Én mikor goromba hangot akarok valamelyik gépemtől, a JUMZ hangtompítóját szoktam lekapni, és úgy menni tovább. Ha ráérősebb az igény, akkor a nagy enduro maszek Samara kipufogóját cserélem vissza arra, amelyikkel hozzám került... attól berepedeznek az ablakok.
Szívesen megnéznék 1 olyat ! De viszont láttam már 6-hengeres TÁTRA motort beépítve 3-kerekű épített Tiraik-ban ! 1 Motorrevüben láttam pár éve,Magyar ürge csinálta. (Félelmetes volt)..... (A fogyasztása is az lehet)....(Hát még a hangja !)
Nekem az első 250- es ETZ- mmel (elöl is dobfékes) sikerült átfordulnom az első keréken - azt hittem a nyakam szakad ki... Aztán a tárcsafékes már nem volt ilyen blokkolásra hajlamos. Azzal viszont az előző gazdája esett egy túlméretest, úgyhogy nyolcvannál berezonált az eleje... Akkorra már nem is akartam nagyon gyorsan menni, ráadásul az utas alig esett kézre... nemsokára ötszázas Fiat lett az ETZ helyett.
A mocit nem én csináltam,(Sem tehetségem, sem pedig technikám nem lenne hozzá:- ( Régen "nagy" motoros voltam ! Volt 7 db 250-es 251-es ETZ-m 350-es Csehszlovák csoda P-20-as (Húúúú...mennyi csajozás+"kaparás"....tankolás ...borulás..:-))) Na de mos tmár még a Simsonon is félek !(Tankolni is félek)
Bocsánat barátaim, volt már velem ilyen hogy mikor feleszmélek, tiszta vér körülöttem a kocsmapadló, és épp megáll a nínósautó az ajtó előtt..
Komolyra fordítva - viccesebb akart lenni az a hozzászólás, de mikor a többi között olvastam, akkor látszott az igazi színárnyalat. Nem akartam sértő lenni - pláne Freddyt megbántani. Igazán sajnálom
Szia Freddy, én is örültem hogy kataloq úr visszaköszönt a másik kedvenc topikodra...
Ugye azt a motort nem te csináltad? De még csak nem is mádi a gazdája...? Valahol láttam hasonlót, csak a csontváz helyett egy egész jó formájú nő volt a kasztni... Na azt erősebben irigyeltem.
Itthon már megkaptam a magamét. Eddig csak éjjel fértem a számítógéphez,és mire elolvastam az összes Veterán Traktoros, Stabilmotoros, Stabilmotorgyűjtős Kisflex Nagyflexheggesztősköszörűsfűrészelőstőcsavarkiszedős topikot......Hááát