Itt most épp a nyári kerekeket szerelik fel a mozdonyra? sosem tudtam hogy javítanak defektet a vonatokon, de mostmár vágom, köszi a képért örök hála! :))) [u.i: azért nem szívesen lennék az az ember, aki a kerekeket dobálja fel a centírgépre :D]
A Rézhuzalok helyét, súlyát,árfolyamát elküldtem e-mailben, a környékbeli helyi kisebbségi önkormányzatok címére!( Csak 10 %-ot kértem:-)))) Ők már vissza is jeleztek ! :-)))
Köszi a képet, látom, jó helyre került a sárga bigyó ott baloldalt :-).
Kemencén borzasztó fos a villamos hálózat, sokszor vibráltak a lámpák, amikor a szomszéd fatelepen hegesztettek vagy beindították valamelyik gépet, mégse szakadt meg az ív. (Mondjuk amikor én rázendítettem a max. áramon, ők trafóról dolgoztak, anyáztak is rendesen...)
Iharos, az Iharosberény szomszédja. Két km, és egy világ választja el...
Még nem adták el a Délit, de a "tehermentesítés" (azaz az előkészítés) sajnos megy...megyeget.
Estére nem leszek billentyűközelben, úgyhogy most próbálok képeket feltenni a mai napi munkámról. Az én meszizs barátom asszem próbálkozik majd egy kompromittálóan csúnya képpel - nem én vagyok rajta. Mindennemű hasonlóság a váletlen műve... Na, az eredeti képek, tessék :
Ez a fűtetlen műhelyem. (...fűtött nincs is..)
Közel egy hónapig nem volt működő kisflexem, ezzel bezzeg nem dicsekedtem. De most már van megint, egy "kis" fáért... egy örökös darab. Kevés ennél profibb típus van - legalábbis ezt mondták róla.
A többiek már alszanak,ezért csak csendbe súgom meg, hogy én is belemerülnék vele a dolgokba! (Ez ugye még nem perverzió ?)........(De ha az sem érdekel:--------
Tőle még én is tanulok!35-éve traktoros 50-es 82-es T-25 -ös K-25-ös ez van neki.Viszonylag nagy területen gazdálkodik.(Amúgy nem valami barátkozós típus,mikor ide költöztünk,1 év után váltottunk szót 1 mással :- ) ( Vagy én sem vagyok barátkozós ? :-)
A 357- es képjének csak egy a baja : nem bizonygathatom neki a gyakorlatban, hogy milyen hatásos a látvány...jajaaaajjjj... Ennyi idősen már nem azt kell magyarázkodni egy hölgynek, hogy a szerelem a férfiaknál nem úgy működik, mint ahogy azt ő elképzelte...
Mégiscsak összekeversz valamit - még az egyhengeres MIB dieselt is gorrromba dolog betekerni, a kéthengeres káhuszonötöst szerintem létezhetetlen. Az RS traktor csak 1000 köbcenti, meg a dekompresszor is kézreáll, mégse tudtam sose bekurblizni. Pedig gyakoroltam elégszer...
Bár azt mesélték az öregek, hogy a körmös Huppanccsal is versenyeztek ők is, mikor szántani vonult a brigád... Mint az erdei csigák - de minden kormánycsapkodás, ordítozás és ülésen ugrálás a táncrendnek megfelelő helyén volt...
Ha nagyon akarod,össze montírozhatlak a Majommal ? Most már van anyagom hozzá ! (Kérdés hogy bajusszal vagy anélkül ?:-))) Na de, kilátott már majmot bajusz nélkül ?:-) Bocsi endrebá! Tudom a topiknyitót nem lehet.......