AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
glenn:bocs,előbb megin' elgépeltem magam.....de az E tényleg kicsi ........akkor inkább a WIGWAM,ott legalábbis magasabb a színpad,ha jól emlékszem.....
Egyetértek. Nekem is van legalább 10 In Flames-t szerető haverom (mondhatni minden haverom szereti :))). Bár lehet, hogy egy nagyobb hely (Pecsa mondjuk) már nem telne meg velük.
GLEEN:.....IN FLAMES az E-ben?.....na NE!!!!!
....az kicsi........nekem annyi LÁNGOKBAN rajongó haverom van,mint égen a csillag....sőt,több!!!!!
....kikkel jönnek?
......AMORPHIS,GARDENIAN,DARK TRANQULITY,ARCH ENEMY...az erős!!!!!!!
...mennyi lesz kb a jegy?
...........további jó munkát!!!!!!!!!!!!!!
lassan olvasok, csak most értem a végére a májusi számnak. tartalomról nem nyiladozom, mert ízlések és pofonok, de amit formailag hiányolok: ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ (*10, kb. ennyi Ő maradt ki, s lett helyettesítve aposztróffal). Lőjétek le a tördelőt, a nyomdászt, a teljes magyar államigazgatást, ha ez segít, de ez javuljon már meg! Legalább egy nyomorék hullámos-kalapos nagy ő-t vagy vmi, de aposztróf??
Nem arra mondtam nézd mire mutat az elözmény.
De ha már kérdezel én is kérdezek : a Concerto csak heavy metal zenekarokat hív meg ? Ez tudatos ? Vagy csak olyan ügynökséggel vagytok kapcsolatba akik HM zenekarokkal foglalkoznak ?
Előferdülnek még értelmes műsorok a kettes Viván... Egyébként az új Pantera klipet már adták a tegnapi 2Rock-ot megelőzően is. Phil egyszerűen rémisztő. Mint valami ortodox Mikulás, haha!
Tenyleg kozelit az (eredeti) Manson gyerekhez, jo kover lett. S nem csak hasra. Biztos leallt a cuccrol, s meghizott.:) De attol meg az uj 'panreta' album siraly. Meg most lattam eloszor down klipet. Iszonyat az a zene. Most is borsodzik tole a hatam.
Lesz 2. albumuk?
Láttátok tegnap a viva2ös pantera müsort ?
Mint a régi szép idökben : Powerman gyenge, svédek az Entombed egyre jobbak :) + Illés :)) meg volt az új panreta klip revolution is .. rock'n roll heavy metal style baby :) Terry nélkül is szól a lemez szerintem ez az eddigi legjobb panteras klipszám, egyböl meghallgatam nagy hangerön 4cer :)Cool Phil úgy néz ki mint Charles Manson.
Most ugy Maiden koncerttol fuggetlenul mondjatok mar meg, hogy a Kisstadionban hol van jo hely? Melyik szektor? Esetleg kuzdoter? Ugyanis nincs helyismeretem es nem mindegy hova szol a jegy ugye...