Nem is tűnik úgy... Naaa, zemiátorbácsi... de igazán... meséljenmáregykicsit : hogy a lófityulába tud fűnyírni a MIB motor? Azt tudom, hogy kétszázötven kila, micsoda alváza van annak a fűnyirbálónak?
Hajrá, korelnök úr, de aztán nehogy elégedetlen lyányok morogjanak a "Csalódott nők" topicban... mer én örülök, ha a saját vállalt feladataimmal megbírok.
Nem is én mondtam, hogy Terminátor... az a Freddy vót...
Nevekkel igyexem vigyázni, mert nekem is nehéz gyermekkorom volt ezzel a nevemmel. Mindíg volt ötlet, hogyan kéne könnyebben kimondani - én meg dühöngtem... A MIB milyen fűnyírót hajt? Ilyenről még nem hallottam.
A szakállra való enyhe utalást az újoncok elsőestés "vetítés"- ének fogtam fel - mint a kocsmafeelinget... Affenye gondúta vóna, hogy az meg igaz...
Hát onnan, hogy már megjegyeztem FREDDY-nek! Ha egy kicsit hunyorgatok a tükör előtt ... Akkor lehetnék a fehér pulcsis bemutatós, vagy akár a motoros is!!!
Van hozzá egy kis tologatós fűnyíró azon volt rajta de feldőlt a pincedombon fűnyírás közben! Akkor horpadt be a tankja.
Ja bocs elfelejtettem,hogy nem Terminátor hanem Zemiator néven jelentkeztem be. Egyébként arra szeretném amire Motordoki használja csak én majd a fűvön terelgetem!
Sajnos a meglátogatás (megkörnyékezés) igénye sokkal többször felmerül, mint a lehetősége... Nade : Jestye Polska nye zgnyielá... (nincs még veszve Lengyelország...) Megyek én még felétek...
Mondtam én, hogy be kéne mutatkozni, kedves újonc úr... Vagy legalább egy önarcképet (nem a Freddy által feltettet)... ( honnan a búbánatból látszik egy szakáll a hozzászólás stílusán...???)
Köszönöm a segítséget így már sokminden könnyebb lesz! Persze egy Topikalapítónak kutya-kötelessége segíteni az új hozzászólóit de csak szigoruan MAGÁZÓDVA!!!
Na, ezt elfaragtad... Freddy bácsinak nem szabad azt mondani, hogy bácsi, mert a bácsiságra még lelkileg nincs felkészülve, pedig fog még ő nagyot nézni hogy az első miniszoknyás tavasztündérke milyen megszólítással köszön rá, ha meg akarja tőle kérdezni, hogy merre van Mádon a kultúrház..
Amúgy szép komplett a MIB- ed, mit dolgoztatsz vele?
Igazándibol nem a vizsga miatt jelentkeztem a fórumotokon, hanem mert tettszett ! Egy motorfelújítás adott alkalmat a hozzászólásomhoz amit alattomosan kihasználva csináltam Nektek egy "fagázmotort"! Vollt egy horpadt tankom amit úgy gondoltam megnyomatok vízzel és így ki jön belőle a horpadás. De olyan kemény volt hogy szét kellett vágnom. Szóval így alakult ez a Mekk munka. Persze, hogy egyáltalán megtaláltam ezt a fórumot annak más oka van,de azt majd a Trakis fórumba leírom ha még egy párszor nem tőrlődik ki amit írtam! Mert egyébként sohasem fog!
Ez a vidiaDA 50,DU 40,DR 40.Magas olvadáspontú,finomra őrölt fémkarbidok.Ezeket a lapkákat öntéssel,vagy porkohászati úton,zsugorítással gyártják.A vidia megnevezés a német wie diamant elnevezésből származik.
A majdani lóvásárlást jól gondold meg,mert drágább a tartása mint a stabilmotoroknak.Ha a motor áll nem fogyaszt semmit, de ha a ló áll ha nagyóbb áll megeszi a gatyádat. Hát mostanában csak lovas képeket nézem a neten.
A LE?Nekem előbb volt lovam mint stabilmotorom.Innen van nálam ez a ló szeretet.Ha összejön akkor veszek majd megint.A szalagfűrészemért kaptam volna egy szép 800kg körüli Nóniusz csődört,de akkor még nem volt kézs a tetőnk.Meg nem volt összevágva az a sok tőke.