AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Egy "jelentéktelen kis !!@/%+/" a tetveslukú mácsi nagynénikét, hogy a lónak a habos f@szát szopnád le az ilyen primitív megjegyzéseid miatt. Az a kis nyomorák drogos strici, örüllyön, hogy C.L. párja lehetett.
A Christian Epidemic zenekar Isteni Orgia című albuma még csak másfél hónapja van a boltokban, de máris perrel fenyegetőzik a Hit Gyülekezete. A polgári per alapja az album belső borítóján megjelent fotó a Pápáról, némely nóta dalszövege, illetve az elmaradt címke, ami arra figyelmezteti a vevőket, hogy a kazettán fiatalokra veszélyes szövegek hallhatóak. Amennyiben valóban per lesz a dologból, a zenekart a Nephilim Records ügyvédje képviseli. A kiadó szerint a zenekar semmiben sem hibázott, és teljes mértékben a Christian Epidemic mellett áll.
ime az info, en mondjuk orulok arayanak, meg chinonak meg a slipknotos fickonak is
As Soulfly comes down the homestretch on its second album, the band has
firmed up the track listing for its next effort and added a bit of high-
profile touring to its schedule. With "Primitive" still awaiting a
firm release date sometime in the late summer or early fall, Roadrunner
Records confirms that Soulfly will support the effort with a slot on
this summer's inaugural Tattoo The Earth outing. The band will join
previously announced acts Slipknot, Sevendust, and Coal Chamber for a
trek that kicks off in mid-July. Further details, including additional
acts and tour dates, are expected to be announced soon.
Soulfly will use the trek to introduce fans to some of the 12 new
tracks that await on "Primitive." The band were helped by Slipknot's
Corey Taylor, Slayer's Tom Araya, The Deftones' Chino Moreno, Will
Haven's Grady Avenell, and Sean Lennon.
When "Primitive" hits stores later this year, here's what you'll find:
"Back To The Primitive"
"Pain" with The Deftones' Chino Moreno and Will Haven's Grady Avenall
"Bring It"
"Terrorist" with Slayer's Tom Araya
"Mulambo"
"Son Song" with Sean Lennon
"Boom"
"Jumpdaf***up" with Slipknot's Corey Taylor
"Soulfly II"
"Prophet"
"Flyhigh"
"In Memory Of..."
fafara: igen érdekel, de emúgy meg sejtem ,hogy kicsodák(kornlimpbizkitdeftones tagok , brazil népzenészek stb.), de azér megköszönném hogyha.
Stzar...hmmm...úgysejtem ,hogy neked más okból tetszik ez a lemezcím, mint nekem...nemdebár? :P
nem viccelek, ez igaz
lesz meg par nev a lemezen, marmint normalis nevek :)) ha erdekel utananezek
(azert azt nem hinnem h a lennon gyereknek horogni tamadt kedve, bar sosem lehet tudni manapsag :) )
THX
szal akkor Sean Lennon is hányja majd a vért az új lemezen rendesen?
Vagy csak viccölsz Fafara?
a bítlisz vs. YONO dologban egyetértek ezekkel a "megveszekedett Beatles fanokkal", de sztem ugyanez(illetve hasonló) volt a helyzet a Nirvanánál is...
Lehet, hogy ez a bizonyos Gloria is ilyen, ezt még nem tom megítélni, de az biztos, hogy a Soulfly rettenetesen jó zene...Számomra meglepően az, mivel a Sepulturát sohasem szerettem annyira.
Vannak megveszekedett Beatles fanok, akik ugyebár arra esküsznek, hogy Yoko elég rendesen John és a többiek közé állt, ami a csapat szomorú végéhez vezetett.
Na most a Sepu ex-menedzser asszonya Gloria elég rendesen belevitte Maxot a "jóba", majd a felesége lett és a többit mindannyian tudjuk.
Mindenesetre Max testvéred nem áll szóba Igor testvérével...
A Soulfly augusztusra ígéri a lemezt, de az szerintem aug. végét jelenti, netán szeptember elejét. Lemezcím: Primitive.
jajjaj, ezt most biztos érteni kellene, de izé, én nem fogom a témát, szal ez most egy gúnyos megjegyzés/poén/valamit félrekattintottál és nem is nekem címezted...
