Az a baj ezzel a kapcsolgatósdival,hogy el vagyunk kényelmesedve és nappal is világítunk össze-vissza fölöslegesen. Én is nem győzöm a családtagoknak magyarázni,hogy mindenki amerre megy a lakásban égeti maga után a lámpákat fölöslegesen. Ha petróleummal világítanánk biztos nem kapcsolgatnák fel olyan sűrűn. Nem az este 20.30 utáni világítással van a gond,hanem a sok fölöslegesen üzemelő nappali fogyasztóval.De ez nem csak az áramra vonatkozik.
Jóreggelt barátok, vidám itt az élet estefelé - azt láttam... A mozdonykerék igenis szokott például meglaposodni, mikor a kerék már áll de a mozdony még megy valameddig. Nem pumpálják, hanem esztergálják.
Zemiátorbácsi, ez a Freddygyerök tud ám néha ilyen sírva röhögőset mondani - többek között ezért is keresem a társaságát... Tarjánit hiába szólongatjuk, átmeneti vendég ő errefelé. A Trabantoldalon találkoztunk, aztán eljött tegnap egy kisrutinra (fehérvár-déli-fehérvár), mikor szállt le kértem hogy köszönjön ide mikor hazaér - mer én még sokára... Ez a Freddy meg legalább megdolgoztatja kissé azt a sereg FBÖ- t (fegyveres biztonsági őr), aki Z. ivánban rajzik éjjelenként föl- le. Géppisztoly, meg ilyenek... De a csalódott megélhetési seregnek mit mondasz...?
Bár én még nem láttam a fizimiskád, de úgy nem nézhetsz ki mint én ! (Különben is Zetorod van:-))) Amúgy te viszolyogsz a halál szimbólumoktól ? És az idősebb nagymellű hölgyektől ? Nekem elmondhatod ! Pszichológus is vagyok ha igény mutatkozik.......
Üdv Mindenkinek! "Endrebá"-val mozdonyoztam üdvözöl mindenkit és üzeni: jól van,nincsen semmi baj, de ma már nem lesz billentyűközelben, csak holnap tud írni. (Mozdanyozást itt is köszönöm: élmény volt) Üdv: Tarjáni.