AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Mit szoltok az uj Bon Jovi kliphez? (azon kivul, hogy latszik hogy nem 2 forintba kerult, es azert tenyleg ott van)
Szoval inkabb azt kerdezem, hogy tetszik-e a zene?
A másik meg Keith Caouto-val kapcsolatban, hogy - biztos szar dolog egy anyát elveszíteni (főleg így), de ezért miért kell 3 albumon keresztül végignyafogni ezt az esetet. Ugyanez vonatkozik Gwen Setafni-ra is, aki meg már lassan tíz éve a basszerossal bevégzett kapcsolatot siratja, albumonként kb 3 számmal, meg 2 klippel. Most szegény Bush-os srác ehhez mit szól. És akkor még itt van Jonathan barátunk, aki azért nem tárulkozik ki rendesen de ő is kiborul minden lemez végén azt bőg egy nagyot.
Gyűjtsünk még ilyen myafogós, nem tudja feldolgozni fél életét embereket.
ps. A Soul Searching Sun volt a legjobb LOA lemez!
ps2. ezeken a svédeken kiakadok, mindig meg tudják lepni az embereket: Hammerfall-Mississ Hippi, hm, ebből mi lesz? Már sejtem Stoner revival.
cd megkaptam, nev es borito alapjan adtm ra kepzeletben 3 pontot, aztan be a cd jatszoba, lassuk zenet. jon a dobbenet, mi ez??? de tetszik. es kik ok? infot nem birtam levadaszni sehonnan, ma mondta ripper, hogy hammerfallos projekt, en is csuklottem egyet, (kovezzetek meg, de hammerfallt nem ismerem), amugy mar vagy 6szor meghallgattam vagy ket nap alatt, szoval tetszik, egyre jobban, nem is kell ezt folytatni, ez igy jo ahogy van. amugy nekem az enekdallamokrol neha buddy lackey ugrott be. ha a hammerfallon is ilyen akkor be kell szereznem.
Elsőre csuklottam tőle, de amilyen perverz állat vagyok, most már tetszik is. Taposs betonba, de szeretem Joacim hangját, sőt, nem is annyira magát a hangját, hanem a dallamérzékét.
Nem ez az év lemeze, egyszeri anyag, folytatás nélkül, de ha demóként olvastam volna róla valahol, eget-földet mozgattam volna, hogy halljam. Jó, hogy kiadták, bár nem lesz sikeres.
Volt egyébként egy KISS tribute pár éve, ahol Joacimék nyomtak egy nótát, szerintem az is tök jó. Mondom, beteg vagyok :-)
Sokkolás mikor?
SOWHAT: ok, jól benéztem a dolgot! A válaszom az, hogy azzal foglalkozunk amit szeretünk, tehát tudatosan rock/metal.
patek: a Pecsában, az aktuális héten valami vásár/kiállítás lesz, úgy néz ki, a Wigwam infrastruktúrája pedig kevés egy ilyen bulihoz. Valószínűleg nem lesz túl bika a support act sem.
glenn:bocs,előbb megin' elgépeltem magam.....de az E tényleg kicsi ........akkor inkább a WIGWAM,ott legalábbis magasabb a színpad,ha jól emlékszem.....
Egyetértek. Nekem is van legalább 10 In Flames-t szerető haverom (mondhatni minden haverom szereti :))). Bár lehet, hogy egy nagyobb hely (Pecsa mondjuk) már nem telne meg velük.
GLEEN:.....IN FLAMES az E-ben?.....na NE!!!!!
....az kicsi........nekem annyi LÁNGOKBAN rajongó haverom van,mint égen a csillag....sőt,több!!!!!
....kikkel jönnek?
......AMORPHIS,GARDENIAN,DARK TRANQULITY,ARCH ENEMY...az erős!!!!!!!
...mennyi lesz kb a jegy?
...........további jó munkát!!!!!!!!!!!!!!
lassan olvasok, csak most értem a végére a májusi számnak. tartalomról nem nyiladozom, mert ízlések és pofonok, de amit formailag hiányolok: ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ (*10, kb. ennyi Ő maradt ki, s lett helyettesítve aposztróffal). Lőjétek le a tördelőt, a nyomdászt, a teljes magyar államigazgatást, ha ez segít, de ez javuljon már meg! Legalább egy nyomorék hullámos-kalapos nagy ő-t vagy vmi, de aposztróf??
Nem arra mondtam nézd mire mutat az elözmény.
De ha már kérdezel én is kérdezek : a Concerto csak heavy metal zenekarokat hív meg ? Ez tudatos ? Vagy csak olyan ügynökséggel vagytok kapcsolatba akik HM zenekarokkal foglalkoznak ?