AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
plane, h a metallica mar reg megszabadult az "osdi metalkulsosegektol". meg a jo zenetol is. semmi se allhat most mar az utjukba. lehet, h egyszer meg a szigetre is meghivjak oket.
Ez tényleg nevetséges. Nem beszélve arról, hogy a Troublegum óta a
Therapy? nem sok újat tudott felmutatni. De mindegy, többek között ezért
nem megyek ki a Szigetre. Pedig 95-ben még kint voltam egy hetet, végignéztem
Necropsiát, Intense-t, aztán volt Strong (már asszem 96-ban), és mellette
VHK a nagyszínpadon, hát ennek is vége, most már tényleg kevés kedvem
van kimenni a Szigetre, tavaly is csak a PLost és az Apocalyptica mozgatott meg,
de idén már ki se nézek. Felesleges.
supertzar, ezt a szöveget (mármint a legutolsót, amit idéztél) már körülbelül
negyedszer olvasom. Szinte minden indie lapban/cikkben így mutatják be a Therapy?-t,
pedig ez teljesen fals kép róluk. Tényleg ósdi szöveg, és ráadásul nem is igaz.
Supertzar a legfrisebb infokkal :)) Jól indul a reggeli hiradó :)
Valóban karikatúra lett volna? Én nem úgy vettem észre.
Szerintem se, tele van ironiával, de nem egy jó kedvü lemez.
Világvége hangulat az a neurosis.
amikor eljátszott a gondolattal: milyen lenne pl. a Metallica, ha megszabadulna az ósdi metálkülsőségektől, a hosszú hajtól, a véget nem érő gitárszólóktól, és nem venné már olyan halál komolyan magát?"
Ez egy baromság, hogy jön ide metallica ?! Az infernal love kislemezes boritokon viszont tök úgy néznek kint mint a metallica a 1 évvel késöbb a load-os fényképeken.Az a piros "ususal suspects" galléral :)
Tegnap Sziget sajtáj volt. Valami tuctucoló Sziget filmet néztünk pár percig, de nem bírtuk kivárni, hogy véget érjen a tuctuc zene, így eljöttünk néhány infóval a kézben.
Lesz világzenei nagyszínpad, 7000-es DJ sátor, és persze nagyszínpad, meg kicsik is.
Nagyszínpadon biztos jelenleg:
Lou Reed, Suzanne Vega, Toten Hosen, Chumbawamba, Apollo 440, Bad Religion (végre valami!), Bloodhoung Gang, Therapy?. Ennyi egyelőre.
Érdekes megközelítés, hogy a külön bulikon többezres tömeget vonzó metal műfajból senki sem jön, az E-klubban idén már egyszer pár száz nézőt vonzó Bloodhound meg Therapy? újra itt lesz.
Na mindegy, a legjobb a Therapy? infó, részlet belőle:
"A Troublegum album a világvégehangulat és a tinédzserfrusztrációk karikatúrája volt poszt-punk-metál-tánczenére"
Valóban karikatúra lett volna? Én nem úgy vettem észre.
Na de a legjobb:
"Az északír együttes rést ütött az indie/alternatív zenék és a metál (persze á-val) közti falon, amikor eljátszott a gondolattal: milyen lenne pl. a Metallica, ha megszabadulna az ósdi metálkülsőségektől, a hosszú hajtól, a véget nem érő gitárszólóktól, és nem venné már olyan halál komolyan magát?"
Szerintem 2000-ben ez a szöveg az ósdi. De nagyon.
Kurvára nem értem, mi köze a Hit gyülinek a Pápához. Úgy tudom, ok protestáns szekta. Egyébként, amiket ok mondanak szertartásaikon más egyházakról, személyekrol, pártokról, stb. az gyülöletben messze veri a legdurvább black vagy death bandák dalszövegeit.
dejó...most látom, hogy 2x használtam a "fogalmazzunk úgy" címü butus társalgási fordulatot, ami ráadásul elcsépelt is jajjajjaj.
elnézést azoktól akinek bántja a szépérzékét, mert nekem bizony igen, de azért magamtól mégse kérek bocsánatot nna...
ha most ez egyfajta furcsa humor volt, akkor izé...hát nem nevettem.
Ha viszont komolyan gondolod, háááát...akkor fogalmazzunk úgy: nem értek egyet.
Körtni sírba vitte azt a szegény "kis nyomorák drogos strici"-t...najó fogalmazzunk úgy, hogy hmmm...nem volt méltó párja férjének, inkább csak egy kis senki, számító ribanc, de ha te nem így gondolod csak szólj.