AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
buco sajnos eleg regota nem talalja az iranyt, pedig sokaig megbizhatoan szallitotta az eppen aktualis trendekkel legeslegpartizanabb modon szembenallo irasokat. ez az utanloveszet tenyleg meltatlan volt a mester eletmuvehez.
persze nem csoda, ebben a poszt-poszt-poszt-modern ultraturboize korban a fene se ismeri ki magat, neha mar fikazni se merek, mert nemtom, most epp az ironia, v a mindentnagyonmegertes a helyes & kovetendo magatartas. ha reggel az egyik, akkor este egesz biztosan a masik, de lehet, h ket het mulva mar orankent valtozik.
Ha a Wanted nem fikázná a metalt, talán meg is ijednék :-)
A múltkor meg azt írták, hogy a gitár egy paraszt hangszer. És akkor mi van? Ez is csak egy vélemény.
A cikket nem láttam előzőleg, de igazság szerint a lapban is csak úgy átfutottam. Bucó jobban is megerőltethette volna magát. Hiába, már ő sem az az igazi genyószívó...
Amúgy meg inkább egy eredeti Mercyful Fate Fan Club felvarrós 1985 mintájú mellény legyen egy ilyen cikk mellett, mint egy pvc páncél Edda hátfelvarróval :-)
gondolom ezert kellett a wantedig szaladnod, mikor ugy erezted, feltetlenul segedkezned kell egy a 15 evvel ezelotti metaldivatot fikazgato cikkben :-) amiben raadasul buco rosszul idezi azt a bizonyos szalloiget, amely a rockstudioban hangzott el. helyesen:
(helyszin: hunky punky metalfelszereles-bolt elott. rockerek sorbanallnak.
interjualany: nagydarab bilifrizuras csavo, szegecselt farmerdzseki, ozzy-polo)
- te honnan jottel?
- vamosgyorkrol. az egy metalista falu az egesz.
- metalista falu? az mit jelent?
- hat, hogy sok a metalos gyerek.
- es most mit fogsz venni?
- nemtom. mondjuk ozzy-polot...
- de hat ozzy-polod mar van.
- nem baj, meg egy lesz akkor.
haverom aranykopese a musor kapcsan: "azert mentek oda hozza, mert o nezett ki a legmetalosabban, erre kiderult, h az a legnagyobb paraszt."
buco szerepet az ugyben csak az menti, h mint kiderult, sajat himzesu voivod-logo volt a dzsekijen.
ez az, tudtam, h elfelejtettem valamit, hat persze, egyeterteni zakk-kal. teljesen igaza van: valaki vagy seggfej, vagy nem az. az interjuban olvasottak alapjan zakk az utobbi kategoriaba semmikepp sem tartozik.
a nyafogos zeneszek alazasa interjukban meg most legalabb annyira trendi, mint het-nyolc eve a nyafogas volt. raadasul jelentos kesonkapcsolas, a seattle dolog mar reg kifutott, azota volt mar rap-metal es deszkas-punk hullam is, hogy az egyeb, nem gitarkozeli dolgokrol most ne is.
Arra gondoltam épp, hogy csinálhatnánk egy metal cenzúrát. Minden cikket átküldenék neked, kedves sowhat, és ha úgy ítéled meg, hogy mehet nyomtatásba, mert egyetértesz az elmondottakkal, akkor lepecsételve visszaküldhetnéd.
Azok a zenészek, bandák pedig, akik szerinted nem megfelelően nyilatkoznak, feketelistára kerülnének. Őket aztán nem lehetne felléptetni sehol az országban, a külföldieket pedig már a határon megállítanák és visszafordítanák.
Ha jól rémlik, épp Albatross hiányolta itt Zakk Wylde-ot az MHH-ból. Én előre szóltam, hogy nem fog tetszeni neki, amit hall.
Neked végül tetszett, vagy sem? Átengedted volna a szűrőn vagy inkább feketelista?
Szerinted kik a honi metal élet "jelentős történelmi jelentőségű" személyei?
Mitől számít valaki annak?
Vannak objektív szempontok? Mik ezek?
Nálunk sosem viccből szerepeltek a metal harcosok, az az újság nem mi vagyunk :-)
Attól ,hogy te látod a saját vinyódon a képeket mi még sajnos nem fogjuk.
