkozta róla, hogy "Roni azért a legtökéletesebb játékos a világon, mert megvan benne egyszerre minden ami kell ehez a sporthoz, 'Hendry pontos keze és White csibészsége!"

Ő is volt fiatal! :)

Maradok tisztelettel eme sport iránt!

Habó Alex

Sanya_ Creative Commons License 2007.01.22 0 0 12553
Ez a tegnapi vizelkedés nagyon szép volt Ronnie-tól. Le a kalappal.

Ding meg gyerek még, ez most megmutatkozott. Mondjuk nekem szimpibb ettől még nem lett, szerintem ugyanolyan robot marad, mint eddig volt.
viva la diva Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12552
Ahogy a különbözö fórumokat olvasgatom, Ding ugyan a meccset elvesztette, de rengeteg szimpátia pontot nyert. Megszünt a Ding=robot vélemény, mostantól nagy kedvenc lesz a srác.
sukka Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12551
ok. esetleg Ronnie's walkout???
Előzmény: Zombie (12550)
Zombie Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12550
Mar megvan, kosz :) hamarosan megy fel...
Előzmény: sukka (12548)
Zombie Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12549
Termeszetesen volt szerencse benne. Igazabol harom valasztasa volt Ronnie-nak: raguritani a feheret arra az egy pirosra, amit telibe lat (ragadosra), feher visszahuzas amit valasztott, vagy meg egyszer probalkozni mandinerrol. Kockazatos vallalkozas volt, de ervelhetunk ugy is, hogy a masik ketto meg kockazatosabb lett volna.
Előzmény: sukka (12547)
sukka Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12548
ha már itt vagy, Ding 147 break-jét felvettem. letömörítem és mehet a gyűjteményedbe....
Előzmény: Zombie (12546)
sukka Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12547
okay, köszi a magyarázatot.

azért nem volt egy az egy igazi tudatos lökés, olyan ha rá kell löknöm, akkor jól rálökök. a kék majdnem le is ment, kis mázlival pont így lett Ronnie-nak jó.
Előzmény: Zombie (12546)
Zombie Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12546
Egyaltalan nem errol volt szo...

Ronnie azzal ervelt, hogy nincs olyan piros, melynek mindket szelet latja a fehertol. Jan Verhaas pedig (nagyon helyesen) felhivta a figyelmet, hogy ez a szabaly mashol alkalmazando (pl. free ball megitelesnel), a harmadik hiba -> frame over szabalynal ugyanis elegendo olyan pirosnak lennie az asztalon, melynek a kozepet el tudja talalni a jatekos egyenes vonalon. Ezen csodalkozott Ronnie, de Jan Verhaas megerositette, hogy nincs mit tenni, ha ez a szabaly :)

(szabalykonyv Section 3, 14c:

After a miss has been called under paragraph (b) above when there was a clear path in a straight line from the cue-ball to a ball that was on or that could have been on, such that central, full-ball, contact was available (in the case of Reds, this to be taken as a full diameter of any Red that is not obstructed by a colour), then:

[...]

(ii) if asked to play again from the original position, the offender shall be warned by the referee that a third failure will result in the frame being awarded to his opponent.

Utana meg egyaltalan nem duhbol bombazott, hanem ugy huzta vissza a feheret, hogy az a rovid falon landoljon. Ilyen jellegu safety megoldast mar lathattunk mastol is.
Előzmény: sukka (12540)
sukka Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12545
semmi extra, csak egy valszeg már jól besörözött rajongó minden Ding rontás után "go Ronnie!" kurjászásokkal hergelte magát, a közönség normális részét és Jan Verhaas-t is. Verhaas megelégelte, nyugalomra intette a bekiabálóst aki valszeg meg tovább dumált és akkor Ronnie is kiszólt és kiintett...
Előzmény: joker_face (12544)
joker_face Creative Commons License 2007.01.21 0 0 12544
léci mondjátok már el hogy mik történtek .... csak az utolsó 2 percet láttam, mi volt a meccsen?? Mi volt a történés??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!