Keresés

Részletes keresés

Wisey Creative Commons License 2000.04.24 0 0 1332
Én is voltam vasárnap...
A Sonata alatt éppen vacsoráztam :-), őket nem figyeltem annyira...
A Rhapsody alatt én is alig hallottam az éneket, de amúgy jól szóltak. Az énekesük pedig olyan arcokat vágott, mintha nagy átéléssel mesét mondana a közönségnek :-) Nekem tetszettek ők is, de elsősorban a Strato érdekelt...
Ők még jobban szóltak, a vetítés tökéletes volt, és az egész zenekar szimpatikus volt. A számokat is jól összeválogatták, különösen az Against The Wind, a Paradise, a Kiss Of Judas, a Black Diamond, a Forever és az új számok (nem hagytam ki semmit? :-)) tetszettek. Kotipelto meg is jegyezte, hogy "közös gyökereink vannak", és hogy "mi voltunk az eddigi legjobb közönség a turné alatt". Bár ez utóbbit szerintem minden állomáson elmondja :-) És azt értette valaki, hogy mit magyarázott az olasz koncertjeikkel kapcsolatban?
Szóval nem bántam meg hogy elmentem, remélem minél előbb viszontláthatjuk őket.
Legion Creative Commons License 2000.04.24 0 0 1331
Én voltam a Strato/Rhapsody-n. Lemezen nekem a Rhapsody jobban bejön, mint a Strato, de most a Strato jobban tetszett. A Rhapsody-nak szar volt a hangzása, a gitárok és a dob túlzottan elötérben voltak, a basszus és föleg az ének nem érvényesült. Az énekes pedig elég "buzisan" mozgott. A Strato nagyon jól szólt, és a vetítés is érdekes volt. A Sonata Arctica nem hagyott bennem mély nyomokat. Érdekes volt a közönség. Láttam Burzum és Mayhem pólós zord arcokat és teljesen átlagos jól öltözött embereket is.
SpeedOfLight Creative Commons License 2000.04.24 0 0 1330
Hi emberek!

Nos, ki volt vasárnap koncerten a Pecsában????

A Stratovariust mindenesetre hiba lett volna kihagyni!

dewcfh Creative Commons License 2000.04.24 0 0 1329
Hail & Kill!
Sziasztok !

Azert irok mert egy baratomek meg ugy 1/2 - 1 eve
felvettek egy demot (100 ora studioban ;DDDD)
es van meg belole par darab...
A zenekar neve : Dimenzio
Stilus:Heavy/Power/Thrash,de a vicc az,hogy nem mondhatom,hogy ez most metallica,vagy Sepu,vagy barmi,es nincsenek lopasok sem .......
4 szam van rajta es 450 -be kerul.
Akit erdekel,az kerem irjon egy levelet
a dew_wht@emil.hu vagy a dewar@slayerized.com -ra
vagy esetleg a dewar@karinthy.hu-ra...

Elore is koszonom..

Dew

mistress Creative Commons License 2000.04.24 0 0 1328
Üdv, még csak most léptem be, és meghalok örömömben, hogy végre magyar metal kört találtam, talán most nem csalódok. Szóval, azt hiszem a Summer Rocks-ról van szó, jól gondolom? Akkor most megpróbálom leírni az összes bandát, akik most már biztosak:
Borknagar :)))))
Gamma Ray
Marduk
Metalium
Leadfoot
Tankcsapda
Ossian
Mood
Nemesis
NeckSprain
Pokolgép
Ektomorf
Strong Deformity
Azt hiszem, ez az összes... és valószínűleg megyek is a haverjaimmal!!! :)))))
Előzmény: ( turpi ) (1327)
( turpi ) Creative Commons License 2000.04.24 0 0 1327
Mayhem nem lesz? (multkor meg volt az elozetesetekbe)
Milyen poszter lesz?
Előzmény: supertzar (1326)
supertzar Creative Commons License 2000.04.24 0 0 1326
Bocs Libertine, helyesbítek: tehát a Limbonic Art interjú főként Libertine-nek szól, de azért egy kicsit turpinak is :-)

A Crown nem végzett túl jól, de ez leginkább a vendégek pontjainak köszönhető.
Jó egyébként a lemez, ha nem is alapmű. Ha a Hell Is Here, tetszett, ez is fog.