Javaslom előbb rakd fel őket vmi free webhelyre pl www.tar.hu és utána linkeld be !
Új Hammer: Továbbra sem szünik meg a szegecses metalharcosok szerepeltetése, ez már nem vicess tényleg.Vegyük már észre a pokolgép és paksi munkássága kb. megüti a kozso féle szintet.Hogy lehet öket beállitani jelentös történelmi jelentöségü zenészeknek ? Ha ilyen sötét volt a magyar metál múlt akkor nem kellene elöjönni vele és sztárolni a régi rendszer metál lovagjait :)
supertzar: Látom elöszeretettel jelentettek meg olyan interjúkat ahol a zenészek szidnak mindent ami nem metál, ez is része a metál-comeback-propagandának ? Zakk-nek igaza van a siránkozó rockstarokrol az ok :) Én szeretem mind a SmashingP. és a Zakkos Ozzy lemezeket is.
Na most az a baj, hogy a Vincent által megadott módszer nem megy, mert én nem website-ról akarok áttölteni, hanem saját gépről berakni,
TEHÁT KEDVES VINCENT ENNEK KÉPÉBEN KÉREK ÚJABB FELVILÁGOSODÁST!
Albatosz, neked meg annyi, hogy tudod: Unida, meg P.Pali (3 részes), meg spanglisok...
HELP
bocs, hogy ennyiszer ismétlődők, de próbálkozok képet beszúrni, na
Na most az a baj, hogy a Vincent által megadott módszer nem megy, mert én nem website-ról akarok áttölteni, hanem saját gépről berakni,
Albatosz, neked meg annyi, hogy tudod: Unida, meg P.Pali (3 részes), meg spanglisok...
A new BLACK SABBATH TRIBUTE, this time dedicated to "Dio Years" The title is DEHUMANIZED WITCH, available through Midwest Metal. Contact TOM BLACKWELL; PO Box 5177 - St. Louis, MO - 63139-0177 USA. Attention Distributor's call - Tom at 314-533-4828.
Track list in Order - BAND - COUNTRY - SONG: FORSAKEN (Malta)- Neon Knights;
MEMORY GARDEN (Sweden)- Country Girl;
BERENICE (Japan)- Letters From Earth;
LAST CHAPTER (USA)- Children Of The Sea;
MOOD (Hungary)- Lonely Is The Word;
THE TEMPTER (Spain)- Falling Off The Edge Of The World;
LEAF (Croatia)- After All (The Dead);
SEASONS OF THE WOLF (USA)- Buried Alive;
SYRIS (USA)- Wishing Well;
MESMERIZE (Italy)- Die Young.
Volt új p.lost?
Norbi életben hagyott?
Hogyhogy?
:-)))))))))))))))
Ez az anathema előtti mood felvétel nagyon érdekelne....
az anathemát nem vette fel valaki?
Pantera: Death Rattle
Paradise Lost: So Much Is Lost
Veto: Unknown Soldier
Iced Earth: Melancholy (live)
Iced Earth: The Hunter (live)
Europe: The Final Countdown 2000
Saxon: Gothic Dreams
Saxon: Unleash The Beast
Saxon: The Thin Red Line
Europe: The Final Countdown – original
Royal Hunt: Fear
Nevergreen: Carmina Burana (Live At GoreZone)
Nevermore: The Death Of Passion
Mood: Scuse Me! (Live In Wigwam – Before Anathema)
Axel Rudi Pell: VooDoo Nights
Axel Rudi Pell: July Morning
Kalapacs: Gyilkologep
Kalapacs: Atkozottak
Concerto Moon: Prologue/Time To Die
Shadows Fall: Root Bound Apollo
Sentenced: Killing Me Killing You
Motorhead: Die You Bastard
Tisztelt Hammer STÁB: az lenne a kérdésem,hogy lesz-e interjú valamelyik NO MERCY-s csapattal,mer'láttam ám kinn a Milán Petit is,meg a Kovács Bedlamot is......szóval csak kijöttek megnézni a koncertet vagy esetleg lesz egy-két tökös interjú is......??????????????
előre is köszönöm !!!!