Yoko Ono az ugye a néhaI Dzsonlennon neje, nekem semmi bajom vele, azon kivul, hogy egy jelentéktelen kis !!@/%+/ (mint Körtkobennek körtni), naszal én a Cavalerára gondoltam, aki ugy Soulfly meg Brazilia meg Foci.
naszóval mikor lesz új SF, te biztos tudod.
Egy rövid hír:(bocs, hogy nem a linket másoltam be)
[c|net] A Napster letiltotta rendszeréről annak a 313.337 felhasználónak a nickjét, akiket a Metallica szerzői jogainak megsértése miatt indított perében idézett. Mint emlékezetes, múlt héten Lars Ulrich, a Metallica dobosa, személyesen hordta be bíróságra az együttes zenéjével
kapcsolatos visszaélésekkel vádolt felhasználók neveit tartalmazó tizenhárom doboz iratot. A metálegyüttest technikailag támogató NetPD elmondása szerint birtokában van a felsorolt egyének IP címeinek is.
Ja whining pussyk :)
"Life's hard, you struggle some times
In the end I'll get what's mine
But for now I'll deal with the times
Have some faith and you'll get by"
Mit szoltok az uj Bon Jovi kliphez? (azon kivul, hogy latszik hogy nem 2 forintba kerult, es azert tenyleg ott van)
Szoval inkabb azt kerdezem, hogy tetszik-e a zene?
A másik meg Keith Caouto-val kapcsolatban, hogy - biztos szar dolog egy anyát elveszíteni (főleg így), de ezért miért kell 3 albumon keresztül végignyafogni ezt az esetet. Ugyanez vonatkozik Gwen Setafni-ra is, aki meg már lassan tíz éve a basszerossal bevégzett kapcsolatot siratja, albumonként kb 3 számmal, meg 2 klippel. Most szegény Bush-os srác ehhez mit szól. És akkor még itt van Jonathan barátunk, aki azért nem tárulkozik ki rendesen de ő is kiborul minden lemez végén azt bőg egy nagyot.
Gyűjtsünk még ilyen myafogós, nem tudja feldolgozni fél életét embereket.
ps. A Soul Searching Sun volt a legjobb LOA lemez!
ps2. ezeken a svédeken kiakadok, mindig meg tudják lepni az embereket: Hammerfall-Mississ Hippi, hm, ebből mi lesz? Már sejtem Stoner revival.
cd megkaptam, nev es borito alapjan adtm ra kepzeletben 3 pontot, aztan be a cd jatszoba, lassuk zenet. jon a dobbenet, mi ez??? de tetszik. es kik ok? infot nem birtam levadaszni sehonnan, ma mondta ripper, hogy hammerfallos projekt, en is csuklottem egyet, (kovezzetek meg, de hammerfallt nem ismerem), amugy mar vagy 6szor meghallgattam vagy ket nap alatt, szoval tetszik, egyre jobban, nem is kell ezt folytatni, ez igy jo ahogy van. amugy nekem az enekdallamokrol neha buddy lackey ugrott be. ha a hammerfallon is ilyen akkor be kell szereznem.
Elsőre csuklottam tőle, de amilyen perverz állat vagyok, most már tetszik is. Taposs betonba, de szeretem Joacim hangját, sőt, nem is annyira magát a hangját, hanem a dallamérzékét.
Nem ez az év lemeze, egyszeri anyag, folytatás nélkül, de ha demóként olvastam volna róla valahol, eget-földet mozgattam volna, hogy halljam. Jó, hogy kiadták, bár nem lesz sikeres.
Volt egyébként egy KISS tribute pár éve, ahol Joacimék nyomtak egy nótát, szerintem az is tök jó. Mondom, beteg vagyok :-)
Sokkolás mikor?
SOWHAT: ok, jól benéztem a dolgot! A válaszom az, hogy azzal foglalkozunk amit szeretünk, tehát tudatosan rock/metal.
patek: a Pecsában, az aktuális héten valami vásár/kiállítás lesz, úgy néz ki, a Wigwam infrastruktúrája pedig kevés egy ilyen bulihoz. Valószínűleg nem lesz túl bika a support act sem.