A Tesla feloszlott, és ugyan pár hónapja nagyon komoly pletykák, hírek jöttek az újjáalakulásról, pillanatnyilag ez még nem következett be.

Van Halen Creative Commons License 2000.04.23 0 0 1325
Nincs itt egy pár MANSONos?
Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1324
na ne má' csak turpinak legyen Limbonic Art, hanem nekem is, ha már annyit kértem :-)

a libertine

Előzmény: supertzar (1309)
Libertine Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1323
Ez a létező legjobb hír!!! Immortal rules!!! Megyek az MCD-be!!! (fujj ez reklám?! :))

a libertine

Előzmény: supertzar (1315)
Legion Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1322
Supertzar!
Szerepelt a hangpróbán a The Crown : Deathrace King címü lemeze? Az MHH-ban eddig eléggé le volt húzva ez a csapat. Viszont az új lemezröl az interneten és a Rock Hardban csak jót írtak. Vacilálok, hogy megvegyem-e.
Espé Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1321
Jó volt a voodoo-s koncert. Mondjuk a Sahibon egy kicsit meglepődtem, nekem művészkedőnek tűntek az átvezetőszövegek (eddig még nem láttam őket). A Gire-nál a dobgép most az egyszer szerintem még jót is tett, mivel az AOS-nál és a Sahibnál a dobhangzás az iszonyat volt (Az első Burzumon volt ilyesmi, amire még a zene is emlékeztetett).
A Voodoo egyébként nagyon jó hely, szerintem "underground-mulatónak" abszolút ideális.

Előzmény: req (1320)
req Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1320
VORTEX: Volt tegnap Altar of Storms, Sahib és Gire koncert a VooDoo-ban. Ez elég underground volt... Voltunk vagy 40-en... És egy ganxta se volt. :]
VORTEX Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1319
Emo-rtal rulez!

Jó volt tegnap a Neck Sprain a Wigwamban. Viszont a Superbutt már volt jobb formában is.

Ja, és kellene végre Pesten valami emberi helyen egy igazi underground rock klub, amolyan Riff-Röff jellegű. Ja, és he lehet legyen ganxta független is.

ABATH Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1318
Az új Immortal tényleg nagyon jól sikerült,szerintem megérdemli az első helyet!
Kiváncsi leszek Milán Peti véleményére az új Mayhemről,ami-szerintem-meg fog lepni pár embert!
A.L.I.E.N Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1317
Sziasztok!
A mai napig nagy kedvenceim közé tartozik TESLA
zenéje.Tud vki vmit a bandáról? Mi lehet velük?
Csao!
atus69 Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1316
Ha King's X is, akkor én sem :-)

Ja, az kene meg :-)) Mindharom bandatol negy uj szam, es kesz is a CD :-)))

Puffancsék egyébként nagyot alkottak.

Hmm, ennyire feltuzelte oket az a multkori MHH-s kepalairas? ;-))

supertzar Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1315
Ha King's X is, akkor én sem :-)

Amúgy Milán Peti a Destructionös Schmiertől kölcsönvett duplacsövűvel jött Hangpróbázni, mi meg kussolva szórtuk az Immocira a tizeseket :-)

Puffancsék egyébként nagyot alkottak.

Előzmény: atus69 (1314)
atus69 Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1314
Supertzar,
ha lesz rajta uj Deftones meg Fates Warning, akkor nem fogok nagyon elegedetlenkedni.. ;-)))))
Előzmény: supertzar (1313)
supertzar Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1313
Még számunkra is az :-)
Majd az összeírt master CD-vel a kézben leszek bátor nyilatkozni róla.
Előzmény: atus69 (1311)
atus69 Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1312
Es hogy-hogy az Immortal lett a honap lemeze????
Ennyire nem jelent meg semmi mostanaban?
atus69 Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1311
Azt lehet kerdezni, hogy mi az ami LESZ a CD-mellekleten? Vagy meg top secret?
cornelius Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1310
Helló, turpi vagyok, figyi már, annyira gáz, de véletlenül összecseréltem a cédéket, sajnos az új Ugly Kid Joe-t adtam oda az Immortal borítójával, jaj, annyira béna vagyok, bocs.
supertzar Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1309
Április végén újabb csapást mérünk hazánk rockerállományára. Amennyiben valaki érdeklődne a májusi MHH tartalma iránt:

Címlap: Dimebag a Panterából

Poszter: Rage Against The Machine
Luca Turilli

Hónap albuma: Immortal - Damned In Black(!!!)
(Köszi turpi!)

