AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Helló, turpi vagyok, figyi már, annyira gáz, de véletlenül összecseréltem a cédéket, sajnos az új Ugly Kid Joe-t adtam oda az Immortal borítójával, jaj, annyira béna vagyok, bocs.
Április végén újabb csapást mérünk hazánk rockerállományára. Amennyiben valaki érdeklődne a májusi MHH tartalma iránt:
Címlap: Dimebag a Panterából
Poszter: Rage Against The Machine
Luca Turilli
Hónap albuma: Immortal - Damned In Black(!!!)
(Köszi turpi!)
Interjúk: Pantera
Iron Maiden
Primus
Immortal
Kalapács
Limbonic Art (csak turpinak! :-))
Zakk Wylde
EvenSong
Saxon
Kevés
Coda
Armored Saint
Sebastian Bach
Sugarloaf
Christian Epidemic
Malediction
Dark Clouds
Mindcrime
További MHH hír, hogy júniusban újra lesz MK melléklet, illetve postai utánvéttel CD is (rendes borítóval), amennyiben előzetes megrendelés formájában kellő érdeklődés mutatkozik a CD iránt. Részletek a májusi lapban, de ha van kérdés, szívesen válaszolok rá.
Annyi már biztos, hogy szándékunk ellenére sem lehet új Slayer nóta a mellékleten, mert őszre tolták az új albumot, a box setet meg állítólag jövő tavaszra. Ősszel Pantera, Slayer, Slipknot turné lenne Amerikában és arra akarnak koncentrálni, hogy egy irgalmatlan albumot hozzanak ki addigra. Kerry King szerint lesznek Reign In Blood-os gyorsulatok is az új anyagon, ami már most, stúdiózás előtt is sokkal jobban tetszik neki, mint a Diabolus, amit egyébként szintén nagyon szeret.
Spiritual B. kérdésben szólanék:
Szerintem a billentyűs jót tett nekik, jól játszik a srác, de tényleg az első lemez a legjobb. Azért, mert ott a legtöbb az érzelem a dalokban, riffekben stb. Most durvább, állatabb riffek vannak, csak a lényegből veszett egy kevés.
A borító okés, bár ordas sztóner klisé. Ezután magyarázza Amott, hogy ők nem stoner zenekar.
Koncerten is jók. Dynamon még az volt jó, mikor tizen zúztunk Iron Monkey-ra, de ebben a Nebula és a Monster Magnet egyes tagjai is benne voltak, a "közönség" között persze. Mer mindenki Fír Fektörit, meg Apókaliptikát nézett, utóbbi szerintem tök uncsi élőben.
És mint lelkes szőrszálhasogató: a Transport League 2-nek még pengébb hangzása volt.
atus szerintem ne nagyon reménykedj.
Pletykaszinten amúgy azt hallottam, hogy Roy Mayorga most Ozzyval zenél, bár nem tudni, mennyire tartósan. Ugye Mike Bordin épp kisegít a Kornban, Ozzynak meg kéne haladni a lemezzel, kellett neki egy dobos.
Olyan makosak vagytok , hogy lathattatok oket eloben is a Dynamo fesztivalon.
Kurva jo hangulata lehet egy ilyen koncertnek , meg nappal is, plane ha tobb
szazan razzak ra a hajukat hehe
Iden is mentek a Dynamora , annak ellenere , hogy csak egy napos lesz?
Én is egyes párti vagyok, őszintén szólva ez a billentyűzés nem annyira tetszik. Jó persze így is, állat, vastagon szól, de nekem simán, csak gitárral, még több és hosszabb szólókkal lenne az igazi. Az Another a kedvenc, ez egyértelmű.
Az Ad Astra hangzása viszont elsőosztályú, ebben a stílusban szerintem senki nem szól ilyen brutál és kristálytiszta módon.
Lenart Laci milyen lett az uj Spiritulal Beggars, a masodik lemez vonalat
vittek tovabb, vagy netalan egy kicsit visszakanyarodtak az elso , dallamosabb
vilagahoz? Nem derul ki egyertelmuen a kritikabol.
Nekem az elso kicsivel jobban bejon , bar a masodikat is imadom
Az a rozsaszinu borito meg szornyu lett ,az alapjan itelve nem tudom
megvegyem -e.
Pedig ha ranezek az elozo kameleonos boritora mindig felderulok hehe
hat, tudod te jol, en ilyen vizualis tipus vagyok, a felszines iteletalkotas bajnoka. ettol fuggetlenul ha szolsz hozzam, elkepzelheto, h valaszolok, bar meg nemtom, hogyan fogok elvonatkoztatni ettol a testament dologtol.
majd disneylandre gondolok kozben, az lehet, h segit.
Most volt a 'zmeg tévén egy díjátadó gála, és a magyar zenében új utakat törő együttesek kategóriájában a Tankcsapda nyert. Valóban, ez a műfaj megújítása.
hát igen, az jó dolog egy béna video alapján megítélni egy zenekart...
nohát
akkor elárulom, hogy a Testament a szívem csücske jó sok éve, szóval esetleg ha gondolod ne állj velem szóba, szálkává lettem én is mosmán
V "indian" Sz.
uff
Most volt a 'zmeg tévén egy díjátadó gála, és a magyar zenében új utakat törő együttesek kategóriájában a Tankcsapda nyert. Valóban, ez a műfaj megújítása.
moist mar nem megy, that dog van most, ejjel-nappal, diskmanben, mindenhol, kornyezo & konnyezo kollegak tudnanak meselni.
ha kolcsonkernem se elveznem, ez tuti, le vannak osztva a lapok elore. testamenttel kapcsolatos negativ eloiteleteim szamos forrasbol taplalkoznak, talan a legtobbet az a video nyomta a latba, ahol chuck billy oltonynadragban, feher ingben, hatrakotott hajjal probalt szimbolizalni vmit, nemtom, zavaros volt elegge. egyebkent is egy nyomi figura, a mozgaskulturaja veri ozzyet is, pedig hat ugye.
nekem monnyuk a bay area thrash amugyis szalka a szememben, talan a death angelt leszamitva, kulonben a german vonal ment nalam erosen, destruction, kreator, sodom, a korai dolgok persze, mondani se kell, nyilvan.
Szoval csak a mainstream metalrol gondolkodtam, kutattam az uj zenek utan s latom nem kell 1 ideig elasni a korn bizkit vonalat, valtozalanul szerzodtetik le a nagy kiadok a sokadik otlettelen buta felesleges rap metal zenekarokat pl crazy town, p.o.d.,primer 55, pimpadelic stb..kivancsi vagyok mikor lesz vege ennek...az ev vegeig marad talan jovore kitalaljak mi lesz nekunk a cool...
Supertzar! Fu allatt szepen csendbe megjelent az uj Fury of 5 cd. lehet majd kapni a barlangba ? Valami csaj is enekel az egyik szamba.
irtam, gyenge. nemtom mit regeltek valtozasrol, mikor pedig nem. vagy talan ez meg egy tartalek nota hogy majd jo lesz valamire, aztan majd a kov lemezen atmennek kornba vagy mi.