Ez egy Káhuszonötös... Erről nincs a gazdi meggyőződve, hogy erősebb, mint a szomszéd ötvenese - de te is biztos lehetsz benne, hogy amaz eszik kevesebbet...
Jó estét! Most akadt időm írni, elolvasni az irományokat. Örülök a sok új "arcnak", névnek! A tőcsavartól elment a kedvem egyenlőre, összeraktam 3 csavarral ideiglenesen, és amíg újra nem visz rá a lélek a kínlódásra addig simsonozok. Úgy látom sok itt a vad motoros!:D Én 11éves korom óta motorozok, szóval lassan 6 éve. És a családban előttem nem motorozott senki. Van egy pannóniám, egy simsonom, meg a legporblémásabb, egy yamaha dt-m (utánzatom). És a fahordást is imádom én is!:D Messzebről simsonnal vagy yamahával, közelebbről többet rotakapával saját gyártású futóval!:D
Ejnye, pedig vagy tíz sort írtam... biztos abban a hozzáférhetetlen időszakban történt... Nohát, igenis tudtam egyből. (véletlenül) Egy kohóra ítélt negyvenötös MTZ - ről a kismotoros pajzsot próbáltam lementeni, és akkor volt muszáj megismerkednem ezzel az alkotórésszel. Hazahoztam...
Hétvégén körbefotózom a gépezetet. Négyfokozatú váltója van, hátramenet nélkül. A kardánhajtás után pedig egy kúpkerekes irányváltó, arról pedig lánchajtás a hátsó tengelyre, egy másik lánc pedig a hátsóról az elsőre.
A szelet nem tudom befolyásolni ez igaz !De.....ezért van az, hogy 1 szórón általában 2 db les van(Eredményes vadászat csak így képzelhető el) A 2 les mindég a szóró 2 ellentétes oldalán található,(Széleken) a vadász mindég úgy helyezkedik el,hogy a szél ráfújjon(Szembe)és ne a háta mögül a szóró közepe felé!!!
El ne felejtkezz fotóaparátot vinni a melóhelyre.( Milyen sebváltó van benne? Az a kardánhajtás érdekelne.Úgy látrom,hogy csak egy kereszt van,vagy csak nem látszik a párja?)
Nyunyuka komolyan tervezi, hogy lepipál engem fahúzogatásban... Amit elmesélt telefonon az elég hüha...képeket kértem de asszem nem viccel - úgyhogy különleges eset várható - képeken is.
Asszem, igaza lehet Zemiálós bácsinak - lejtőnek fékezni űrhajóskiképzés... Ez a kerék továbbgurulna, a sofőr pedig a peremhez rögzülve próbálna csodálkozni...
Zemiátor úr, sehogy se tudom lefordítani a nicknevét... Én biztos Guberátor lettem volna, ha eszembe jut ez a névalakítási módszer, de zemiálni hogyan kell...???
Odamegyek,be etetek,várok,várok,várok....?bejön,célzok,lövök..mellé....:-( megint lövök (?) eldőlt...zsigerelek,hazamegyek,lepihenek. A pincében narkózok,hűtőláda...csomagolok:-) Fontos szabály !-akció előtt mosakodni,a vad nehezebben kap szagot, ( A legjobb meg hemperegni a vaddisznó túrásban:-))) a szél irány sem mindegy! Hogy az MTZ--ről lősz ,vagy lesről az majdnem mindegy (Csak ablak ne legyen rajta! Helikopterről is vadásztak már!(Igaz csak a sztyeppén)