Interjúk: Pantera
Iron Maiden
Primus
Immortal
Kalapács
Limbonic Art (csak turpinak! :-))
Zakk Wylde
EvenSong
Saxon
Kevés
Coda
Armored Saint
Sebastian Bach
Sugarloaf
Christian Epidemic
Malediction
Dark Clouds
Mindcrime

További MHH hír, hogy júniusban újra lesz MK melléklet, illetve postai utánvéttel CD is (rendes borítóval), amennyiben előzetes megrendelés formájában kellő érdeklődés mutatkozik a CD iránt. Részletek a májusi lapban, de ha van kérdés, szívesen válaszolok rá.

Annyi már biztos, hogy szándékunk ellenére sem lehet új Slayer nóta a mellékleten, mert őszre tolták az új albumot, a box setet meg állítólag jövő tavaszra. Ősszel Pantera, Slayer, Slipknot turné lenne Amerikában és arra akarnak koncentrálni, hogy egy irgalmatlan albumot hozzanak ki addigra. Kerry King szerint lesznek Reign In Blood-os gyorsulatok is az új anyagon, ami már most, stúdiózás előtt is sokkal jobban tetszik neki, mint a Diabolus, amit egyébként szintén nagyon szeret.

zen_ Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1308
csa, hallgassatok bele a zenenkbe, hatha bejon:

Albatross Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1307
Üdv!

Spiritual B. kérdésben szólanék:
Szerintem a billentyűs jót tett nekik, jól játszik a srác, de tényleg az első lemez a legjobb. Azért, mert ott a legtöbb az érzelem a dalokban, riffekben stb. Most durvább, állatabb riffek vannak, csak a lényegből veszett egy kevés.
A borító okés, bár ordas sztóner klisé. Ezután magyarázza Amott, hogy ők nem stoner zenekar.

Koncerten is jók. Dynamon még az volt jó, mikor tizen zúztunk Iron Monkey-ra, de ebben a Nebula és a Monster Magnet egyes tagjai is benne voltak, a "közönség" között persze. Mer mindenki Fír Fektörit, meg Apókaliptikát nézett, utóbbi szerintem tök uncsi élőben.

És mint lelkes szőrszálhasogató: a Transport League 2-nek még pengébb hangzása volt.

Albatross, aki most Lynyrdöt hallgat.

Előzmény: supertzar (1303)
supertzar Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1306
atus szerintem ne nagyon reménykedj.
Pletykaszinten amúgy azt hallottam, hogy Roy Mayorga most Ozzyval zenél, bár nem tudni, mennyire tartósan. Ugye Mike Bordin épp kisegít a Kornban, Ozzynak meg kéne haladni a lemezzel, kellett neki egy dobos.

Dynamo számomra idén (is) elmarad. Wacken Rocks!

Előzmény: atus69 (1305)
atus69 Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1305
Roy Mayorga (ex-Thorn) beszallt Logan Mader, Rob Trujillo es Whitfield Crane
csapataba . . . Remelem, kisul ebbol valami nagyon jo . .
vizihulla Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1304

Olyan makosak vagytok , hogy lathattatok oket eloben is a Dynamo fesztivalon.
Kurva jo hangulata lehet egy ilyen koncertnek , meg nappal is, plane ha tobb
szazan razzak ra a hajukat hehe
Iden is mentek a Dynamora , annak ellenere , hogy csak egy napos lesz?
Előzmény: supertzar (1303)
supertzar Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1303
Én is egyes párti vagyok, őszintén szólva ez a billentyűzés nem annyira tetszik. Jó persze így is, állat, vastagon szól, de nekem simán, csak gitárral, még több és hosszabb szólókkal lenne az igazi. Az Another a kedvenc, ez egyértelmű.
Az Ad Astra hangzása viszont elsőosztályú, ebben a stílusban szerintem senki nem szól ilyen brutál és kristálytiszta módon.
Előzmény: vizihulla (1302)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!